Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Genovejs: "Jāstrādā pie vairākuma izspēles"

Genovejs: "Jāstrādā pie vairākuma izspēles"
Čejs Genovejs
Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Čejs Genovejs pēc pārbaudes spēles ar Sanktpēterburgas SKA (1:3) norādīja, ka komandai jāturpina uzlabot spēle vairākumā, tomēr Krievijas pilsētā Ufā notiekošajā turnīrā bija vērojamas arī vairākas pozitīvas pazīmes.

"Spēli iesākām pārāk lēni, tad pārāk daudz noraidījāmies, kā rezultātā iztērējām daudz spēka. Diemžēl, bet mēs nespējām realizēt savas iespējas, kuras mums bija, īpaši spēlējot vairākumā. Mums ir jāpiestrādā pie vairākuma izspēles, bet no šī turnīra varam ņemt arī daudz pozitīvā," pēc Rīgas "Dinamo" zaudējuma Sanktpēterburgas SKA (1:3) atzina kanādiešu aizsargs Čejs Genovejs.

"Šajā sezonā tiesneši noraidīs spēlētājus daudz vairāk un mums ir tikai jāpielāgojas jaunajiem noteikumiem. Vairākuma izspēle izšķirs spēles rezultātu. Hokejisti pārsvarā tiek noraidīti par pretinieka turēšanu ar rokām, nūju un klupināšanu. Mums ir vairāk jāstrādā ar kājām, nevis jāķeksē ar nūju. Domāju, pie tā mēs pieradīsim," turpināja kanādietis.

SKA uzbrucējs Antons Burdasovs neparastā veidā atklāja spēles rezultātu, raidot ripu savos vārtos. "Tas bija kuriozi, nebiju kādu laiku redzējis, kad kāds iemet savos vārtos. Bet tā gadās. Labāk pārbaudes, ne regulārajā čempionāta spēlē. Pēc šī momenta mums vajadzēja gūt vārtus, bet tā vietā pretinieks rezultātu izlīdzināja," šo epizodi komentēja Genovejs.

"Pārbaudes turnīrā bija labāki un ne tik labi momenti manā spēlē, bet tas ir sagaidāms gatavošanās posmā. Domāju, mēs arvien vairāk saprotamies savā starpā un ar katru spēli savu sniegumu spējam uzlabot," turnīra kopsavilkumu veica Genovejs.

Rīgas "Dinamo" sagatavošanās posmā atlikusi pēdējā daļa - gadskārtējā Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņa, kas startēs 25.augustā un kurā piedalīsies arī Minskas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Kazaņas "Ak Bars". Kontinentālās hokeja līgas regulāro čempionātu rīdzinieki sāks 6.septembrī ar maču savā laukumā pret Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...


, 2014-08-17 14:39, pirms 10 gadiem
pagaidam redzamakais speletajs Dinamo komanda(cik redzetas parbaudes speles)
, 2014-08-17 15:00, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka ar Genoveju būs tāpat kā ar Robinsonu - labu sezonu aizvadīs un kāds bagāts klubs nocels viņu. Reizēm vajag noriskēt ar 2 gadu līgumu.
, 2014-08-17 16:08, pirms 10 gadiem
Nezinu nav ko cerēt uz vairākumiem,ja mums klibo vienādos sastāvos iemest.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-17 18:03, pirms 10 gadiem
AlexUSA rakstīja: Neapshaubámi shis ir absolúti logiskákais spriedums ko pédéjá pusgada laiká nácies lasít!
100%
, 2014-08-17 18:52, pirms 10 gadiem
Jā, vairākums pagaidām nožēlojams. Kā vairākums SKA, tā mūsējie saspiežas divos kvadrātmetros vārtu priekšā, kā mūsējiem, sajūta, ka spēlē vienādos sastāvos. Kaut kas jādara, Čej.....
, 2014-08-17 19:26, pirms 10 gadiem
Ja vērtē visas pārbaudes spēles kopā , tad Genovejs ir bijis vislabākais spēlētājs kopumā DR rindās. Izskatās ka būs vēl viens labs Sējēja atradums.
, 2014-08-17 22:06, pirms 10 gadiem
FUNS rakstīja: Ja vērtē visas pārbaudes spēles kopā , tad Genovejs ir bijis vislabākais spēlētājs kopumā DR rindās. Izskatās ka būs vēl viens labs Sējēja atradums.
Praktiski jebkurš AHL spēlētājs šādā nabagu sastāvā būtu labākais!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.