Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sedlāčeks: "Zaudējums pagarinājumā nav tik ļoti nosodāms"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sedlāčeks: "Zaudējums pagarinājumā nav tik ļoti nosodāms"
Jakubs Sedlāčeks komandas biedru ielenkumā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Vakar septīto zaudējumu astoņās spēlēs piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo", nopelnot trešo punktu sezonā. Vārtsargs Jakubs Sedlāčeks norādīja, ka bijušas izdevības nodrošināt uzvaru pamatlaikā, un arī galvenais treneris Normunds Sējējs bija apmierināts ar izveidoto izdevību skaitu.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Teiksim tā: laba spēle, bija cīņa. Abām komandām bija daudz momentu - gan mēs izveidojām, gan Minskai bija. Varu teikt paldies puišiem, ka cīnījās līdz beigām. Pēc mūsu pēdējām ne pārāk izteiksmīgajām spēlēm cīnījāmies, puiši pilnībā atdevās. Beigās iznākumu izšķīra nelaimīgs četru minūšu noraidījums. Ko padarīsi, hokejs paliek hokejs. Strādāsim tālāk un centīsimies uzlabot rezultātu.

Gaidījām, ka Minskas "Dinamo" darbosies agresīvi. Tam īpaši gatavojāmies. Divas reizes tikāmies pārbaudes spēlēs, bet tur pretinieks bija agresīvāks nekā šodien. Iespējams, pirmā spēle mājās, uztraukums. Vienkārši gaidījām agresīvāku hokeju."

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jakubs Sedlāčeks, kurš atvairīja 26 no 28 metieniem: "Bija ļoti smaga spēle, bet pēdējā laikā tādas mums ir vairākas. Esam vīlušies, ka izcīnījām tikai vienu punktu - papildlaikā ātri zaudējām vārtus. Šis nebija smagākais mačs ne fiziski, ne morāli. Vienkārši bija grūta spēle. Abas komandas apzinās, ka cīņa ir principiāla. Bet mums jāturpina cīnīties. Beidzot guvām vārtus trešajā trešdaļā. Tagad vienkārši sev jānotic, ka spējam uzvarēt.

Redzēju momentu, kad Lauris Dārziņš iziet viens pret vārtsargu. Domāju tikai par to, ka jāgūst vārti. Mums bija vēl pietiekami daudz laika, lai spētu uzvarēt jau pamatlaikā. Sniegums nebija slikts, un zaudējums pagarinājumā nav tik ļoti nosodāms. Taču ar šiem mačiem, kuros esam guvuši tikai vienus vārtus, tikt pie uzvaras ir gandrīz neiespējami. Tā ir mūsu lielākā problēma."

Minskas "Dinamo" galvenais treneris Kreigs Vudkrofts: "Piekritīšu kolēģim, ka viņa komanda nodemonstrēja spēcīgu spēli, pretinieks izrādījās ciets rieksts. Zinājām, ka viņiem izveidojusies ne pārāk laba situācija un ka viņi ir izsalkuši pēc uzvarām, un tas spēlei piešķīra papildus nozīmību.

Mums bija uzdevums spēlēt asi. Sākumā tas izdevās - aizvadījām nesliktu pirmo trešdaļu. Acīmredzams, ka otrā nebija pati labākā mūsu izpildījumā. Savukārt trešajā trešdaļā atkal parādījās izdevības iemest vārtus, īpaši vairākumā. Esam priecīgi, ka sasniedzām rezultātu, tajā pat laikā komandai nepieciešams sakārtot spēli."

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
Хоккейный клуб Динамо-Минск

1 2 42 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 08:59, pirms 8 gadiem
"Teiksim tā: laba spēle- ne.irs!!!

  -2 [+] [-]

, 2016-09-16 09:14, pirms 8 gadiem
Vienīgais kas cenšās ir Sedlo,bez viņa mūsējie nekur netiktu,neko nebūtu uzvarējuši.Tiešām labs vārtsargs-stabila vērtiba Dinamo.

     [+] [-]

, 2016-09-16 09:19, pirms 8 gadiem
Sedlāčekam neko nepārmetīšu tas rādīja labus seivus visnotaļ, bet komandai bezobainība, vieni vārti nu cmon! Kad spēs samest trīs vārtus spēlē stabili katru spēli uzvaras neizpaliks, bet pagaidām neredzu ka to spētu Dinamo, jauns treners vajadzīgs! Kāpēc jauns treneris vajadzīgs varu pateikt skaidri un gaiši, tāpec ka nedarbojas iecerētās shēmas, vis atspoguļojas ar lēnām darbībām un daudzajiem noraidījumiem, kas rok spēli nost!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-16 09:29, pirms 8 gadiem
Bija laba spēle ! Sedlo bija labs, bet tas pagarinājuma gols tomēr viņa ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-16 09:41, pirms 8 gadiem
vozā rakstīja: Sedlāčekam neko nepārmetīšu tas rādīja labus seivus visnotaļ, bet komandai bezobainība, vieni vārti nu cmon! Kad spēs samest trīs vārtus spēlē stabili katru spēli uzvaras neizpaliks, bet pagaidām neredzu ka to spētu Dinamo, jauns treners vajadzīgs! Kāpēc jauns treneris vajadzīgs varu pateikt skaidri un gaiši, tāpec ka nedarbojas iecerētās shēmas, vis atspoguļojas ar lēnām darbībām un daudzajiem noraidījumiem, kas rok spēli nost!
jāmaina pati galva
bet lēnas darbības tā ir Latvijas hokeja iezīme

     [+] [-]

, 2016-09-16 09:57, pirms 8 gadiem
Šosezon laikam šādas uzvaras būs jāsvin un jāpriecājas kā nekad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 10:11, pirms 8 gadiem
Da ko tu vispaar vari uzlabot tu skalu bunte, skalu vaacieti. Nujaaa papildlaikaa zaudeet vienmeer ir bijis skaisti un patiikami prieks riigas dinamo varbuut

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 10:25, pirms 8 gadiem
arhivs 2x rakstīja: žēl Sedlačeka. Plēšās uz pusēm kā var, bet komanda izceļas ar izcili tupu spēles disciplīnas trūkumu + vāju spēli mazākumā, nemaz nerunājot par nespēju gūt vārtus.
Kepon, tu tak vakar pirms spēles rakstīji, ka būšot uzvara! A tagad jau dziedi citu dziesmu un noliec savu mīļo "tautas klubu".

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 10:30, pirms 8 gadiem
Zaudējums vispār nav nosodāms pasākums... Bet ja zaudē jau divas sezonas, to var uzskatīt par ieskrējienu trešajai sezonai
Vērīgi ielūkojoties šīs komandas struktūrā un personālijās, es nedomāju, ka kādu dienu būs arī uzvaras, pat ja šī komanda būtu nokomplektēta no Kanādas izlases spēlētājiem... Šim pseidoDinamo nav ne mazākās cieņas pret to, kā un kad vispār ir dzimusi komanda Rīgas Dinamo. Vienīgais, kas šīs divas komandas vieno - tās ir represīvo struktūrvienību pakļautībā. Īstais Dinamo bija IeM komanda, bet šī atrauga ir čekistu kabatas projekts.
Šai komandai nekad nekļūt par tautas komandu, ko bija paveicis īstais Dinamo. Juri, pakasi kul... !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 10:55, pirms 8 gadiem
arhivs 2x rakstīja: Kepka, tā ir objektīva kritika nevis nolikšana! Jebkurš hokejam līdzi sekojošs cilvēks sapratīs, ka katrā spēlē noraidīties pēdējo minūšu laikā, pie tam pretinieka zonā, ir anomālija, kas nopietni jāapkaro.
Labi ir, ka zaudē! Jo vājāka komanda, jo mazāk keponu arēnā godinās CCCP himnu! Kā tu domā, play-off šogad spīd? Vai vismaz nepalikšana pēdējiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 12:11, pirms 8 gadiem
arhivs 2x rakstīja: Neviens uz arēnu neiet lai godinātu cccp himnu, kepka! Iesaki kādu alternatīvu man kā sporta cienītājam, uz kurieni aiziet, ja esmu Rīgā!
Aizej *irst, čmo!
Kas tu par sporta cienītāju? Nāc te komentāros ar citiem lekties un tas arī viss. Esmu drošs, ka bez ģinamas tu sportam vispār neseko līdzi un neko no tā nesaproti.

     [+] [-]

, 2016-09-16 12:13, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Futene,LAC varenais,volejs,handbols,basis, regbijs, florbols... iespeju cik uziet!!!!

Protams ja vien tu neesi kepkas kas meklee labo atmosferu un aldarit ar grauzdiniem PSRS hiitu pavadibaa

Bet tu esi kepka
Sen jau nekāda "labā atmosfēra" arēnā nav. To man ir apstiprinājuši daudzi cilvēki, kas agrāk uz spēlēm gāja. Tagad tur iet tikai lumpeņi un spiedzoši bērni ar ielūgumiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 12:31, pirms 8 gadiem
arhivs 2x rakstīja: Esmu pārliecināts, ka tu neko no sporta nesaproti. Redzu tikai tavas stulbības pie Dinamo rakstiem. Un visu laiku viens un tas pats
Es vismaz neesmu kepons un tups plebejs, atšķirībā no tevis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-09-16 13:02, pirms 8 gadiem
Otrdien man no gaisa iekrita biļeta klēpī un ierados uz spēli. Skanēja Somijas un Latvijas himnas. Skatītāju nepieklājīgi maz, pirmajai spēlēi un pret Jokeritu, lai gan man patika ka nav tās burzmas. pagājuša sezonā nebiju ne uz vienu spēli, otrdien likās ka vairāk dominē krievu valoda, varbūt man sagadījās tādā vietā sēdēt. Par cik skatītāju maz, varēja labi dzirdēt viņu komentārus un viedokli par notiekošo. Hmmm, jāsaka ka bēdīgi kopumā, daudz muļķibu dzirdēju, sīkāk neatreferēšu, bet visam kronis bija frāze "smotri, smotri, kak Kulda (tas par jaunāko) vsjo vremja bezhit perjod, a on zhe zashitnjik!"
Un čekists kārtējo reizi galīgu tuftu sarunāja savā pirmspēles runā, sen tā nebiju smējies. Paldies, ka atšķirībā no paŗis gadus senas pagātnes, šoreiz publikai pietika prāta iztikt bez ovācijām.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-16 13:07, pirms 8 gadiem
Nav nav nosodams. Galigi nav. Es pat teiktu jāuzsit pa plecu.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-16 13:27, pirms 8 gadiem
arhivs 2x rakstīja: Tev kāds to teica vai pats izdomāj, kepka?
To taču tā pat var redzēt, kaut vai redzot tavu nabadzīgo vārdu krājumu, vājās gramatikas zināšanas un primāta cienīgo "humora" izjūtu. Tu visus citus sauc par "kepkām", pats nemaz nesaprotot, kā šī palama ir radusies un ko nozīmē. Truleni, tu kaut vienu grāmatu savā melnstrādnieka mūžā esi izlasījis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri