Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs: "Ja turēsimies pie treneru uzstādījumiem, varam izcīnīt uzvaras"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovs: "Ja turēsimies pie treneru uzstādījumiem, varam izcīnīt uzvaras"
Ņikita Jevpalovs
Foto: Oksana Džadana/f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" vakar savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveica Arta Ābola trenēto Toljati "Lada", un vienu no bullīšiem realizēja arī Ņikita Jevpalovs.

Bullīšu sērija rīdziniekiem izdevās lieliska – tika realizēti pirmie trīs mēģinājumi pēc kārtas, un Artis Ābols ķērās pie pēdējā salmiņa, mainot vārtsargus. Savu artavu ieguldīja arī uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš, tuvojoties vārtiem, pārlaida nūju pār ripu, parādīja māņu kustību uz kreiso pusi, pilnībā apmānīja vārtsargu un ieslidināja ripu tukšajos Toljati "Lada" vārtos.

"Domāju, man tas ir mīļākais veids, kā izpildīt bullīti. Priecājos, ka šoreiz tieši tā izdevās iemest," pēc spēles teica Jevpalovs, kurš savainojuma dēļ nebija spēlējis kopš 17. oktobra. Atgriežoties ierindā, uzbrucējs, kurš darbojās ceturtajā maiņā, laukumā pavadīja 14 minūtes un 34 sekundes.

"Spēli sākām ne tā, kā bijām plānojuši. Tomēr otrajā trešdaļā izdevās saņemties, un pēc plāna turpinājām spēlēt arī trešajā. Uzskatu, ka otrajā un noslēdzošajā trešdaļā mūsu sniegums bija labs," norādīja Jevpalovs. Laukuma saimnieki vienīgos vārtus guva 63 sekundes pēc otrās trešdaļas sākuma.

Rīgas "Dinamo" tikai otro reizi sezonā tika pie otrās uzvaras pēc kārtas, jo pirms starptautiskā pārtraukuma viesos izdevās atstāt sausā Jaroslavļas "Lokomotiv". "Iepriekšējā mačā pamatlaikā apspēlējām tabulā augstāk esošu komandu, bet tas nenozīmē, ka tāpat būs arī pret komandu, kas kopvērtējumā ir zemāk. Katra komanda spēlē citā stilā. Ir tādas, pret kurām iet vieglāk, tāpat ir arī smagāki mači."

Četru mājas spēļu sērijas ietvaros rīdzinieki nākamo maču aizvadīs rīt, kad pulksten 19:30 uzņems Magņitogorskas "Metallurg". "Skatīsimies video, kā viņi spēlē. Protams, meistarība šādām komandām ir ļoti augsta. Ja turēsimies pie treneru uzstādījumiem, varam izcīnīt uzvaras," teica Jevpalovs, kurš 24 spēlēs guvis trīs vārtus un savācis piecus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -3 [+] [-]

, 2017-11-15 08:47, pirms 6 gadiem
Nu vēl jau kādas divas trīs varētu.

     [+] [-]

, 2017-11-15 11:44, pirms 6 gadiem
Žēl ka Ankipans neparnema trenera pienākumus ātrāk. tagad ir jānotiek brīnumam lai tiktu vēl playoff.

     [+] [-]

, 2017-11-16 07:39, pirms 6 gadiem
Jā,izskatās ka Ankipāna vadībā komanda beidzot sāk spēlēt to spēli kā nākas!