Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" Rīgā sāk ar uzvaru pār "Loko"

Andrejs Siliņš

"Ak Bars" Rīgā sāk ar uzvaru pār "Loko"
Foto: ak-bars.ru

Pēdējo trīs gadu "Latvijas Dzelzceļa kausa" ieguvēja Kazaņas "Ak Bars" šī gada turnīru svētdien Arēnā Rīga sāka ar uzvaru - ar rezultātu 2:1 tika apspēlēta Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rezultātu otrās trešdaļas pirmajā minūtē atklāja Džastins Azevedo, kurš pēc Jiri Sekāča un Fjodora Malihina piespēlēm izvirzīja vadībā "Ak Bars" vienību. Piecas minūtes pēc otrās trešdaļas sākuma Malihins par sitienu ar nūju saņēma divu minūšu sodu, taču no noraidīto soliņa varēja piecelties krietni ātrāk. "Lokomotiv" bija nepieciešamas vien desmit sekundes, lai Petri Kontiola gūtu vārtus un izlīdzinātu mača rezultātu - 1:1.

Otrajā trešdaļā "Ak Bars" nereti bija disciplīnas problēmas un pat četras reizes nācās palikt mazākumā, tomēr "Loko" nespēja iekarot pretinieku vārtus, un rezultāts nemainījās. Nespējuši izmantot daudzās iespējas otrajā trešdaļā, pēdējo "Loko" sāka agresīvi, un drīz vien šī agresivitāte kļuva nepamatota. Trīs noraidījumi pirmajās septiņās trešdaļas minūtēs, turklāt Brendonam Kozunam līdz mača beigām.

"Ak Bars" nevilcinājās iespēju izmantot, un astoņas minūtes pēc trešdaļas sākšanās vairākumā atguva vadību - 2:1. "Loko" centieni atspēlēties cieta neveiksmi, nepalīdzēja arī vārtsarga nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju, un "Ak Bars" sāka šī gada turnīru ar minimālu uzvaru - 2:1.

Jau rītvakar "Ak Bars" eksaminēs mājinieci Rīgas "Dinamo".

Latvijas Dzelzceļa kauss 2017, 13. augusts

Kazaņas Ak Bars - Jaroslavļas Lokomotiv 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Vārti: 20:17 Azevedo (Sekāčs, Malihins) 1:0, 25:24 Kontiola (Kronvalls, Kozuns, vair.) 1:1, 47:57 Malihins (Tokranovs, Tkačovs, vair,) 2:1.
Soda minūtes: 12:31
Metieni: 25:29
Vārtsargi: Garipovs - Sudņicins

     [+] [-]

, 2017-08-13 17:58, pirms 7 gadiem
Rīt klātienē baudīšu, kā Dinamieši izrēķinās ar Ak Bars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja