Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

papildināts Džeriņš: "Ļoti centāmies, taču mums nedaudz nepaveicās...''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Džeriņš: "Ļoti centāmies, taču mums nedaudz nepaveicās...''
Andris Džeriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc vakar aizvadītās KHL ''play-off'' spēles starp Rīgas ''Dinamo'' un Jaroslavļas ''Lokomotiv'' (4:5) pārdomās par aizvadīto maču un sēriju kopumā dalījās abu komandu galvenie treneri - Juliuss Šuplers un Vladimirs Vujteks, kā arī hokejisti.

''Otrajā pārtraukumā mums ģērbtuvēs bija ļoti nopietna saruna,'' iesāk Aleksandrs Kaļjaņins. "Pēc tam trešajā trešdaļā mēs laukumā izgājām ar kaujiniecisku noskaņojumu. Kāpēc gūstu tik daudz vārtus? Nezinu, ko teikt. Cenšos mest veiksmīgi, kā arī no tādām partneru piespēlēm grēks būtu mest garām."

"Tagad mums būs divas brīvdienas, bet pēc tam atsāksim treniņus," saka Karels Rahuneks. "Iespēju robežās skatīsimies "SKA" un "Atlant" spēli. Treneri pēc spēles mums teiks, kā jāspēlē pret šīm komandām. Personīgi man vienalga ar ko spēlēt tālāk."

"Mēs pēdējā spēlē bijām saliedēta komanda, kas spēja salauzt nesekmīgu spēles gaitu," saka Pāvols Demitra. "Spēli sākām labi, mača vidu izgāzām, bet trešajā periodā pārņēmām iniciatīvu. Īpaši labi šajā spēlē izskatījās mūsu otrā maiņa. Katra spēle ar Rīgas "Dinamo" mums nebija viegla. Pat Rīgā, kad divas reizes uzvarējām ar lielu rezultātu, pretinieks izskatījās cienīgi. Mums vienmēr ir daudz vārtu gūšanas momentu, taču tajās divās Rīgas spēlēs mums vārtos lidoja gandrīz viss. Šoreiz gan mums nācās papūlēties, lai izmantotu savas iespējas."

"Nezinu, kāpēc mums neizdevās noturēt rezultātu un uzvarēt," saka Andris Džeriņš. "Ļoti centāmies, taču mums nedaudz nepaveicās. Mums bija divu vārtu handikaps, kas ir labs pārsvars, tāpēc nevajadzēja ļaut pretiniekam atspēlēties. Pieļāvām kļūdas. Tāpat labi nospēlēja "Lokomotiv" vārtsargs, kurš nāca uz maiņu. Tālāk atbalstīsim "Lokomotiv", kura ir laba un spēcīga komanda. Tajā spēlē lieliski spēlētāji. Mums noteikti nav kauns, ka zaudējām viņiem. Domāju, ka uz viņu fona izskatījāmies cienījami."

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Juliuss Šuplers: ''Lepojos ar savu komandu. Sitāmies līdz beigām un ne tikai šajā sērijā, bet arī visā sezonā. Arī šajā spēlē bijām tuvu panākumam, kaut gan brīdī, kad ''Lokomotiv'' trešajā periodā guva divus vārtus, manās domās sākās drāma. Varbūt zaudējām nākamajiem Gagarina kausa ieguvējiem?''

Jautāts, kuru komandu Šuplers atbalstīs atlikušajās sezonas spēlēs, slovāku speciālists sacīja: ''Kopš šī vakara - tikai Jaroslavļu!''

''Kas notiks ar ''Dinamo''? Pagaidām nedomāju par nākotni. Cerēju, ka turpināsim cīnīties. Lai vai kā - pusei komandas joprojām ir spēkā esoši līgumi ar komandu. Kā treneris varu godīgi teikt, ka izteiktu vājo vietu mūsu komandai nav.''

Jaroslavļas ''Lokomotiv'' galvenais treneris Vladimirs Vujteks: ''Šajā sērijā mums izdevās nedaudz ietaupīt spēkus, un tagad sekosim savam pretiniekam. Redziet, tikai desmit minūtes pagājušas kopš mača beigām, un es jau zinu, ka Sanktpēterburgā uzvarēja ''Atlant''... Nākamais mačs starp Mitiščiem un ''armijniekiem'' no mūsu puses tiks vērots ļoti uzmanīgi. Lai ar ko mēs spēlētu - pretinieks ir jāizpēta. ''Dinamiešiem'' man jāsaka liels paldies - par to, ka sitās visos mačos. Mums atlika vien atslābināties un še - pretinieki pārņēma iniciatīvu. Tas lika maniem spēlētājiem parādīt raksturu.''

Izmantotie resursi:
Советский спорт

1 2 62 komentāri
Slēpts komentārs: Vidziņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pistol

 +20 [+] [-]

, 2011-03-17 00:42, pirms 13 gadiem
es domāju, ka Loko jābūt finālā... bet finālā jau redzēsim vairs tie šāvieni no zilās līnijas viņiem nebūs tik viegli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-17 01:33, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: ar tādu vārtsargu līniju loko finālā darīt nav ko.tur vairs nebūs nespējīgu komandu,kas sakarīgi pat zonā nostāties nevar
Ko dariis ar Loko uzbrukumu, ja pat komanda netiek araa no zonas pret Loko!

 +10 [+] [-]

, 2011-03-17 01:39, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: Šuplers var būt lepnstikai un vienīgi par to,ka RD šitā noveicās ar pirmo pretinieku - Maskavas Dinamo,kuri vēl nebija izkāpuši no bedres.Būtu nācis pretī jebkurš cits,tad rezultāts būtu kādu mēs redzam tagad,ka ar RD spēlētājiem tika izmazgāti hokeja laukumi
Jā, pret regulārā turnīra konferences čempioniem uzvarēt tikai vienā spēlē tiešām ir nenormāls apkaunojums

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 01:42, pirms 13 gadiem
Ceru uz Lokomotīves un Avangard finālu

 +20 [+] [-]

, 2011-03-17 01:57, pirms 13 gadiem
Te jau ir tā intelekta starpība Tambijevs saka:pusi komandas nomainītu(un plūst negstīvisms)Šuplers pozitīvi izsakās un domā.Nelēkā kā apdirsies pa soliņu,bet analizē un novērš kļūdas.Tā arī rodās cieņa pret treneri un atdeve ir lielāka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-03-17 04:48, pirms 13 gadiem
JA DR pagarinas liigumu ar Shupi, mana interese leenam pr sho komandu saaks zust, katraa zinjaa ceriibas uz ko vairaak par 2 kaartu ir slima sunja murgi. Komanda var, bet ne ar shaadu "treneri"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-03-17 07:08, pirms 13 gadiem
RD paši atdeva jau vinnētu spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-03-17 07:48, pirms 13 gadiem
Lepns par to, ka n-tās reizes uzkāpa uz grābekļa... nu nedrīkst play-off no 4-2 trešajā periodā zaudēt spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 08:05, pirms 13 gadiem
zel ka zaudejam

     [+] [-]

, 2011-03-17 08:10, pirms 13 gadiem
Es par lokomatives uzvaru finala.

 +11 [+] [-]

, 2011-03-17 08:15, pirms 13 gadiem
Esiet reālisti - pagaidām nevar mūsējie no 4:2 noturēt LOKO spiedienu . Ne tā kalibra komanda .Veči cīnijās cik spēka un meisteriba atļava , izlika vissu - parto paldies viņiem .

  +6 [+] [-]

, 2011-03-17 08:17, pirms 13 gadiem
Finals Loko-Salavat un es par Loko!
Paldies par sezonu,Dinamo!

 +11 [+] [-]

, 2011-03-17 08:24, pirms 13 gadiem
Pareizi Puče pateica,play off hokeju tā arī šajā sērijā neredzējam. Pret Znarokiešiem LOKO būtu daudz grūtāk ,jo tie sistu ,provocētu un neļautu spēlēt Loko tehnisko hokeju. Bet Dinamo R. pēc uzvaras pār maskaviešiem izskatījās ,ka tā īsti tālāk sisties negrib,bet priekš izlases tas pat ir labāk,apārstēs traumas un atgūs niknumu un emocijas.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-17 08:48, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: zaudēt ir viens,bet,diemžēl, RD tika izsmieta.
žēl. bet Tu maz ko sajēdz no sporta kā tāda - pats laikam tikai litrabolu spēlē.....

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 08:51, pirms 13 gadiem
realais vecis rakstīja: Esiet reālisti - pagaidām nevar mūsējie no 4:2 noturēt LOKO spiedienu . Ne tā kalibra komanda .Veči cīnijās cik spēka un meisteriba atļava , izlika vissu - parto paldies viņiem .
Pilnībā esmu vienisprāt ar Tevi! Paldies DINAMO par emocijām!!!!
Slēpts komentārs: alguns

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 09:06, pirms 13 gadiem
LOKOMOTIV vs SALAVAT YULAJEV tas butu izcils finals abas komandas mil vnk uzbrukt

  +6 [+] [-]

, 2011-03-17 09:07, pirms 13 gadiem
es arī esmu lepna par MŪSU komandu un jūlio!
paldies puiši par visu šosezon

  -1 [+] [-]

, 2011-03-17 09:09, pirms 13 gadiem
Man kaut kā Vujteka intervija izklausās ,kā ņirgāšanās par Dinamo.Un jāsaka,pelnīti.

 +10 [+] [-]

, 2011-03-17 09:16, pirms 13 gadiem
Nesaprotu - kā sevi nav kauns dēvēt par DINAMO fanu - zaudē - tā visi pēdējie mēsli, kā uzvaram - nu tik cildina! Tādi paši kā saimes mudaki - kažokus ik pārdienu griež uz otru pusi - KUR RODAS TĀDI DIVKOŠI????
PALDIES RĪGAS DINAMO PAR JAUKAJĀM EMOCIJĀM *** Jā ir mums ko mācīties un augt un zinu, ka tas tiks darīts, bet neaizmirsīsim, ka visas komandas to dara iespēju robežās un daudz, kas atkarīgs no daudziem apstākļiem...., JAUTĀJUMS - VAI TIEŠĀM BAIGI LEPNI BŪTU JA DINAMO PUSE BŪTU LEĢIONĀRU, KURI TAISĪTU TĀS UZVARAS (a, letiņu čaļi mētātos pa pasauli), domāju, ka tie laiki, kad lecām, sitām plaukstas, kliedzām par iebraucējiem - komandā tikai pāris letiņi (70-80 gadi) , un cik tagad Latvju zēni spēlē DINAMO, HK RĪGA - neticams prieks - ne viss sanāk, bet balto karogu mēs vēl nekad nēsam paņēmuši un NEŅEMSIM!
Ja nezinu, tad lūdzu pasakiet man kura no valstīm ir vēl mazāka par Latviju un kurai ir kaut vai līdzīgi sasniegumi, kādi ir mums????
ES LEPOJOS AR DINAMO, HK RĪGA, LATVIJAS IZLASI UN PROTAMS PAR ĪSTENAJIEM LĪDZJŪTĒJIEM - TĀDI OTRI NAV UN ILGI VĒL NEBŪS.... !!!!
';

  +7 [+] [-]

, 2011-03-17 09:24, pirms 13 gadiem
Ee vechi - pietiek kaukt un dubljus meetaat - DR nevis palika ( bet praktiski ar nagiem izsitaas lidz 7 vietai regularaja chempii savaa konferencee) aiztaisija durvis uz naakamo kaartu MD . un tagad jasaka ka bija vieniigaa komanda no 23, kas saka regulaaro chempi un tika starp 8 labakajam - ar savu relatiivi iiso macinju, jaa var teikt ka kautkur paveicas , reizee arii ka nepaveicaas, bet tas ir visaam komandaam - ledus ir slidiigs, ripa apalja un no kljuudaam ( arii veiksmeem vai neveiksmeem) nav pasaragaats neviens. Briishiem ir tadasajuutak RD kaa pavecaks zirgs - iespiezh pieshus un tad pariksho ka tik to nav atkal chaapo savaa soliitii - arii vakar .. bija briishi kad loko no savas zonas netika arra- tika miciiti pa bortiem atnjemta ripa u.tt bet pec paris minutem- pasivitatee aizsardziibaa, mazliet slinkuns 2 -3 soljus atrak uztaisiit atgrieshoties savaa zonaa - ja tas reziem arii nosaka macha rezultatu - BET IR TAA KAA IR. katoties kopsavilkumaa RD ir palikusi 8 vietaa visaa KHL - un vai tas ir mazs panaakums ar relatiivi mazo naudinju? - es uzskatu ka labs . - ne izcils ne superiigs - bet pilna vaerda noziimee labs! Paldies treneru korpusam, paldies chaljiem par jaukajiem paardziivojumu un prieka mirkljiem. tagad veiksmiigi atpusties un saarsteties un ar atgriezhanos uz PČ, jo pec vakardienas speles beigam - kautkads tukshums ieksha isleedza - jo kadu laiku truuks to Hokeja emociju. Taa ka paldies veelreiz un lai veicas!!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 09:37, pirms 13 gadiem
Re ka tomēr cik svarīgi ir regulārā čempi augstāka vieta ...būtu mēs 4-5 netrāpitos ne MD ne Loka ....jo gan Atlants, gan ASK ir tomēr vājākaas blices ko Loko...ta ka ...izmēram tomēr ir nozime....

  +7 [+] [-]

, 2011-03-17 09:56, pirms 13 gadiem
būtu labi, ja Ozo vēl nākamsezon spēlētu
paldies par sezonu.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 09:56, pirms 13 gadiem
>>>Beee
Kas ir svarīgs? Ja uzdevums ir iekļūt finālā,tad vienalg, kas nāk pretī.
Un vēl,vai ASK ir vājāks par LOKO,to mēs paskatīsimies.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 10:13, pirms 13 gadiem
lacoste_123 rakstīja: JA DR pagarinas liigumu ar Shupi, mana interese leenam pr sho komandu saaks zust, katraa zinjaa ceriibas uz ko vairaak par 2 kaartu ir slima sunja murgi. Komanda var, bet ne ar shaadu "treneri"
Laikam pats esi Treneris Nr 1 Pasaulē? Ja ta runa... Komanda jau 2 sezon pec kartas 8 Labako komandu vidu! Tas ir slikts raditajs???
Nesen izveidotai komandai??? 3 sezonu gaitā var pamanit tikai vienu komanda spele stabilak un stabilak. Tas nozime ka Julius ir ists Treneris Mūsu Komandai!!!!
1 2 62 komentāri