Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Atbildu par komandas sniegumu, nevis pārmaiņām sastāvā"

Rolands Eliņš

Ozoliņš: "Atbildu par komandas sniegumu, nevis pārmaiņām sastāvā"
Sandis Ozoliņš
Foto: Sputnik/Scanpix

KHL kluba Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Sandis Ozoliņš pēc komandas sestā zaudējuma pēc kārtas (1:2 pret „Salavat Yulaev”) norādīja, ka spēles sākums bijis pārāk nervozs, savukārt vārtsargs Džastins Pīterss nav bijis kopā ar komandu dvīņu piedzimšanas dēļ.

„Sākām haotiski, bija daudz neprecizitāšu,” preses konferencē Ufā izteicās Sandis Ozoliņš. „Nevarējām nomierināt nervus, lai uzlabotu spēles kvalitāti, taču otrajā periodā sākām labāk pieturēt ripu, spēle nedaudz izlīdzinājās, taču no rezultāta 0:2 grūti atspēlēties.”

Ozoliņš atklāja, ka vārtsargs Džastins Pīterss nebija pieteikumā, jo devies uz mājām, jo viņa ģimenē noticis pieaugums – pasaulē nākuši dvīņi. Ozoliņš izteicās, ka būs atpakaļ pie komandas nākamajā spēlē Sočos, kas paredzēta pēc divām dienām.

Preses konferencē Ozoliņam tika vaicāts, vai viņš neuzskata, ka komandā nepieciešami papildinājumi sastāvā, uz ko viņš atbildēja šādi: „Es atbildu par komandas sniegumu, savukārt pārmaiņas nav manā kompetencē.”

„Salavat Yulaev” treneris Erka Vesterlunds tikmēr uzteica savu komandu par uzvaru pār labu spēli aizvadījušu komandu: „Pirmajā periodā bijām labāki, tikai problēma – nevarējām iemest. Rīga nospēlēja labi, šis mums nebija vienkāršs mačs, taču galvenais, ka uzvarējām.”

Vienīgos vārtus šajā spēlē „Dinamo” guva pēc pretinieku vārtsarga Bena Skrivensa neveiksmīga izgājiena no vārtiem. Pats vārtsargs pēc uzvaras gan par to pārāk nepārdzīvoja: „Vienkārši kļūdījos tajā situācijā, tā gadās. Es daudz spēlēju ar ripu, bet ne vienmēr viss sanāk. Par laimi, tobrīd jau bijām vadībā ar 2:0. Domāju, ka es palīdzu aizsargiem ar savu aktīvo spēli aiz vārtiem, tas atvieglo viņu dzīvi, taču reizēm gadās šādas kļūdas.”

„Dinamo” komandu Skrivenss raksturoja kā ļoti strādīgu un izteicās, ka svarīgs uzvaras iemesls bijis Ufas mešanās uzbrukumā līdz ar spēles sākumu, kamēr iepriekšējās spēlēs „Salavat Yulaev” bijis nepieciešams laiks ieskrieties. Savukārt Ufas aizsargs Aleksandrs Loginovs piekrita, ka ieilgušās zaudējumu sērijas dēļ Rīgas „Dinamo” uzskatīta par bīstamu komandu, un Ufas komandas ģērbtuvēs šis fakts pirms spēles īpaši ticis izcelts.

„Skaidrs, ka viņiem ļoti vajag punktus,” sacīja Loginovs. „Ja nav rezultāta, uzreiz būs spiediens no augšas. Līdz ar to mēs jau gaidījām, ka būs smaga un sarežģīta spēle.”

Izmantotie resursi:
"Рига играла хорошо"

     [+] [-]

, 2017-09-12 21:09, pirms 7 gadiem
Ozolins, jo pirms sezonas sakuma netiesi izteicas, ka no siem legionariem nebus ipasa jega, tacus tas tika pateikts lidziga maniere, legionaru izvele ir vadibas zina, vinam nav tur teiksana.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-12 22:41, pirms 7 gadiem
Žēl ozo.

  -3 [+] [-]

, 2017-09-12 23:47, pirms 7 gadiem
JURI NOZĒLO GŖEKUS...

     [+] [-]

, 2017-09-13 00:54, pirms 7 gadiem
Pārāk daudz tādu lietu, ko Ozo nevar ietekmēt - traumas, leģionāru braucieni mājup... Viņam jāstrādā ar pieejamo materiālu, un no tāda izveidot regulāri uzvarēt spējīgu komandu var būt ļoti grūti... Gk. jau vadošo spēlētāju traumas sezonas sākumā - tas vispār bija sitiens zem jostasvietas. Dinamo nav SKA, kam otra komanda no rezervēm sanāk, jo finanšu katram ir tik, cik ir. Ņemot vērā iztrūkumus sastāvā, ir jābūt saprotošiem. Vismaz uz kādu brīdi, kamēr komanda atjaunos zudušos spēkus.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 01:55, pirms 7 gadiem
Laba bilde. Ņiživijs: Nu domā, domā Ozoliņ, tu esi galvenais, bet pulkstenis tikšķ...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-13 08:14, pirms 7 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Žēl ozo.
Nu nav jau nekāds viņš treneris!

     [+] [-]

, 2017-09-13 08:22, pirms 7 gadiem
Aunu baram iedod vairākumu, bet viņi nezin ko ar to darīt.

     [+] [-]

, 2017-09-13 09:27, pirms 7 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2017-09-13 10:28, pirms 7 gadiem
Būtu laiks atkāpties un saprast savu bezspēcību kā trenerim. Treners bez izglītības tas pats kā slots bez kāta.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-13 14:55, pirms 7 gadiem
kristapstabu rakstīja: Būtu laiks atkāpties un saprast savu bezspēcību kā trenerim. Treners bez izglītības tas pats kā slots bez kāta.
Šaubu nav, ka pie cita trenera Pavlovi, Skvorcovi, Bičevski un Meijas sāktu mest katrā otrajā spēlē pa golam, nevis labi ja 5 golus 60 mačos.