Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Dinamo" dodas izbraukumā ar Makmilenu, bez Zīles un Skvorcova

"Dinamo" dodas izbraukumā ar Makmilenu, bez Zīles un Skvorcova
Brendons Makmilens. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Rīgas "Dinamo" komanda šodien ar līgumreisu devās trīs spēļu izbraukumā, kurā tiks aizvadītas trīs spēles pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences komandām.

13. novembrī Ņizņekamskā pretī stāsies "Neftekhimik", 15. novembrī Ņižņijnovgorodā - "Torpedo", bet 17. novembrī izbraukuma tūre noslēgsies Tatarstānas galvaspilsētā Kazaņā, kur būs jātiekas ar pašreizējiem KHL čempioniem "Ak Bars".

Izbraukumā dosies arī 28 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilens, kurš traumas dēļ nav spēlējis kopš septembra. Taču būs jāiztiek bez savainojumus guvušajiem aizsarga Kristapa Zīles un uzbrucēja Gunāra Skvorcova. Tikmēr Roberts Mamčics, Roberts Lipsbergs, Mārtiņš Dzierkals un Egils Kalns paliks fārmklubā "Liepāja" un spēlēs "Optibet" hokeja līgā.

Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs

vārtsargi – Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs un Maksims Tretjaks;
aizsargi – Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Dmitrijs Šuļeņins, Kristaps Sotnieks un Marks Antonijs Dzaneti;
uzbrucēji – Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Rihards Marenis, Brendons Makmillens, Gints Meija, Matiass Mītinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.


Slēpts komentārs: madars_blumbergs_183995709165214
, 2018-11-12 16:11, pirms 5 gadiem
Mārtiņš jau Liepājā?!
Kas notiek tajā DR, ja katrs atbraukušais no ZAmerikas netur pieticīgo KHL līmeni
Apsurds
, 2018-11-12 16:26, pirms 5 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Mārtiņš jau Liepājā?!
Kas notiek tajā DR, ja katrs atbraukušais no ZAmerikas netur pieticīgo KHL līmeni
Apsurds
Tu pats atbildēji uz savu jautājumu
, 2018-11-12 17:17, pirms 5 gadiem
madars_blumbergs_183995709165214 rakstīja: Pie irsas!
Tu,idiņ visiem esi pie irsas!
, 2018-11-12 17:43, pirms 5 gadiem
Čekistiem pa muti!
, 2018-11-12 18:43, pirms 5 gadiem
Cik noželojami jutas dzierkals droši vien. Cereja un nema bez maz vai kā lideri bet te atopas liepājā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-11-12 20:05, pirms 5 gadiem
haralds_liepins_115453909448900 rakstīja: Cik noželojami jutas dzierkals droši vien. Cereja un nema bez maz vai kā lideri bet te atopas liepājā...
To, ka būs līderis, jūs jau te sasapņojāties. Es jau te teicu, ka ECHL čalis būs tāda paša līmeņa kā Pavlovs, Lipsbergs un mazais Bukarts. Es kļūdījos. Izrādījās vēl vājāks. Pirmajās spēlēs vēl skrēja, kā aptracis apkārt pa zonu. Tagad, laikam, ir piekusis - aizsūtīts uz Liepāju atpūsties. Un nebļaujiet, ka nu tik metīs un nu tik būs...
, 2018-11-13 12:37, pirms 5 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Apsurds
To vārdu raksta ar burtu B nevis P.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.