Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rēdlihs: "Bullīšos divas reizes labi nomānījām, taču nedaudz pietrūka"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rēdlihs: "Bullīšos divas reizes labi nomānījām, taču nedaudz pietrūka"
Miķelis Rēdlihs. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubam Rīgas "Dinamo" šodien pārtrūka četru uzvaru sērija – izbraukumā ar 1:2 bullīšos tika zaudēts čempionei Kazaņas "Ak Bars". Pēc dueļa pārdomās dalījās Ģirts Ankipāns un Miķelis Rēdlihs.

"Vēlos apsveikt "Ak Bars" ar uzvaru. Spēle bija ļoti laba, man tā patika. Uzskatu, ka abas komandas skatītājiem dāvināja skaistu spēli un labu cīņu. Bija daudz divcīņu, iespējams, ne tik daudz momentu, bet abi vārtsargi spēlēja lieliski. Mazliet, mazliet labāks šodien bija "Ak Bars"," preses konferencē pauda rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns, kurš norādīja, ka Timuram Biļalovam vārtu drošība uzticēta tāpēc, ka viņš ir Kazaņas kluba audzēknis. "Kaut kādā ziņā ņēmām to vērā. Viņš ir ļoti labs vārtsargs, kurš mums jau atnesis daudzus punktus."

"Aizvadījām labu spēli. Vārtsargs mūs vajadzīgajos brīžos pavilka, bet paši spēlējām ar lielu pašatdevi, bloķējot metienus. Protams, divi punkti būtu labi, bet šāds rezultāts arī ir labs," norādīja Miķelis Rēdlihs, kurš guva "Dinamo" vienīgos vārtus.

"Vārtus guvām pēc sagatavotas vairākuma izspēles. Balinskis labi uzmeta, un turpinājām cīņu vārtu priekšā. Papildlaikā iespējas bija abām komandām. Kaut kur viņiem paveicās, kaut kur – mums. Spēle bija līdzīga un, manuprāt, ļoti skatāma. Bullīšos divas reizes labi nomānījām, taču šoreiz nedaudz pietrūka," teica Rēdlihs.

Rīdzinieki no trīs spēļu izbraukuma mājup ved piecus no sešiem punktiem, un uzbrucējs sacīja, ka tas ir patīkams rezultāts. "Domāju, šis izbraukums ir aizvadīts labi. Tagad brauksim mājās un gatavosimies jau nākamajiem mačiem. Jāatpūšas un ar tādu pašatdevi atkal jākāpj uz ledus. Ja rādīsim šādu sniegumu, viss būs kārtībā."

Izmantotie resursi:
https://www.ak-bars.ru/news/16503.html
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-17 21:19, pirms 5 gadiem
Gluži manas domas par bullīšiem. Dārziņš un Majone izdarīja visu ko vajadzēja un nomānīja vārtsargu, atlika iemest tukšos/pustukšos.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-17 23:31, pirms 5 gadiem
Kas ar Videlu?!