Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Behemoth

Dinamo jauns vārstsargu treneris ?

Dinamo jauns vārstsargu treneris ?
Mika Tarvainen

Eliteprospects.com mājāslapā papildināta informācija par Dinamo komandas treneriem !

Iespējams Dinamo ir pievienojies jauns vārtsargu treneris - Mika Tarvainen, 10 sezonas bijis treneris Elitserien klubā Timra, pirms tam 3 sezonas bijis treneris SM - Līgas klubā HPK.
Laiks rādīs, vai tiešām Mika būs Sergeja vietā ?


, 2012-06-18 20:28, pirms 12 gadiem
Šeit saits uz informāciju - Eliteprospects.com - Dinamo Riga
, 2012-06-18 20:37, pirms 12 gadiem
kas saprot sviedru valodu te jaunums:
Tarvainen till
Dinamo Riga - Sport -...
, 2012-06-18 20:58, pirms 12 gadiem
Serjoga GM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-18 21:19, pirms 12 gadiem
savickis ar kalviti nebeidz parsteigt... skiet ka sis dinamo vairs nebus ar tendenci uz vietejiem kadriem, par to liecina visa divaina komplektacija, es pat teiktu haotiska, nemam kas ir un tad redzes kas sanak
, 2012-06-18 22:12, pirms 12 gadiem
Zombijs rakstīja: savickis ar kalviti nebeidz parsteigt... skiet ka sis dinamo vairs nebus ar tendenci uz vietejiem kadriem, par to liecina visa divaina komplektacija, es pat teiktu haotiska, nemam kas ir un tad redzes kas sanak
Lūdzu paskaidro, kas šajā Dinamo ir tik ļoti atšķirīgs no citam sezonām? par kādu dīvano komplektāciju tu runā? tie paši 5-6 leģionāri kuri ņemti pēc idejas "varbūt būs, varbūt nebūs" kā katru gadu iepriekšējās sezonas līderi tiek nočiepti uz biezākiem klubiem..
Vienīgais kas 100% atšķirās ir tas, ka Sējējs vairs nav GM un iespējams Naumovs vārtsargu treneris... pārējais viss kā ierasts..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-18 22:54, pirms 12 gadiem
zaipis rakstīja: kas saprot sviedru valodu te jaunums:
http://dagbladet.se/sport/1.4816825-tarvainen-till-dinamo-riga
Nu pēc google transleitere var noprast, ka vienošanās jau ir panākta starp Tarvainenu un RD
, 2012-06-18 22:56, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: ieēdu rīsus ar karbonādi
Neaizmirsti uzdzert indi ... Kirkorov!
, 2012-06-18 22:59, pirms 12 gadiem
Pec sis situacijas bus 8 legionari, kaut vai vadoties pec ta kas notiek ar centriem un ar kadiem legionariem kuras pozijas ir jau itka noslegti ligumi. 5 legionari jau ir vartsargs, aizsargas, uzbrucejs, centra uzbrucejs un Luseniuss kurs pagaisgad jau paradija ka nav labs centrs drizak malejais ta un no pasmaju centriem tikai Džeriņš, jo Podziņš (maz redzets centra) un Ivanāns vairak ka 4 mainas centri nesanak, ta ka tiek mekleti noteikti vel 2 centri un vismaz 1 malejais uzbrucejs, jo cecuki pagaisgad paradija ka ir palikusi traumatiski un jaunie vel nestabili, bet vajag 3 stabilas mainas, sobrid mums ir labas 3 un 4 mainas, 1 un 2 vispar nav, legionari neiespeleti, bet to pagus un pasmaju aizgajusi uz citiem klubiem, stipri saubos vai 2 mainu uztices jaunajiem, ko tie vel nevar un vecie vairs nevar.
Ja ceru ka sapriti domu kapec vajag vel 3 arzemniekus un tas bus rekords sezonas sakuma 8 arzemnieki, kas zina ka bus talak, nems vel vai laidis vala, noteikti bus gan ta gan ta.
, 2012-06-19 00:15, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: ieēdu rīsus ar karbonādi
Labu apetīti!
, 2012-06-19 02:33, pirms 12 gadiem
Nu tā vien likās.. bet nu cerēsim uz to labāko .. Eliteprospects.com - Mika Tarvainen
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.