Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ābols: "Nevajadzētu kaunēties par izstāšanos"

Ābols: "Nevajadzētu kaunēties par izstāšanos"
Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins, f64

"Neveiksmīgais spēles sākums izšķīra iznākumu," pēc zaudējuma Doņeckas "Donbass" Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas septītajā spēlē sacīja Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

"Apsveicu "Donbass" ar uzvaru spēlē un sērijā un novēlu veiksmi turpmāk," ar atbilstošām pieklājības frāzēm preses konferenci sāka Artis Ābols. "Ja runājam par šo spēli, tad neveiksmīgais spēles sākums izšķīra iznākumu. Abus vārtus praktiski ielaidām mazākumā. Tālāk izlīdzinājām spēli, guvām vārtus, bet kļūdas trešajā trešdaļā mūsu zonā noveda pie trešās ielaistās ripas. To, ka "Donbass" māk aizsargāties, komanda parādīja jau regulārajā čempionātā."

"Ja runājam par sēriju kopumā, "Donbass" bija labāka sākumā. Mums izdevās salauzt sēriju un novest to līdz septītajai spēlei. Protams, būtu gribējies uzvarēt. Katrā ziņā nevajadzētu kaunēties par izstāšanos," sēriju rezumēja treneris.

"Vēlos apsveikt visus puišus un mūsu līdzjutējus ar uzvaru," priecīgs pēc mača bija "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "No vēstures viedokļa - klubs otro gadu spēlē KHL, mums izdevās iekļūt izslēgšanas spēlēs un pārvarēt pirmo kārtu. Tikām līdz septītajai spēlei - runā, ka tas ir labākais, kas var būt "play-off" mačos. Godīgi sakot, bija nedaudz bail. "Dinamo" vārtsargs parādīja labu sniegumu pēdējos mačos. Iemetām divus svarīgus vārtus, un Jans Laco, var teikt, mājās laimīgi izglāba mūs. Manuprāt, sērija iznāca ļoti interesanta, iespaidīga. Neviena no komandām negribēja padoties, visi cīnījās līdz beigām. Kaut kur veiksme bija mūsu pusē."

Nazarovs vēl nezināja, vai otrās kārtas pirmās divas mājas spēles tiks aizvadītas Bratislavā, taču norādīja, ka tur spēlēt neesot ne vainas.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "Донбасс" - Официальный сайт


Slēpts komentārs: kramblers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 00:53, pirms 10 gadiem
Tas gan, pedeja spele bija katastrofa , it ipaši 3 periods, ciņas nekādas, 1 speka panemiens pa 2 periodiem, kad kaut , kas tāds ir redzets playof un vel 7 spele ? Klauni !! Donbas speleja isteniba slikti, bet Dinamo speleja Katastrofāli ! Likas , ka nemaz negrauž ledu pa 100% lai uzvaretu , kaut, kada atslidošana, ta vismaz izskatijas no TV Ekrānā ! Sezona bija ok, un tas viss, kārtībā, traumeti speletaji un tā bet ši necinišanas pedeja spele, visu labo par sezonu liek aizmirst !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 01:02, pirms 10 gadiem
Ja godīgi, tad tik vāju Dinamo spēli šosezon vēl neesmu redzējis. Nebija spēka? Diezvai. Visticamāk, ka negriba cīnīties, jo Dinamo nebija NEVIENA spēka paņēmiena pa spēli, salīdzinot ar citām spēlēm. Varēja labāk. Ja zaudētu cīnoties par katru laukuma centimetru, tad pretenziju 0. Bet tā zaudēt nevar.
, 2014-03-18 01:04, pirms 10 gadiem
spartietis77 rakstīja: donbass bija labaki,un visur,zaudejam pelniti..kada jega visu sezonu sisties pa augstam vietam,un te atri pa....irst kaut kadam donbassam,mes laikam makam spelet pret specigiem pretiniekiem,pret niikuļiem mums kaut ka nevisai iet
ātri pazaudēt? Sērijas 7. spēlē?
, 2014-03-18 01:06, pirms 10 gadiem
SandisCh rakstīja: Ja godīgi, tad tik vāju Dinamo spēli šosezon vēl neesmu redzējis. Nebija spēka? Diezvai. Visticamāk, ka negriba cīnīties, jo Dinamo nebija NEVIENA spēka paņēmiena pa spēli, salīdzinot ar citām spēlēm. Varēja labāk. Ja zaudētu cīnoties par katru laukuma centimetru, tad pretenziju 0. Bet tā zaudēt nevar.
Spēli uzvar tas, kas iemet vairāk vārtus, nevis uztaisa spēka paņēmienus.
, 2014-03-18 01:08, pirms 10 gadiem
spartietis77 rakstīja: donbass bija labaki,un visur,zaudejam pelniti..kada jega visu sezonu sisties pa augstam vietam,un te atri pa....irst kaut kadam donbassam,mes laikam makam spelet pret specigiem pretiniekiem,pret niikuļiem mums kaut ka nevisai iet
nu gan... kaut kaads donbass.. Ja nepamanīji, tad viņi turnīra tabulā bija augstāk ar mums. Tā, ka.. divas līdzvērtīgas komandas nospēlēja visas septiņas spēles. Kam veiksme, izturība un meistarība bija lielāka, tas uzvarēja. Viss kārtībā. Sezona laba. Gribējās protams, lai sezona vēl turpinātos. Bet sanāca tā kā sanāca. Atcerēties vēl vajag Vilsona un citu traumām. Paldies par sezonu. Skatīsimies kas tur būs ar gazproma sankcijām, un vai vēlēsies viņi sponsorēt fašistu valsts komandu arī nākamgad.. Dzīvosim - redzēsim. Bet šī sezona viennozīmīgi ir vērtējama ar plusa zīmi.
, 2014-03-18 01:08, pirms 10 gadiem
Šādus vārdus no trenera gan negribu dzirdēt! Nav jau arī tā, ka bija briesmīga sezona, tomēr gribās, lai treneris nesamierinās ar viduvēju sniegumu. Nolans var teikt ka nekaunās pēc zaudējuma Kanādai, bet ne jau Ābols pēc zaudējuma Donbasam. Tad labāk neteikt neko. Pārgrupējamies un gatavojamies 2014./2015.
, 2014-03-18 01:10, pirms 10 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: Spēli uzvar tas, kas iemet vairāk vārtus, nevis uztaisa spēka paņēmienus.
Tu speli redzeji ? Bez speka panemieniem mes vispar izskatijamies no citas ligas, pirms dinamo paskatoties Lokomotīves un Maskavas speli, 2 atškirigas speles Maskava zaudeja, bet cinajas no sirds , ta pat Lokomotīve. A Musejie pret Donbas pat nevar ielimet kadu bortā un zaudet ar labu nevis tik pretigu speli, man bija Kauns skatīties, ka musejie atslido ! Citas speles bija vismaz cinas spars a sāja nebija ne puse no tā visa !!
, 2014-03-18 01:12, pirms 10 gadiem
Nu nevajg gan
Nekas Debija laba,nakamgad..kakamgad , jo ka neka,kaada mums lazarete bija.... ')
Paldies par emocija.
, 2014-03-18 01:23, pirms 10 gadiem
Teiksu tikai to ka Donbass bija meistarigaki...Bet mums traumas un velreiz traumas Neko darit...Jagatavojas uz PC Minska,tik cerams ka tiesam bus kas brauc nevis ka pagajuso sezonu,kad vienam tas,otram kajina sap,tresajam vel kaut kas...
, 2014-03-18 01:25, pirms 10 gadiem
nu tik nu saaksies muuseejo nolikshana peec zaudeetas speeles,varbuut vajag atcereeties,ka muusu puishi no 1-3 seerijaa vispaar aizvilka liidz peedeejai septiitajai speelei,varbuut der atcereeties septiitaas speeles otro periodu,kad Donbas bija iespiests savaa zonaa,Nazarovam naacaas pieprasiit pusminuutes paartraukumu,lai vinja puishi vienkaarshi speetu ievilkt elpu un tikai Laco meistariiba un veiksme glaaba no vaartu zaudeejuma,bet nee,mees tak varam atrast tikai slikto,tikai kur pakritizeet
, 2014-03-18 01:35, pirms 10 gadiem
amurs.007 rakstīja: Būsim reāli, bez ozoliņa, nākošgad plejofi nespiid.... Dārziņš un Hosa samrtiis??? Kāda Jēga no komandas pet kuru nav respekta?

Ovečkins nejau taapat vien prasiija Ozoliņam parakstu....

Liela loma buus Bukijam, Bičevskim, begovam, skvorcovam utt buus kaada loma komandas glābšanai.... Ja mums tur nafig nav ko dariit tad vnk lai
Ozolins ir labs psihologs,bet diemzel playoff vins nevilka,daudz nevaijadzigu noraidijumu un liederibas koeficients -5...

Par regularo sezonu nav pretenziju,bet playoff,sorry,nevilka
, 2014-03-18 01:42, pirms 10 gadiem
Bļāviens, varu sadereet ar jebkuru optimistu, ka nākošgad OZO nebuus.... Nebuus ne viņja, ne iesējas tikt plejoff...
Nejau par velti Ovečkins prasīja Ozoliņam autogrāfu

Esmu Latvijas un Dinamo Rīgas Patriots,bet tik un t
ā Lembergs Svin pieviešonanos PSRR
, 2014-03-18 01:47, pirms 10 gadiem
@Ušakov? tu neatškiries dikti no manas vecmuteres....Domā LV nevar Bez RUS???
100 pipe....ka var jo benziinu tik un taa iepērk nnoLV no ES un

Vēl gaazi vajadzeeeja
, 2014-03-18 02:06, pirms 10 gadiem
Arsenich rakstīja: Ozolins ir labs psihologs,bet diemzel playoff vins nevilka,daudz nevaijadzigu noraidijumu un liederibas koeficients -5...

Par regularo sezonu nav pretenziju,bet playoff,sorry,nevilka
palasi playboy interviju ar Sandi Valteru,vinjsh reaali izstaasta par iespeejaam vinja vecumaa,Ozo ir monstrs,vinja vecumaa nospeeleet taadaa liimenii gandriiz visas speeles un veel olimpiaadi,tur tik cepure jaanonjem vinja priekshaa,jau sezonas laikaa teicu,ka Ozo jaadod pauze ik peec paaris speeleem,lai izvilktu visu sezonu,bet taa diemzeel nenotika, ar lielaakoties deelj Cibulska traumas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 03:00, pirms 10 gadiem
Vajag gan. Ābols parādija, ka īsti kā galvenais vēl nav gatavs. Taktiski ļoti vājš PO. Protams, traumas iztraucēja, bet ar to bija jārēķinās. Tagad ļoti labi redzam, ka 3., 4. maiņa ir tādi, kas ir bez potenciāla pavilkt komandu. Cik ilgi turpināsim slavēt Cipuli par kaut kādu "mistisku" melno darbu, ja komanda zaudē un uzbrucējs neveic savu pamatfunkciju - BŪT REZULTATĪVAM!?
Šī sezona izgāšanās. Nevelti ir teiciens - regulārajā sezonā tu vari būt labākais, bet ja tu nespēj neko sasniegt PO, tad rezultāti reg. sezonā vairs nevienu neuztrauc.
Komplektācijas kļūdas, it sevišķi - vārtsargu līnija. Paveicās, ka Sedlāčēks aizvadīja labākās spēles sezonā, bet ja būtu teiksim tas pats Jučers.. nu būtu auzās jau 5 spēlēs! Telkvists vienkārši nevilka PO, un tas jau bija sen zināms. Kāda jēga no pirmā vārtusarga, ja PO ir pilnīgs caurums?
Nākamsezon Cipuļveidīgo vietā labāk lai ir kāds apšaubāmas kvalitātes leģionārs par kapeikām vai arī kāds jauns spēlētājs, kurš var izaugt par nākamo Indraši.
Un Ābolam - vēl pāris gadus par palīgu. Lai pamācās taktiskās lietas, lai pamācās runāt - citādi mūždien sarunā visādas auzas un motivēt arī īsti nespēj.
Ja kāds vēl atļausies Dinamo nominēt par gada komandu sporta gada balvas pasniegšanas ceremonijā, tad, piedodiet, žurnālisti parādīs savu neprofesionalitāti. Tur pat nominācija neder, jo PO IZGĀZĀMIES!
, 2014-03-18 03:54, pirms 10 gadiem
Arsenich rakstīja: Ozolins ir labs psihologs,bet diemzel playoff vins nevilka,daudz nevaijadzigu noraidijumu un liederibas koeficients -5...

Par regularo sezonu nav pretenziju,bet playoff,sorry,nevilka
nu jau pec jaungada nevilka sory
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 06:53, pirms 10 gadiem
nolicēju nācija un āmen!
prasam no citiem nez ko, a ko paši. sagaidām kādu klupienu un tad varonīgi noliekam.
komanda ar tiem resursiem kas ir ir sasniegusi augstāko rezultātu regulārājā sezonā.
, 2014-03-18 07:22, pirms 10 gadiem
Maskavas Dinamo jūtas stipri sūd..āk. Donbass - labākā komanda līgā aizsardzībā, mums - PO jēdzīgi uzbrucēji tikai daži. It kā viss loģiski.
, 2014-03-18 07:30, pirms 10 gadiem
Kauneties Dinamo nav par ko. Ar saviem treneriem lieliska regulara KHL sezona aizvadita. Tiesa, uz play off kaut kas komandai pietruka... Gan sastavs nebija maksimali specigakais traumu un dopinga pec, gan Telkvists "izlaida gaisu". Bet kopuma, Arti, darbins padarits labi, ta tik turpinat citugad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 07:43, pirms 10 gadiem
Paldies Dinamo par emocijām un parādīto sniegumu gan regularajā sezonā, gan play-off izcīņā, Jūs bijāt Malači, jaa, kas zin kā būtu ja būtu, bet ir kā ir un tāpēc es uzskatu, ka ar šo sastāvi mēs nospēlējām Labi.
Tgad Izlasei būs jāsāk trennēties un tad jau Minskā būs jārāda Lielas lietas
Pēc tam jau varēs sākt gatavoties 7 KHL sezonai.
Es tgad par #LOKO #Miķelis #Janka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 07:59, pirms 10 gadiem
SandisCh rakstīja: Ja godīgi, tad tik vāju Dinamo spēli šosezon vēl neesmu redzējis. Nebija spēka? Diezvai. Visticamāk, ka negriba cīnīties, jo Dinamo nebija NEVIENA spēka paņēmiena pa spēli, salīdzinot ar citām spēlēm. Varēja labāk. Ja zaudētu cīnoties par katru laukuma centimetru, tad pretenziju 0. Bet tā zaudēt nevar.
Maskavas Dinamo 7 spēlē bija 38 spēka paņēmieni..un jēga. Man prieks tieši par to kā mūsējie cīnījās. Par cīņas sparu visā PO saku paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 08:16, pirms 10 gadiem
Man nav kauns jo izbaudīju emocijas un hokeju. Tik mazliet žēl par zaudējumu 7 spēlē. Būs jauna sezona, būs jauni fani, heiteri, di...i u.t.t.
Riņķa dancis- nu tāds jau tas mūsu hokejs ir.... Malači PALDIES par sezonu.
, 2014-03-18 08:18, pirms 10 gadiem
Viss ir labi, es neredzu jēgu kaunēties.. Puiši malači, cīnijās, spēlēja kā varēja.. Kā nekā, mums arī ir savainoti līderi, līdz ar to sastāvs arī nebija viens no labākajiem.. Bet puišiem, liels paldies par intrigu, un patīkamajām emocijām.
, 2014-03-18 08:18, pirms 10 gadiem
Par sezonu nav ko kaunēties,par sēriju pret Donbass arī nē.Par pēdējo spēli šajā sērijā Abol aiz kauna vajadzētu zemē ielīst.Kas tā par komandu,kura izšķirošajā spēlē laiž ledus baletu baltajos cimdiņos?Vai arī aizbraucāt uz Bratislavu patusēt sakarā ar sezonas noslēgumu,bet Donbasu palaidāt tālāk solidaritātes nolūkos?Piedod vecīt,bet septītajā spēlē jūs bijāt mīkstas lupatas.Vissāpīgāk līdzjutējam ir skatīties ,ka komanda zaudē un NECĪNĀS,ko pilnībā var teikt par vakardienas maču."FUNS" gribu jautāt vai vakar RD cīnījās,jeb mēs skatījamies katrs savu hokeju?Kas attiecās uz Maskavas Dinamo un viņu daudzajiem spēka paņēmieniem spēlē,kas nenesa šoreiz rezultātu.Es kā skatītājs redzēju,ka viņi spēlē atdeva visu,vienkārši Loko vakar bija labāki.Iebaidīšanas taktika šoreiz nenesa rezultātu,jo Lokomotīve parādīja raksturu,Rīgas Dinamo pat nemēģināja kaut ko mainīt spēlē.Plus Ābols vēl izšķirošajā spēlē ekspermentē ar ceturto maiņu.Tīrs trenera zaudējums,bet varbūt ta vajadzēja?
, 2014-03-18 08:48, pirms 10 gadiem
kramblers rakstīja: Vajadzeetu gan kauneeties!!!!!!!!!!
tavai mātei
Slēpts komentārs: strops
, 2014-03-18 09:15, pirms 10 gadiem
Paldies Arča, domāju, ka pirms sezonas neviens nedomāja, ka ar tik augstu vietu vispār tiksim play-off
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.