Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Masaļskis: "Vēlos palīdzēt "Dinamo" iekļūt izslēgšanas spēlēs"

Rolands Eliņš

Masaļskis: "Vēlos palīdzēt "Dinamo" iekļūt izslēgšanas spēlēs"
Edgars Masaļskis
Foto: Dinamoriga.eu

Rīgas "Dinamo" un Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis pēc šodien notikušās pārbaudes spēles pret Sanktpēterburgas SKA krievu medijiem atklājis, ka vēl nav īsti pieradis pie jaunajiem noteikumiem un ka neuzskata sevi par komandas pirmo vārtsargu.

"Esmu ļoti apmierināts, ka esmu atgriezies KHL un varēšu spēlēt mājās," sarunā ar aģentūru "R-Sport" norādīja Edgars Masaļskis. "Man bija vienalga, kādā klubā spēlēšu, Rīgā vai kur citur, vienkārši vēlējos atkal spēlēt KHL līmenī. Pēc tam, kad gadu vispār izlaidu un sāku spēlēt tikai janvārī, man bija ļoti svarīgi atgriezties šajā līgā."

"Tā nu sanāca, ka spēlēju Rīgā. Un esmu ļoti apmierināts," atzīst Masaļskis. "Domāju, ka mums tiks dots uzdevums iekļūt izslēgšanas spēlēs, un es vēlētos palīdzēt komandai to izdarīt."

Rīgas "Dinamo" pārbaudes spēļu tūri Ufā noslēdza ar divām uzvarām un diviem zaudējumiem, un abu uzvaru laikā vārtos stāvēja tieši Masaļskis. "Pārvietošanās vārtos vēl nav īsti akurāta, un arī pārliecība par saviem spēkiem vēl nav tā pa īsto iegūta," savu sniegumu raksturo Masaļskis. "Taču vēl ir pirmssezona, un ir laiks iegūt optimālo formu. Nedomāju, ka mūsu komandā kāds vārtsargs ir pirmais numurs. Protams, centīšos parādīt savu labāko sniegumu un pierādīt treneriem, ka varu spēlēt vairāk."

Masaļskis arī atzina, ka pagaidām ir grūti pierast pie jaunajiem noteikumiem saistībā ar pārmetiena fiksēšanu: "Vārtsargiem būs grūtāk. Nevar īsti saprast, kad ir pārmetiens, kad nav, iet ārā no vārtiem vai nē. Tiesnesis no KHL visu izskaidroja, taču viena lieta ir uzzīmēt to uz tāfeles, pavisam citādi, kad tas jāpiedzīvo spēlē. Taču domāju, ka pārbaudes spēlēs mēs pie tā pieradīsim."

Izmantotie resursi:
Масальскис рад возвращению в КХЛ и хочет помочь...

  -4 [+] [-]

, 2014-08-17 22:34, pirms 10 gadiem
Edža,esi esi Tu pirmais vārtsargs! Sedlāčeks taču ir riktīgākais caurums,ne par velti viņa bilance ir 0-2,bet Masaļska 2-0! Vajadzētu dot iespēju Grīnfogelam sevi pierādīt,no tā čeha nu nekāda labuma. Varēja jau iegādāties normālu otro numuru.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-17 22:36, pirms 10 gadiem
Kādās izslēgšanas spēlēs?
Līdz izslēkšanas spēlēm Dinamo nauda jau sen būs beigusies

  +8 [+] [-]

, 2014-08-17 22:43, pirms 10 gadiem
Sedlacheks ir normals otrais numurs, pagajshgad tieshi PO vinsh vilka nevis izslavetais tellquvists, Turklaat shis ir tikai parbaudes speles

Edzham ir jabut pirmajam numuram, bet var gadities ka ari masala laizh vartos taurinjus vienu pec otra Katra zinja lai veicas gan vartsargiem gan dinamo

     [+] [-]

, 2014-08-17 22:47, pirms 10 gadiem
Sedlačeks ir labs kīipers, tikai mūsu uzbrucēji ir zem katras kritikas( Spēles laikā iesist 4 golus un nevienu no tiem neieliek mūsējie))) Aizsardzība arī nav līmenī(( Cerēsim, ka bedre pirms sezonas, jo ar tādu sastāvu, šozezon aršana nesanāks(( Mums nevajag vēl vienu Nadeždas kausu. Lai veicas ar sponsoriem un pārīti labu leģionāru!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-08-17 22:56, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Trūkst gara auguma vārtsarga,kas var var nosegt gandrīz visus vārtus. Ar 2 maziem rūķīšiem būs vāks pret tehniski meistarīgākām komandām.
Ko tu tur gvelz... Olimpiādē vai PČ Edžam bija vāks pret tehniski meistarīgām komandām?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-17 23:30, pirms 10 gadiem
KillerLoop rakstīja: Ko tu tur gvelz... Olimpiādē vai PČ Edžam bija vāks pret tehniski meistarīgām komandām?
Nu un ja viņš būtu spēlējis pret komandu ,kas tiešām ir tehniski meistarīga (Kanāda) ? Sūdi būtu lieli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-18 11:30, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: Nu un ja viņš būtu spēlējis pret komandu ,kas tiešām ir tehniski meistarīga (Kanāda) ? Sūdi būtu lieli!
Ja butu pret kanadu vartussargs butu mazaka problema!

     [+] [-]

, 2014-08-18 12:30, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Trūkst gara auguma vārtsarga,kas var var nosegt gandrīz visus vārtus. Ar 2 maziem rūķīšiem būs vāks pret tehniski meistarīgākām komandām.
savulaik Artūram Irbem somi PČ ar lādēja ripas pār plecu stūros, bet PSRS AL un NHL vairākas sezonas viņam viss bija lieliski
cerēsim uz labāko

     [+] [-]

, 2014-08-18 14:25, pirms 10 gadiem
Ja pagājušo gadu tikkam play off ar "mazejiem" rūķīšiem,man liekas ka šo gad ir strādīgāki rūķīši salasīti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-18 17:51, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Kādās izslēgšanas spēlēs?
Līdz izslēkšanas spēlēm Dinamo nauda jau sen būs beigusies
es liktu totalizatorā, ka pēdējā spēle RD būs pirms ziemssvētkiem, bet kas zin - varbūt arī paliks juniori, kas nospēlēs sezonu līdz galam par vēdertiesu.. nu bet Masala jau nu starp tiem nebūs