Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Dinamo" neizdodas Habarovskā atspēlēties no 0:3

"Dinamo" neizdodas Habarovskā atspēlēties no 0:3
Kaspars Saulietis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ceturto zaudējumu piecās spēlēs piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas līdz 11. minūtei ielaida trīs vārtus un ar 2:3 atzina Habarovskas "Amur" pārākumu. Pakaļdzīšanos ievadīja Roberts Bukarts un Kaspars Saulietis, taču izglābties neizdevās.

Kontinentālās hokeja līgas klubam Rīgas "Dinamo" pirmā trešdaļa pārvērtās par ļaunu murgu – Habarovskas "Amur" nepilnās trīs minūtēs guva trīs vārtus. Neizmantojis pirmos divus momentus, rezultātu atklāja laukuma saimnieku pirmās maiņas uzbrucējs Dmitrijs Tarasovs, kurš vairākumā pēc metiena no zilās līnijas bija labākais cīņā par atlēkušo ripu. Jau pēc 22 sekundēm pārsvars tika dubultots – Daņilam Faizuļinam izdevās mainīt no distances raidītās ripas lidojuma trajektoriju.

Pirmajās sešās spēlēs tikai vienus vārtus guvušais Faizuļins pret Rīgas "Dinamo" 11 minūtēs bija izcēlies divas reizes. 3:0 viņš nokārtoja vairākumā, saņemot piespēli no aizvārtes un netraucēts trāpot virs Jakuba Sedlāčeka pleca. Tas pielika punktu čehu vārtsarga mačam, bet Jūakima Ēriksona parādīšanās neko krasi nemainīja – joprojām vairāk un bīstamāk uzbruka Habarovskas "Amur", lai gan zviedru vārtsargs visas ripas atvairīja un novirzīja laukuma stūros.

Cerību stariņš beidzot uzspīdēja 33. minūtē. Nespējuši realizēt vairākumu, kurā iespējas bija Guntim Galviņam, Tomāšam Kundrātekam un Timam Sestito, rīdzinieki sagaidīja pienesumu no ceturtā virknējuma. Fēlikss Šics vidējā zonā pārtvēra piespēli, pretuzbrukumā izdarīja ļoti neērtu metienu, un pirmais pie atlēkušās ripas tika Roberts Bukarts, nopelnot pirmo rezultativitātes punktu sezonā.

Turklāt minūti un 13 sekundes pirms otrās trešdaļas noslēguma Rīgas "Dinamo" samazināja deficītu līdz minimumam – 2:3! Ja komandas kapteinim Laurim Dārziņam neizdevās vienatnē izrēķināties ar mājinieku vārtsargu Juhu Metsolu, tad Kasparam Saulietim soms nebija nekāds šķērslis: metiens aizsarga aizsegā tuvajā stūrī, un laiks varenām svinībām!

Taču izglābties neizdevās. Pirmajai maiņai izdevās iespiest pretiniekus zonā, bet moments noslēdzās ar vieglu Stīvena Saigo plaukstas metienu no distances, kas Juham Metsolam nesagādāja nekādas problēmas. Tāpat kā Miķeļa Rēdliha metiens pēc piruetes vai Armanda Bērziņa centieni skaitliskajā mazākumā. Pēdējā pusotra minūte tika pavadīta ar sešiem laukuma spēlētājiem, bet atkal ripas kontrole nenozīmēja metienus pa vārtiem.

Līdz ar to Rīgas "Dinamo" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs, bet izbraukums noslēgsies pirmdien pulksten 12:30 pret Oskaru Bārtuli un Vladivostokas "Admiral'.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jūakims Ēriksons); Krišjānis Rēdlihs - Stīvens Saigo, Guntis Galviņš - Tomāšs Kundrāteks, Kristaps Sotnieks - Oskars Cibuļskis, Ēriks Ševčenko; Lauris Dārziņš - Tims Sestito - Miķelis Rēdlihs, Ville Leino - Gints Meija - Miks Indrašis, Kaspars Saulietis - Armands Bērziņš - Gunārs Skvorcovs, Roberts Locāns - Fēlikss Šics - Roberts Bukarts.

KHL regulārā sezona, 12. septembris, Habarovska

Habarovskas "Amur" - Rīgas "Dinamo" 3:2 (3:0, 0:2, 0:0)

Vārti: 7:16 Tarasovs (Zubs, Šulakovs, vair.) 1:0, 7:38 Faizuļins (Čerepanovs, Vandels) 2:0, 10:01 Faizuļins (Vandels, vair.) 3:0, 32:55 Bukarts (Šics) 3:1, 38:47 Saulietis (Bērziņš) 3:2
Soda minūtes: 6:12
Metieni: 23:26
Vārtsargi: Juha Metsola - Jakubs Sedlāčeks (no 10:01 Jūakims Ēriksons)


, 2015-09-12 12:12, pirms 9 gadiem
VIENALGA MALAČI !!!
, 2015-09-12 12:14, pirms 9 gadiem
buus jau labi>> !!!
, 2015-09-12 12:14, pirms 9 gadiem
VilhelmsL rakstīja: VIENALGA MALAČI !!!
Jo pirmo periodu nespēlēja? Malači būtu, ja katrs periods būtu kā 2. un 3.
, 2015-09-12 12:14, pirms 9 gadiem
Tiesāja jau nu ar kā tādā sibīrijas sētā! Pietrūka mūsējiem drusku veiksmes!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-12 12:15, pirms 9 gadiem
Laikam nogurums darīja savu...nekas vēl daudz spēļu, tā pat visa Latvija ir par Dinamiešiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Gūža
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-12 12:16, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ko lai raksta?
Feini!
Riž-Skuju Ģinamas spēlētāji un treneri varēs atkal lipināt attaisnojumus par ilgo un smago pārlidojumu utt..
Ivar sāc labāk basketam pieversties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-12 12:17, pirms 9 gadiem
Pamazām atgūstam iepriekšējās sezonas zaudējumu sindromu.......
Slēpts komentārs: Ernijzz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-12 12:18, pirms 9 gadiem
Nebija jau tālu, lai atspēlētos, bet nu ta ir mūsu problema talajos izbraukumos, ka nemakam nospēlēt 1.periodus normāli
Cerams ar Admiral ziepes nebūs
, 2015-09-12 12:18, pirms 9 gadiem
Visamaz parādijām raksturiņu un nenolaidām rokas.
, 2015-09-12 12:18, pirms 9 gadiem
Pimperiona geju kluba biedriem lielie prieki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-12 12:20, pirms 9 gadiem
Saulietim labs gols.
, 2015-09-12 12:20, pirms 9 gadiem
ElektriskaisZutis005 rakstīja: Tu domā tos krievus, kas dzīvo Latvijā? Normālie latvieši nekad neatbalstīs šo krievu projektu Latvijā.
Tu domā tos, kuri Eiropraidā soļo? Jā, iespējams, ka tie neatbalsta Dinamo un vispār sportu kā tādu. Visi pārējie sevi cienošie letiņi dzīvo līdzi Rīgas Dinamiešiem gan priekos, gan bēdās!
, 2015-09-12 12:21, pirms 9 gadiem
Amur pietika ar desmit minūtēm, lai čekistiem no Rīgas sniegtu vērtīgu mācību un ierādītu viņiem vietu. Pārējo laiku varēja atslidināties un gaidīt beigu signālu!
, 2015-09-12 12:21, pirms 9 gadiem
Šobrīd tabulā redzama DR īstā vieta! Heikila atkāpies! Un paņem līdzi savu superstāru Leino!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-12 12:33, pirms 9 gadiem
ElektriskaisZutis005 rakstīja: Funi, labāk nāc ar īsto profilu nevis raksti ar šo. Sevis cienošam latvietim, kurš ciena savu valsti ir jābūt pret šo visu, tādēļ nelej te savas bezjēdzīgās samazagas. Visiem tāpat zināms, ka Tu esi krievu trollēns.
Saprotu tavu bezspēcību, tādēļ nekas cits neatliek, kā ķerties pie aizvainojumiem! Audz dēls, gan dzīve tevi veidos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Antons Upesdeglis
, 2015-09-12 12:39, pirms 9 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Kāda pašam šobrīd sajūta? Dibens nesāp pēc bezcerīgā ģinamo zāģa?
Nedaudz žēl, ka vīri neizglābās, bet dibeni kā jau minēju ir vājā vieta tikai un vienīgi Dinamo pretiniekiem! Tie nāk tikai no mīksto un abižoto kārtas!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.