Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ģēģeris: "Vārtu guvums kā pēc grāmatas – divas piespēles un metiens"

Ģēģeris: "Vārtu guvums kā pēc grāmatas – divas piespēles un metiens"
Emīls Ģēģeris. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šodien Rīgas „Dinamo” tika pie uzvaras pār Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa „Spartak” Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 3:2. Piedāvājām Emīla Ģēģera, Ģirta Ankipāna un Vadima Jepačinceva komentārus.

Ģirts Ankipāns preses konferencē bija pateicīgs hokejistiem par sniegumu: „Paldies spēlētajiem par labu pašatdevi, tieši tā izšķīra mača likteni. Spēlējām pret labu komandu. Vēlreiz paldies puišiem.”

Arī pirmo vārtu autors Emīls Ģēģeris piekrita trenerim, atzīmējot, ka komanda cīnījās ar lielu jaudu: “Šodien spēli iesākām ar simtprocentīgu jaudu. Mēs bijām ātrāki, precīzāki un možāki, kas deva pamatu uzvarai. Koncentrējāmies visas spēles garumā un nepieļāvām muļķīgas kļūdas. Vārtu guvums kā pēc grāmatas – divas piespēles un metiens bez ripas apstādināšanas. Prieks, ka beidzot iekrita.”

Mēs bijām zaudējuši pārliecību par saviem spēkiem. Pirmos periodus iesākām ļoti slikti, kā rezultātā atgūties jau bija gandrīz neiespējami. Iepriekšējos mačos aizvadījām labas trešās trešdaļas. Bijām uz pareizā ceļa un tas šodien deva augļus. Šodien uzvarējām ļoti spēcīgu komandu. Ar tādu jaudu arī jāturpina spēlēt.”

Tikmēr „Spartak” galvenais treneris Vadims Jepačincevs atzina, ka šajā zaudējumā ir viņa vaina: „Diemžel, komanda nespēlēja ar vajadzīgo pašatdevi. Tā ir mana vaina, jo nesanāca paskaidrot puišiem, kā jāspēlē pret „Dinamo”. Ir grūti sākt ar 0:2, it īpaši pret komandu, kura labi spēlē aizsardzībā. Nebijām aktīvi pretinieku vārtu priekšā, gribējām gūt skaistus vārtus. Šādos brīžos jāiet vārtu tuvumā, taču šodien es neko tādu neredzēju”.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://www.championat.com/hockey/n...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-19 06:33, pirms 6 gadiem
Tāpēc, bērni, lai spēlētu kā Ģēģeris, lasiet daudz grāmatas!

     [+] [-]

, 2018-10-19 07:26, pirms 6 gadiem
Kā pec mācību grāmatas ir zem vārtu pārlikņa, nevis pa ledu uz dullo varočikam starp kājām! Bet spēlējā labi vakar Gēģeris!