Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Spēlējām labi, bet problēmas sagādāja pretinieku vārtsargs"

Agris Suveizda

Ābols: "Spēlējām labi, bet problēmas sagādāja pretinieku vārtsargs"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols un kapteinis Georgijs Pujacs pēc zaudējuma Kontinentālajā hokeja līgā pret Toljati "Lada" (2:3, pagarinājumā) sacīja, ka komanda aizvadījusi labu spēli, taču vēl labāks šoreiz bijis pretinieku vārtsargs Iļja Ježovs.

"Domāju ka līdzjutējiem spēle patika, kaut arī vārtu nebija daudz," pēc mača teica Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Uzskatu, ka spēlējām labi, bet daudz problēmu sagādāja [vārtsargs] Iļja Ježovs. Pašās beigās izdevās izlīdzināt rezultātu, bet pagarinājumā dabūjām noraidījumu, un Valuiskis labi trāpīja."

"Pēdējā spēlē pret SKA atdevām daudz spēka un emociju," sacīja Toljati "Lada" galvenais treneris Sergejs Svetlovs. "Šodien bija skaidri redzams, ka pretinieks bija svaigāks un aktīvāks. Tam bija iniciatīva, un tas radīja labus momentus. Kā teica kolēģis, šodien veiksmīgi nospēlēja Ježovs – paldies viņam par darbu. Bet kopumā gribu atzīmēt visu komandu – visi parādīja raksturu, sitās, spēlēja caur "nevaru". Žēl, protams, ka neuzvarējām jau pamatlaikā."

"Domāju, ka aizvadījām solīdu spēli. Mums bija momenti, vajadzēja tos vairāk realizēt. Jāuzteic pretinieku vārtsargs, pa vārtiem šodien metām daudz," sacīja Grigorijs Pujacs. "Bija patīkami atgriezties Toljati. Satiku vairākus pazīstamos. Labi, ka prom nebraucam tukšām rokām."

"Kamēr līdz spēles beigām vēl ir laiks, vārtus gūt ir iespējams. Galvenais ir izdarīt metienus. Vienkārši metu pa vārtiem, ripa kaut kur atsitās, mainīja virzienu un ielidoja vārtos," Pujacs komentēja savu vārtu guvumu. "Spēli iesākām ļoti labi, bet tad ritmu izjauca noraidījumi. Centāmies atgūties, brīžiem, kad jau pārņēmām iniciatīvu, atkal sekoja noraidījums, kas, protams, apstādināja mūsu presingu."

Izmantotie resursi:
"Лада" выиграла у рижского...
Pujacs: spēles ritmu izjauca noraidījumi -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-15 22:45, pirms 10 gadiem
Jā, problēmas tiešām sagādāja vārtsargs. Tikai viņu sauc nevis Iļja, bet Edgars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-09-15 22:49, pirms 10 gadiem
Ābols varētU arī pastāstīt , kas par problēmām Cibuļskim un Bukartam, nav laika visam izsekot līdzi. Traumas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-09-15 23:09, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Ābols varētU arī pastāstīt , kas par problēmām Cibuļskim un Bukartam, nav laika visam izsekot līdzi. Traumas?
ik pa laikam visi mainās noteiktās dienās citi nespēlē, jo par visu sezonu nevar samaksāt.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-15 23:15, pirms 10 gadiem
Jaaa ezovs nospeeeleja labiii....bet nu Meijam arii vajadzeeetu saaakt mest vaaartooos
Slēpts komentārs: I Nerazzurri <3

  +1 [+] [-]

, 2014-09-15 23:51, pirms 10 gadiem
I Nerazzurri rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=aCd... lūdzu atveriet acis vienreiz
un Tu man gribi pateikt ar to ko jaumu??? to tak zina katrs bērns. par to rakstu jau 7! gadus. tikai tam nav nekā kopēja ar to, kā konkrētajā spēlē nospēlēja RD.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-16 08:13, pirms 10 gadiem
I Nerazzurri rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=aCd... lūdzu atveriet acis vienreiz
Nu atvēram! Ko tālāk?

  +3 [+] [-]

, 2014-09-16 08:31, pirms 10 gadiem
kad Masaļskim uzmet virsū tad ir meistarīgi noķēris, kad ielaiž tad aizsargi vainīgi

  +2 [+] [-]

, 2014-09-16 08:45, pirms 10 gadiem
sveiks rakstīja: kad Masaļskim uzmet virsū tad ir meistarīgi noķēris, kad ielaiž tad aizsargi vainīgi
Par tādu terminu kā pozīcijas izvēle neesi dzirdējis?

     [+] [-]

, 2014-09-16 09:00, pirms 10 gadiem
Lai būtu labāks rezultāts nākamajā spēlē Ābols varēja vel samiksēt kādus uzbrucēju virknējumus! Tā teikt - vel vajag vairāk pačakarēt savu spēlētāju galvas!

Es jau pirms spēles ar Ladu jautāju kāpēc vārtos ir Masaļskis, bet nav Sedlačeks kurš pret Neftehimik aizvadiju lielisku spēli un komanda uzvarēja??

Laikam Ābolam nepatīk v/sargs kurš nes komandai punktus un uzvaras!

Salidzinot ar Ābola pirmo gadu arī šajā sezonā nekas nav mainījies - jauna spēle jaunas maiņas!!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 09:06, pirms 10 gadiem
Tas pats Indrašis - ielikts centrā un čalis ir pazudis! Cik var mocīt viņu?

Videls? Nu kas tā par parodiju? Atkal kādam kāds ārlaulības dēls?

Sorokins salēja studijā cukuru par šo čali, bet viņš nerāda pilnīgi neko! Cik var iespēlēties? Te būs otrs Luseniuss, Wargs vai Melins!

Pārbaudes turnīrā Ufā starp Lauri un Miku spēlēja šķiet Džeriņš, kāpēc viņu neliek centrā starp šiem abiem? Kāpēc tur jāmoka ir Indrašis?

Indrašim ir jāmet goli, jārada vārtu momenti (viņš to ļoti labi prot), bet Ābols viņu čakarē centrā un Miks ir pilnīga ēna no tā kas viņš bija 2012/2013 un 2013/2014 gada sezonā!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 09:09, pirms 10 gadiem
Vairākums, iemetieni un uzbrucēju neprasme gūt vārtus = problēmas, kas ar steigu jānovērš šajā sezonā un šajā Dinamo modelī! Un arī tiesāšana ir drausmīga! 2/3 noraidījumu vispār bez pamatojuma.. "turēšana ar nūju" --> knapi pieskārās pretiniekam uz mazāk kā 1 sekundi; "Sišana pretiniekam pa nūju" --> sitiens, kas nepieskārās pretinieka nūjai, bet tai blakus uzsitās pa ledu... utt.. Visām līgas komandām būtu jāuzraksta kāds kopīgs iesniegums, lai beidz šo basketbola sodu piešķiršanu un atļauj večiem normālu hoķi uzspēlēt!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 09:24, pirms 10 gadiem
...sacīja Grigorijs Pujacs...

Autors ir jefiņš.
Ilggadējo izlases aizsargu sauc Georgijs.

     [+] [-]

, 2014-09-16 16:40, pirms 10 gadiem
kārtējo reizi vairākums 5 uz 3 garām, secinājums, sūdīgi nospēlēts. Ābols tāds saudzīgs palicis, laikam grūti piespiest ja nav finansiālā stimula.

     [+] [-]

, 2014-09-16 18:01, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Ābols varētU arī pastāstīt , kas par problēmām Cibuļskim un Bukartam, nav laika visam izsekot līdzi. Traumas?
Vai Bukartam pat 2 gūti vārti un pozitīvs lietderības koeficients (labāks koeficients par Bukartu pēc 3 spēlēm nebija nevienam, tagad ir Saulietim un K.Rēdliham). Pat tas neglāba Bukartu no nosēdināšanas malā jeb tā ir tikai(?) sastāva rotācija bez jebkādiem zemtekstiem.
Piebilde. Cik ilgi Hossa grims mīnusos pēc lietderības koeficients (-6)?

     [+] [-]

, 2014-09-16 21:23, pirms 10 gadiem
Viss...
Ir jau likvidets DINAMA RIŽSKAJA...