Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

papildināts Genovejs: "Play-off mums jau ir sācies

Agris Suveizda

Genovejs: "Play-off mums jau ir sācies
Čejs Genovejs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Čejs Genovejs pēc uzvaras pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" (3:0) bija gandarīts par parādīto sniegumu.

"Šodien parādījām labu sniegumu. Solīdi un smagi strādājām aizsardzībā jau no spēles sākuma un pratām to noturēt līdz izskaņai. Par smago darbu bijām atalgoti ar trim punktiem. Labi, ka arī Sedlāčeks tika pie sausās spēles," sacīja Čejs Genovejs.

"Miķelis ļoti labi iegāja zonā un pieturēja ripu, ieraudzīja mani un atdeva piespēli. Man atlika tikai trāpīt," Genovejs komentēja savus vārtus pirmās trešdaļas vidū, kas beigās kļuva arī par uzvaras vārtiem. Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs pēc deviņām dienām, kad Helsinkos viesosies pie "Jokerit". "Play-off mums jau ir sācies. Viegli nebūs, bet nekas vēl nav zaudēts. Mēs šobrīd rādām saturīgu sniegumu.”

"Sanāca kaujinieciska un diezgan skarba spēle. Visiem ir vajadzīgi punkti, un neviens nevēlas tos atdot," sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Mums bija laba mājas spēļu sērija, bet pēc tam sekoja četri zaudējumi pēc kārtas. Šodien bija laba pašatdeve, un mūsu Jakubs izrādījās labāks par vietējo Jakubu. Komandā sitās cits par citu. Puiši šodien ir malači – nospēlēja lieliski."

"Mums ļāva sajust, ko nozīmē spēle izbraukumā," Ābolam tika vaicāts, vai šī spēle bija ļoti principiāla, jo izraisījās teju masveida kautiņš. "Mums tagad katra spēle ir principiāla. Rietumu konferencē tabula ir blīva. Vilciens vēl nav aizbraucis, un punkti vajadzīgi visiem – kā saka, kaut asinis tecētu pa degunu."

"Apsveicu "Dinamo" ar uzvaru, viņi bija to pelnījuši. Jakubs ilgi mūs atstāja spēlē, bet diemžēl mūsu uzbrucēji nospēlēja vienkārši atbaidoši," teica "Avtomobilist" galvenais treneris Anatolijs Jemeļins.

Izmantotie resursi:
Genoway: Šodien parādījām labu sniegumu -...
ХК Автомобилист

 +10 [+] [-]

, 2014-12-13 17:36, pirms 9 gadiem
nevar nepiekrist.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-12-13 17:49, pirms 9 gadiem
Pareizi , īsts profesionāls sportists nekad nepadodas un cīnā slīdz galam. PO nebūs iespējams iekļūt tikai tad , kad zudīs pēdējā matemātiskā cerība un otrādi. PO iekļūsti tikai tad, kad pat teorētiski tevi neviens nevar apdzīt.
Slēpts komentārs: Banss

  +1 [+] [-]

, 2014-12-13 19:13, pirms 9 gadiem
Es jau Oktobrī dzirdēju ka viņiem play-off sācies,bet tagad play-off.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: fanu klubs#13
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-12-13 22:55, pirms 9 gadiem
Sezonas sākumā kritizēju,tagad, manuprāt,gandrīz sasniedzis Robinsona līmeni.

  -2 [+] [-]

, 2014-12-14 00:11, pirms 9 gadiem
Var aizķerties aiz Jokerita, tikai maza piebilde - jāspēlē bez noraidījumiem)) Ar CSKA skaidrs, ka nespīd, ja tikai vārtos kāds brīnumus nerādīs))). Tad jau Minska tikai atliek, bet jāspēlē viņu mājās, tur viņiem milzīgu palīdzību vietējie atbalstītāji sniegs(( - mums tur viegli noteikti neklāsies(.
Slēpts komentārs: Elmars Egle

  +1 [+] [-]

, 2014-12-14 15:02, pirms 9 gadiem
vēl viens hokeja "eksperts"

Elmars Egle rakstīja: Dargais Genovej, par velu , par velu, vari braukt majas, jo augstak par 9. vietu vairs netikt. Agrak nesapratu Leva fanus, ka tie gribeja atbrivoties no Hosas, bet tagad domaju tapat, pilnigi lieks speletajs,.

     [+] [-]

, 2014-12-14 17:25, pirms 9 gadiem
Re, ku Atlants, Loomotīve, Torpedo un Dinamo Mn šodien baigi plosās pa plejoffu!

     [+] [-]

, 2014-12-16 22:44, pirms 9 gadiem
moskis rakstīja: vēl viens hokeja "eksperts"
Tu ne labāks eksperts, Dinamo vilciens ir aizgājis, un tagad ir par vēlu.