Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" aizsargs Stolerijs: "Ja gribam uzvarēt, jāspēlē disciplinētāk"

Agris Suveizda

Rīgas "Dinamo" aizsargs Stolerijs: "Ja gribam uzvarēt, jāspēlē disciplinētāk"
Kārls Stolerijs
Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Kārls Stolerijs vienības mājaslapā komentēja šovakar piedzīvoto zaudējumu pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (1:3).

“Pieļāvām pāris kļūdu, kas noveda pie zaudētiem vārtiem," teica Kārls Stolerijs. "Arī mums bija iespējas gūt vārtus, taču nepratām tās realizēt. Abām komandām bija iespējas, bet viņi tās prata izmantot. Ir jāsamazina mazo kļūdu skaits.”

“Ja gribam uzvarēt spēles, mums jāspēlē disciplinēti," bilda Stolerijs. "Ja sākam veidot labus momentus pie pretinieka vārtiem, bet tad pārkāpjam noteikumus, tas izjauc ritmu. Arī noraidījumi ir spēles sastāvdaļa, bet mums jāmācās ar to labāk tikt galā.”

Nākamo maču rīdzinieki aizvadīs 17. oktobrī pret Čerepovecas "Severstal". “Jā, Čerepovecā aizvadījām labu spēli, bijām par viņiem labāki, taču piedzīvojām zaudējumu. Mums no tās spēles ir jāpaņem pozitīvais un savu skatītāju priekšā jāizcīna uzvara," sacīja Stolerijs.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -1 [+] [-]

, 2017-10-15 22:16, pirms 7 gadiem
a mošk komanda sarunā ar kādu cilvēku ,lai uzliek normālu summu uz Dināmo zaudējumu un pēc tam to naudu sadala? Tikko aizdomājos par to , nav nemaz tik neticami

     [+] [-]

, 2017-10-15 23:21, pirms 7 gadiem
Kaarls. Autor, tu slimo ar dauna sindromu? Pi*ars

     [+] [-]

, 2017-10-16 08:24, pirms 7 gadiem
Ja būtu labāki, būtu 3punkti.