Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Trīs spēlēs ielaidām tikai vienus vārtus. Daudz strādājām pie aizsardzības"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ankipāns: "Trīs spēlēs ielaidām tikai vienus vārtus. Daudz strādājām pie aizsardzības"
Ģirts Ankipāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Uzvarot divās no trim spēlēm, Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" uzvarējis Davosā notikušajā pārbaudes turnīrā. Komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns Šveicē pavadīto nedēļu nosauca par lietderīgi pavadītu laiku.

Vakar Rīgas "Dinamo" guva divus vārtus spēles ievadā un ar 2:0 pieveica laukuma saimniekus – "Davos" hokejistus. "Izdevās labs sākums. Principā visu spēli kontrolējām ripu un notikumus laukumā. Protams, vajadzēja gūt vairāk vārtu, kas diemžēl neizdevās. Varu izcelt, ka trīs spēlēs ielaidām tikai vienus vārtus. Mēs ļoti daudz strādājām pie aizsardzības," norādīja Ģirts Ankipāns, kura komandai regulārajā sezonā atlicis aizvadīt vēl divus mačus.

"Šonedēļ padarījām ļoti labu darbu. Gan pirms turnīra, kad nopietni gatavojāmies treniņos, gan tā gaitā. Smagi strādājām gan uz ledus, gan bija nopietnas video sapulces. Spēlējām pret labām komandām, un, kas bija svarīgi, mums bija iespēja laukumā laist jaunos spēlētājis, kuri sevi labi pierādīja. Nedēļa Davosā noteikti bija lietderīgi pavadīts laiks," pauda Ankipāns. Rīgas "Dinamo" vienīgo zaudējumu piedzīvoja bullīšos.

Vakar Rīgas "Dinamo" kreklā pirmoreiz laukumā devās uzbrucējs Reinis Lejnieks, kurš sezonu pavada HK "Rīga" rindās. "Pirmajā trešdaļā mani laukumā neizlaida. Spēlējām ļoti labi. Ātri ieguvām pārliecību, kas spēlei dod vieglumu. Mums piederēja pārsvars, un maču pārliecinoši novadījām līdz galam. Nedevām viņiem iespēju," teica Lejnieks.

"Ir patīkami spēlēt kopā ar šādiem spēlētājiem. Patīkami tāpēc, ka zini, ka viņi atdos precīzu piespēli. Līmenis ir augsts, bet spēlēt ir ieglāk. Viņiem ir liela pieredze un viņi neskopojas ar padomiem," teica Lejnieks. "Davosā bija ļoti labs turnīrs, un to noslēdzām uz pozitīvas nots. Izcīnījām uzvaras, un tas ir svarīgākais."

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -1 [+] [-]

, 2018-02-18 14:08, pirms 6 gadiem
Skatos, ka KrHuLv baigi gatavojas atlikušajām divām Kolchoza līgas spēlēm.
Pēc 30. aprīļa viss būs kā parasti u.t.i., komanda, gandrīz visa, tiks atlaista, un vēlāk tiks komplektēta gandrīz no jauna.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-18 14:14, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Skatos, ka KrHuLv baigi gatavojas atlikušajām divām Kolchoza līgas spēlēm.
Pēc 30. aprīļa viss būs kā parasti u.t.i., komanda, gandrīz visa, tiks atlaista, un vēlāk tiks komplektēta gandrīz no jauna.
Tev nav pajat uz RD? Ka tik kaut ko ievemt komentos.

  -3 [+] [-]

, 2018-02-18 14:33, pirms 6 gadiem
jēga no šīs informācijas... par ko tu antiņ priecājies. sezona sa*ista un pēdējie līgā. 2vas spēles varēs atslidot bez iespringuma. nakošsezon tā pat sastāvs būs par 50% cits. tiešām pamats priecāties ...vismaz pa kalniem nodevāt ar ģimenēm ne.. atpūta...

  -3 [+] [-]

, 2018-02-18 14:39, pirms 6 gadiem
Viņi vēl uz kādas EBEL vai Alpu līgas fona sevi varēja pārbaudīt ta vispār droši vien izskatītos kā nenormālie monstri! Tagad apvinnēt pašķidri pajauno Magņitku un Davosu, kas spēlēja trenniņrežīmā un teikt, ka, redz, baigi aizsardzībā ir pielikuši ir pilnīga buļļa kaka.... čehu "averages" tāpat pat ar visu treniņrežīmu pie vietas viņus nolika.

     [+] [-]

, 2018-02-18 15:32, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Tev nav pajat uz RD? Ka tik kaut ko ievemt komentos.
Sen jau zināms, ka Bocmanis ir slepens krievu aģents, kurš cenšās vairot KHL popularitāti, komentējot pie katra raksta.