Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Mača iznākumu izšķīra spēle vairākumā"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Mača iznākumu izšķīra spēle vairākumā"
Ģirts Ankipāns. Foto: Annija Meikšāne/f64

LETA. Ceturtdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē starp Rīgas "Dinamo" un Magņitogorskas "Metallurg" mača iznākums tika izšķirts spēlē nevienādos sastāvs, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Par spēli pret komandu nav nekādu pretenziju. Mums bija pārsvars, bet vienīgais, kas izšķīra spēles iznākumu, bija vairākums. Būs jārunā ar hokejistiem, jo bija divas minūtes bez metieniem - tādā veidā nevar turpināt. Mēs to mainīsim, vairākumā jāspēlē citādāk. Vairākuma realizācijas problēmas meklējamas galvās. Ir jāmet un jāiet vārtu priekšā," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Rīgas komandai šobrīd ir sastāva iztrūkumi, jo šajā mājas spēļu sērijā traumas dēļ nevarēs palīdzēt vienības neapšaubāmais uzbrukuma līderis Līnuss Videls.

"Šobrīd vēl nekādu iepriecinošu jaunumu nav, bet ceru, ka kādā no nākamajām spēlēm viņš būs atpakaļ," mīklaini izteicās Ankipāns.

Šīs mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki pēc KHL Visu zvaigžņu spēles otrdien tiksies ar Bratislavas "Slovan", bet pēc tam būs mačs ar Minskas "Dinamo" komandu. KHL Visu zvaigžņu spēlē Latvijas komandu pārstāvēs Lauris Dārziņš un Metjū Majone.

"Viņi nopelnījuši šo vietu zvaigžņu spēlē, lai viņi to izbauda. Vienu dienu atpūtīsimies un turpināsim darbu, mums priekšā ir 12 spēles, kur vēl daudz punktu var dabūt. Viss vēl priekšā, jākoncentrējas nākamajām spēlēm," pauda "Dinamo" stūrmanis.

Tāpat arī "Metallurg" galvenais treneris Josefs Jandačs savai komandai pateicās par spēli."Mums tā bija ļoti smaga spēle, jo pretī bija spēcīgs pretinieks. Gaidījām savus momentus, kuri arī pienāca. Puiši un vārtsargs ļoti labi nospēlēja," teica čehu speciālists.

Izmantotie resursi:
LETA

  -2 [+] [-]

, 2019-01-17 23:34, pirms 5 gadiem
Labais čalis. Vairākums visu sezonu ir herovijs, a tu kauko taisies mainīt , kad jau čut ne par vēlu.
Iespārda mani tās intervijas pec spēles.

     [+] [-]

, 2019-01-18 00:01, pirms 5 gadiem
Jau tagad droši var rakstīt ka sezonas iznākumu noteica tas ka RD vadība un treneris tā arī nevēlējās atlaist nevajadzīgus kadrus (Gilis, Zanetti) un iegādāties kādu sakarīgu uzbrucēju kas PROT izmantot vismaz vienu no 5ās iespējam kas viņam spēle laikā gadīsies.

Cik ilgi komandā vieta tiks garantēta piemēram Lipsbergam? Piedod Robert, bet 82 spēlēs Dinamo kreklā... 5 vārti!

HK Rīga sastāvā nav kāds perspektīvs 17-18 gadīgs puika kam 2-3 minūtes KHL mačā būtu lietderīgāk pavadīt?

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 00:02, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: Labais čalis. Vairākums visu sezonu ir herovijs, a tu kauko taisies mainīt , kad jau čut ne par vēlu.
Iespārda mani tās intervijas pec spēles.
Nemurgo, Dinamo vairākums ir 10niekā KHL! Tur viss ir... bija ok, līdz savainojās Videls, kas tad kārtoja šos golus vairākumā? Videls un Majone! Majone laikam viens īsti nevelk un bez Videla ir čau play off