Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" atlaistais Ullstrems pievienojas Šveices līderei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" atlaistais Ullstrems pievienojas Šveices līderei
Dāvids Ullstrems. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Zviedru uzbrucējs Dāvids Ullstrems, kurš sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas vienības Rīgas "Dinamo" rindās, pievienojies Šveices čempionāta līderei "Biel-Bienne".

Nacionālajā hokeja līgā 49 spēles aizvadījušais Ullstrems vasarā tika plānots kā viens no "Dinamo" līderiem, tomēr sadarbība beidzās jau pēc 11 mačiem, kuros zviedru centra uzbrucējs izcēlās ar diviem vārtiem un trim piespēlēm. Pēc savā laukumā piedzīvotā zaudējuma ar 0:7 pret Omskas "Avangard" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pārmeta Ullstremam par epizodi, kurā viņš pamucis malā, nevis bloķējis metienu, un drīz tika paziņots, ka līgums ar leģionāru ticis lauzts.

Jaunu darba vietu Ullstrems atradis sešu dienu laikā – viņš pievienojies Šveices līdervienībai "Biel-Bienne". Šajā sezonā aizvadītajās 13 spēlēs komanda izcīnījusi sešas uzvaras pamatlaikā un vēl trīs reizes bijusi pārāka bullīšos, kamēr tikai divi no piedzīvotajiem zaudējumiem bijuši 60 minūšu ietvarā. "Biel-Bienne" kontā ir 26 punkti, bet tuvākajai sekotājai Cīrihes "Lions" ir par četriem mazāk, tiesa, arī viena spēle rezervē.

Ullstrems 2010. un 2017. gadā kļuvis par Zviedrijas čempionu. NHL viņš pārstāvējis Ņujorkas "Islanders", kamēr KHL viņš laukumā devies sešu komandu sastāvos – Jaroslavļas "Lokomotiv", Prāgas "Lev", Čerepovecas "Severstal", Novosibirskas "Sibir", Minskas "Dinamo", kā arī Rīgas "Dinamo". Pērn viņš spēlēja Amerikas Hokeja līgā, pārstāvot Taksonas "Roadrunners" un 29 mačos tiekot pie 23 punktiem.

Cits no "Dinamo" atlaistais zviedru uzbrucējs Jākobs Berjlunds turpinās spēlēt KHL, jo viņš pievienojies Ņižņekamskas "Neftekhimik" – komandai, kas jau svētdien viesosies Rīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.ehcb.ch/de/news/clubnew...

 +10 [+] [-]

, 2019-10-14 11:39, pirms 5 gadiem
Lai šim veicas Šveicē.. Tur cerams viņu mācēs izmantot, jo Ģirts izcili parādīja to, ka nejēdza motivēt un izmantot nedz Ulstrēmu, nedz Berglundu!

  -2 [+] [-]

, 2019-10-14 11:45, pirms 5 gadiem
Ar vikingiem nav aršana ....vvinjiem Riigaa taada izklaide..

  -3 [+] [-]

, 2019-10-14 11:47, pirms 5 gadiem
Es domāju ka pareizs lēmums bija viņu atlaist. Jā, pie punktiem tika, slikts nebija. Bet brīdī kad komandai klājas grūti un jārāpjas ārā no bedres, no ripas bēgt arī parāda atdevi komandai.

  +5 [+] [-]

, 2019-10-14 11:57, pirms 5 gadiem
"Biel-Bienne" komandai treneris nu gan stulbs, paņēma superklubam nederīgo špīleri. Da un pofig, ka tie ir līderi šveicē, a superklubs kā pēdējos gados pieņemts cīnās par priekšpēdējo vietu. Za to mums ir vislabākais treneru kolektīvs pasaulē, dzirdēju, ka ankipānu uz nhl saucot. Tādu speciālistu ir trūkums arī tur. Ceru, ka būs patriots un nekur nebrauks, paliks un palīdzēs sasniegt jaunas dzelmes iļi virsotnes...

  +8 [+] [-]

, 2019-10-14 12:27, pirms 5 gadiem
the best11 rakstīja: Es domāju ka pareizs lēmums bija viņu atlaist. Jā, pie punktiem tika, slikts nebija. Bet brīdī kad komandai klājas grūti un jārāpjas ārā no bedres, no ripas bēgt arī parāda atdevi komandai.
Dārziņi, Džeriņi, Miķeļi un pārējie veterāni,kam algas noteikti nav mazākas par to pašu Ulstrēmu gan pasmejas, jo it neaizskarami un pat ja nav spējīgi gūt punktus, nevie s viņus neatlaidīs. Siltumnīcā gan labi. Labi būt letiņam

  +2 [+] [-]

, 2019-10-14 13:16, pirms 5 gadiem
profesorsk rakstīja: Dārziņi, Džeriņi, Miķeļi un pārējie veterāni,kam algas noteikti nav mazākas par to pašu Ulstrēmu gan pasmejas, jo it neaizskarami un pat ja nav spējīgi gūt punktus, nevie s viņus neatlaidīs. Siltumnīcā gan labi. Labi būt letiņam
un ja vēl ir sanācis uzspēlēt vienā komandā un pat vienā maiņā ar Ģirtu, tad vispār varot pat treniņus neapmeklēt..

  +2 [+] [-]

, 2019-10-14 13:20, pirms 5 gadiem
Tur jau tas suns aprakts....nahren zem ripas iet ja letiņi po...uj....kaada velna peec bez zobiem svešā zeme palikt...

  +6 [+] [-]

, 2019-10-14 14:11, pirms 5 gadiem
Solis uz augšu, nešaubos, ka Šveicē atgūsies un būs rezultatīvs. Kamēr pārējie dārzeņi siltumnīcā turpinās pūt.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-14 14:36, pirms 5 gadiem
profesorsk rakstīja: Dārziņi, Džeriņi, Miķeļi un pārējie veterāni,kam algas noteikti nav mazākas par to pašu Ulstrēmu gan pasmejas, jo it neaizskarami un pat ja nav spējīgi gūt punktus, nevie s viņus neatlaidīs. Siltumnīcā gan labi. Labi būt letiņam
Piekrītu
Neskaitīsim svešu naudu, bet Dārzińam līgums stipri lielāks, Mikelim un Džeram stipri līdzīgi