Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Indrašis par uzvaru pār "Metallurg": "Spēle bija ļoti sakarīga"

Andrejs Siliņš

Indrašis par uzvaru pār "Metallurg": "Spēle bija ļoti sakarīga"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pēc uzvaras Davosā notiekošajā turnīrā pār Magņitogorskas "Metallurg" vienību Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns kluba mājaslapā atzinīgi vērtēja komandas pašatdevi aizvadītajā cīņā. Arī komandas kapteinis Miks Indrašis bija apmierināts ar parādīto sniegumu.

“Uzvarējām, tas ir pats galvenais. Arī pārbaudes mačos ir jāspēlē uz uzvaru. Protams, mēs daudz ko pārbaudījām. Mums bija gados ļoti jauna aizsardzība. “Metallurg” komandā ir liela auguma spēlētāji, kas ir ļoti ātri un meistarīgi. Mūsu plāns bija pārbaudīt, kā jaunie spēlētāji jūtās tādos apstākļos. Aizsardzībā Pauls Svars, Uvis Balinskis, arī Zīle,” maču komentēja Ģirts Ankipāns.

“Spēles gaitā arī kaut ko pamainījām spēles zīmējumā, kas arī nesa rezultātu. Aizsardzībā spēlējām ļoti agresīvi, radot pārsvaru. Uzbrukumi veidojas tieši no aizsardzības. Komanda ļoti labi nostrādāja. Labi, ka spēles gaitā nebiju snieguma kvalitātes kritumu. Par Pujacu gan ļoti žēl, kurš guva savainojumu un šajā turnīrā, visticamāk, vairs nespēlēs.”

Arī komandas kapteinis Miks Indrašis atzina, ka mačs bija izdevies: "Ļoti laba spēle. Padarījām daudz darba, par ko arī tikām atalgoti. Veidojām daudz momentus, pie kā arī šeit strādājām treniņos. Spēle bija ļoti sakarīga. Jā, viņiem nebija dažu komandas līderu, bet kopsummā tāpat Magņitogorska ir ļoti spēcīgs pretinieks. Mums arī dažu spēlētāju nav, visi centās un strādāja. Visiem bija liela gribēšana, kas arī atspoguļojās rezultātā."

Šodien "Dinamo" mērosies spēkiem ar Čehijas augstākās līgas komandu Tršinecas "Ocelarzi".

Izmantotie resursi:
Spēles ievadlapa — Hokeja kluba Dinamo Rīga...

     [+] [-]

, 2018-02-16 13:55, pirms 6 gadiem
Pret Tršinecu būs Tršinec, bet tam vairs nav nozīmes. Metalurgs ir nomedīts, nodots taksidermistiem un mūžīgi mūžos karāsies Dinamo trofeju istabā blakus Nadezda Cup!

  +2 [+] [-]

, 2018-02-16 14:06, pirms 6 gadiem
Bildē izskatās, ka Indrašim kādi 40 gadi, vai vienkārši 3 gadus nokodis

  -1 [+] [-]

, 2018-02-16 14:11, pirms 6 gadiem
Redzēju tikai fragmentus kad guva vārtus. Pārsteidza, ka tajos brīžos DR darbojās agresīvi pretinieku zonā, bija pieklājīgi ātrumi. No tik īsiem fragmentiem grūti kaut ko secināt par spēli kopumā. Šo turnīru uztveru kā atpūtas veida, eksperimentēt ar spēli var utt.

     [+] [-]

, 2018-02-16 14:26, pirms 6 gadiem
Tas, ka pārbauda jaunos ir ok, bet treneri? Kad pārbaudīs jauno treneri?