Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Nauda vēl ir palikusi – varam atļauties vēl 3-4 hokejistus"

Agris Suveizda

Skudra: "Nauda vēl ir palikusi – varam atļauties vēl 3-4 hokejistus"
Pēteris Skudra. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" pēdējā trešdaļā izlaida trīs vārtu pārsvaru un pagarinājumā piekāpās Novosibirskas "Sibir" (3:4). Komandas galvenais treneris Pēteris Skudra atzina, ka viņu spēles saturs nav apmierinājis pat pie rezultāta 3:0.

"Šeit vienmēr sanāk jautras spēles, taču mēs neparādījām to hokeju, kādu gribējām spēlēt, pavisam nesanāca. Lai arī bijām vadībā, nespēlējām to hokeju, kādu gribējām, un pat pie 3:0 mums bija grūti pārkārtoties un izdarīt to, ko vēlējāmies. Mums tas pavisam banāli nesanāca. Tajā pašā laikā izbraukumu esam sākuši ar punktu un nesāksim tagad bēdāties – zinām, kas mums nesanāk, zinām, kādā stāvoklī atrodamies, un zinām, pie kā mums ir jāstrādā. Mums ir pilnīgi jauns kolektīvs, kas kopā ir bijis ļoti maz laika. Punkts ir, braucam tālāk un nākamajā spēlē būsim labāki," sacīja Skudra. "Pāragri noticējām uzvarai, un mūs par to sodīja," piebilda rīdzinieku vārtsargs Iļja Proskurjakovs.

Skudram tika vaicāts par pirmā pāra aizsargu Ošenieku: "Viņš ir labs puisis. Mums nav daudz jauno čaļu, taču mums ir Ošenieks un Zabusovs – 2001. gada puiši, kuri jau spēlē pamatsastāvā, nevis ir tikai limita dēļ. Jauno mums tiešām nav daudz, bet šie puiši ir ļoti kvalitatīvi, un esam gatavi pieciest kādas kļūdas vai tamlīdzīgas lietas. Viņi strādā un nav vienaldzīgi, viņiem ir tās īpašības, kuras mums patīk un kuras atbilst pieaugušo hokejam. Viņi nenospēlēs bez kļūdām – viņi ir atnākuši no jaunatnes hokeja, nevis vīru augstākās līgas. Tādēļ kļūdas būs. Dzīvosim ar šīm kļūdām, strādāsim un attīstīsim viņus."

"Mums vēl ir palikušas finansiālās iespējas, un esmu ļoti pateicīgs puišiem par to, ka uz Rīgu brauc par ļoti adekvātu naudu un ka varam veidot komandu, kurai var būt iespēja par kaut ko pacīnīties. Mums nedaudz trūkst jaudas, un gan Stoļarovs, gan Gračovs šo jaudu mums dos. Mums paliek iespēja pieaicināt vēl 3-4 hokejistus, bet nekur nesteigsimies un gribam aicināt tos, kuri precīzi atbilst tam, kādus spēlētājus vēlamies, nevis ņemt kuru katru. Strādājam ar tiem, kuri mums jau ir, un noteikti neesam tik ļoti vīlušies, lai ar kādu jau šķirtos. Mums ir sava aptvere, kurai pievienojam nelielas daļiņas, lai komanda turpinātu attīstīties," teica Skudra.

"Šodien mums bija briesmīgs vairākums. Maigi izsakoties…," treneris turpināja. "Vairākums mums absolūti nenostrādāja. Taču mums ir puiši, kuri var kustināt ripu, cenšamies atrast ķīmiju, un vairākus spēlētājus uzaicinājām tieši konkrētām pozīcijām vairākumā. Kādam sanāk labāk, kāds vēl tikai pierod. Jāņem vērā, ka ir arī puiši, kuri nekad iepriekš nebija spēlējuši KHL. Selekcijā pirmām kārtām izvēlējāmies spēlētājus vairākumam un cerējām, ka šī komponente sezonas sākumā būs vismaz vidējā līmenī. Kādā spēlē sanāca, bet šajā spēlē – absolūti ne." Krievu uzbrucējs Deniss Paršins uzsvēra, ka vairākumā galvenā problēma pagaidām ir nostāšanās zonā, bet izspēles tik lielas grūtības vairs nesagādā.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-14 20:15, pirms 4 gadiem
Vel kādus 3-4 krieveļus

  +1 [+] [-]

, 2020-09-14 20:22, pirms 4 gadiem
Tad jau kāposts drīz beigsies, krievs, dod piķi !

  +5 [+] [-]

, 2020-09-14 20:24, pirms 4 gadiem
Ļoti labs treneris, ceru ka viņam izdosies no tiem ņuņņām izveidot beidzot kautko labāku nekā jau vismaz pēdējos 5 gadus.

  -2 [+] [-]

, 2020-09-14 20:27, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Ļoti labs treneris, ceru ka viņam izdosies no tiem ņuņņām izveidot beidzot kautko labāku nekā jau vismaz pēdējos 5 gadus.
Pleskavai vajadzētu savu hokeja klubu , piemēram "pskovskije latiši"(Pleskavas Latvieši) ...

 +10 [+] [-]

, 2020-09-14 20:41, pirms 4 gadiem
Man jau liekas, ka vajag labāk pirkt vienu labu nevis četrus sūdīgus hokejistus. Pie tam AHL nav, var tiešām labus tagad dabūt.
Slēpts komentārs: Džonnijs

     [+] [-]

, 2020-09-14 21:00, pirms 4 gadiem
Paklausoties Skudru (jāatdzīst copy peist Ankipāns), da kāda vella pēc ir vispār vajadzīgi treneri, jo tie jau vispār nav nekādā mērā saistīti ar zaudētiem mačiem, ir tikkai un vienīgi spēlētāju sū.īgi, a tie jau aiz sētas pilns...šeit ir milzīga atšķirība ar to pašu Znaroku, neesmu dzirdējis, ka viņš kādreiz publiski noniecinātu savus čaļus, ir bijis, ka uzņemas vainu uz sevi, no sērijas, rokas nost no spēlētājiem, paši tiksim ğērbtuvē galā un tapēc veči ir gatavi sisties par viņu, kaut kā tā!
Slēpts komentārs: Sers f

     [+] [-]

, 2020-09-14 21:26, pirms 4 gadiem
Jāsāk ar kluba nosaukuma maiņu !

     [+] [-]

, 2020-09-14 22:48, pirms 4 gadiem
Varbūt pietiks vienreiz smērēt Latvijas vārdu? Vismaz Rīgas..

  +2 [+] [-]

, 2020-09-14 22:50, pirms 4 gadiem
Paga, paga, pirms šīs sezonas Savickis takš teica ka budžets būšot mazliet mazāks nekā pērn(vai arī tuvu tam). Tad kā pie joda mēs šogad varam atļauties 15!! leģus un esot nauda vēl prieks pāris špīlmaņiem. Ok, varam teikt: lēti krievi un kovids, bet nu šaubos ka šitie krievi prasa mazāk, vai to pašu, kā, piemēram, Pavlovs vai Marenis. Tātad jautājums: kur pagaišgad tā nauda aizgāja. Vai tiešām Ankipāns bija "savējais" un budžeta naudiņu sadalīja pa brālīgo, un tagad Skudra to naudu ir sācis tērēt un likt lietā, jo neizskatās ka mēs būtu tādi baigie nabagi. Nauda ir!

  +1 [+] [-]

, 2020-09-15 07:45, pirms 4 gadiem
Pagāšgad ar vārtsargiem nofeiloja, jāmeklē labs goalijs, kaut vai tas pats Salāks, kamēr nav par vēlu.

     [+] [-]

, 2020-09-15 09:55, pirms 4 gadiem
hendrix rakstīja: Paga, paga, pirms šīs sezonas Savickis takš teica ka budžets būšot mazliet mazāks nekā pērn(vai arī tuvu tam). Tad kā pie joda mēs šogad varam atļauties 15!! leģus un esot nauda vēl prieks pāris špīlmaņiem. Ok, varam teikt: lēti krievi un kovids, bet nu šaubos ka šitie krievi prasa mazāk, vai to pašu, kā, piemēram, Pavlovs vai Marenis. Tātad jautājums: kur pagaišgad tā nauda aizgāja. Vai tiešām Ankipāns bija "savējais" un budžeta naudiņu sadalīja pa brālīgo, un tagad Skudra to naudu ir sācis tērēt un likt lietā, jo neizskatās ka mēs būtu tādi baigie nabagi. Nauda ir!
Ne Tava cūka, ne Tava druva

     [+] [-]

, 2020-09-15 22:43, pirms 4 gadiem
Ja vajg kadu kas solinu silda par 50k gada, droshi raksti PM, 20 proc tev nalika atdosu veiksmi meklejumos

     [+] [-]

, 2020-09-15 23:37, pirms 4 gadiem
sotniekam jau -4 cik ilgi ar lupatu vel vazasies un maksas naudu ne vins var iemest ne nosargat

     [+] [-]

, 2020-09-15 23:39, pirms 4 gadiem
Labak lai jaunie draga visas sitas zarinu drazinu un meiju bandas jau sen jalaiz pensija