Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" izbraukuma sastāvā iekļauts arī Grīnfogels un Augstkalns

Rolands Eliņš

Rīgas "Dinamo" izbraukuma sastāvā iekļauts arī Grīnfogels un Augstkalns
Edmunds Augstkalns
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" sezonas pirmajā izbraukumā dosies 25 spēlētāju sastāvā, kuru vidū ir arī HK "Rīga" pārstāvji vārtsargs Nils Grinfogels un aizsargs Edmunds Augstkalns. Visas izbraukuma spēles varēs vērot kanālā "Viasat Sport Baltic".

Rīgas "Dinamo" šodien dosies četru spēļu izbraukumā, kura laikā aizvadīs mačus ar četrām Austrumu konferences komandām. Rīt paredzēta cīņa ar Ņižņekamskas "Neftehimik", bet pēc tam rindas kārtībā tiks pārbaudīta Toljati "Lada", Čeļabinskas "Traktor" un Hantimansijskas "Yugra" meistarība.

"Dinamo" treneru kolektīvs nolēmis izbraukuma sastāvā iekļaut 25 spēlētājus, no kuriem divi sezonu iesāka "Rīgas" sastāvā. Nils Grīnfogels pirmajās trīs MHL sezonās spēlēs atvairīja 94,7% pretinieku metienu, ielaižot tikai 1,63 vārtus vidēji spēlē. "Dinamo" izbraukuma sastāvā iekļauti arī abi ierastie komandas vārtsargi, proti, Edgars Masaļskis un Jakubs Sedlāčeks. Grīnfogels oficiālā spēlē "Dinamo" sastāvā vēl nav devies.

Savukārt aizsargu rezerves papildinās "Rīgas" kapteinis Edmunds Augstkalns. Viņš šosezon pirmo rezultativitātes punktu vēl nav guvis un četrās MHL spēlēs izcēlies ar 12 soda minūtēm. Izbraukumā devušies arī Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čārlzs Genovejs, Milans Jurčina un Mārtiņš Porejs, kā arī uzbrucēji Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marcels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis un Māris Bičevskis.

Rīgas "Dinamo" pēc aizvadītajām trim spēlēm ieņem devīto vietu Rietumu konferencē un guvusi septiņus vārtus. Komandā rezultatīvākie pagaidām ir Sčastlivijs un Indrašis, kuriem abiem pa trim punktiem.

Izmantotie resursi:
DINAMO RĪGA sezonas pirmais izbraukums - Hokeja...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 18:07, pirms 10 gadiem
šie būs laimīgi kapāt arī bez algas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-12 18:45, pirms 10 gadiem
Augstkalns Rīgā galīgi nekāds, ne ar ko neizceļas citu vidū. Interesanti, kāpēc tieši viņu jau kuro reizi izsauc uz RD. Labāk spēlētu pie jauniešiem , gūtu spēļu praksi, nevis sēdētu RD rezervē uz beņķa.

  -2 [+] [-]

, 2014-09-12 18:56, pirms 10 gadiem
Tas tik nozīmē iespejams vienu, ka Rīgas Dinamo, jau iespēlē sastāvu...

Nauda nebūs , jau tagad skaidrs..

nebrīnīšos ja daudzi Rīgas labākie, aizies prom un paliks jaunie!

  +2 [+] [-]

, 2014-09-12 19:10, pirms 10 gadiem
Neko viņi neiespēlē. Katru gadu izbraukumā ņēma līdzi liekus spēlētājus. Ir tāda lieta, kā traumas četru spēļu sērijā.

     [+] [-]

, 2014-09-12 21:06, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Augstkalns Rīgā galīgi nekāds, ne ar ko neizceļas citu vidū. Interesanti, kāpēc tieši viņu jau kuro reizi izsauc uz RD. Labāk spēlētu pie jauniešiem , gūtu spēļu praksi, nevis sēdētu RD rezervē uz beņķa.
Tā nu nav gan.
Spēles ziņā tur neko īpašu nerāda visa komanda, bet viņš vairākas reizes izcēlās ar raksturu - ar tādu rokas sasitumu, kādu viņš dabūja Arēnā, daudzi uz laiku būtu ārā no komandas, bet viņš nospēlēja spēli līdz galam un arī nākošās spēles spēlēja. Tāpat arī savus kapteiņa pienākumus viņš pilda pienācīgi.
Domāju, ka šis izsaukums uz augšu drīzāk ir kā žests no komandas vadības, ka tas ir pamanīts, jo RD treneri bija uz visām HK Rīga mājas spēlēm.

  -4 [+] [-]

, 2014-09-12 21:19, pirms 10 gadiem
Saukt šos uz augšu ir zīme- veči ,jāsāk spēlēt,jums aizmuguras ir jauni puiši,kam deg acis. Bez tiem mierīgi varēja pasaukt arī pagājušogad mazliet paspēlējušo Sarkani,Siksnu un Siksni,izmēģināt Maslovski. Sliktāk diez vai būtu. Jaunie no tā tikai iegūtu.. Pieredzējušajiem būtu jāpacenšās- jo ja striķi trūkst un nauda tā arī neparādās,šeit jāspēlē maksimāli labi,lai sezonas vidū atrastu saprātīgu darbu. Pazaudēt vietu jaunajam galīgi nav maksimāli labi.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-12 21:38, pirms 10 gadiem
dueto rakstīja: Bez tiem mierīgi varēja pasaukt arī pagājušogad mazliet paspēlējušo Sarkani,Siksnu un Siksni,izmēģināt Maslovski.
Siksna un Siksnis šosezon tur vairs nav dēļ vecuma.
Maslovska lielākais mīnuss ir augums - viņš ir par mazu pat uz MHL fona.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 21:46, pirms 10 gadiem
dueto rakstīja: Saukt šos uz augšu ir zīme- veči ,jāsāk spēlēt,jums aizmuguras ir jauni puiši,kam deg acis. Bez tiem mierīgi varēja pasaukt arī pagājušogad mazliet paspēlējušo Sarkani,Siksnu un Siksni,izmēģināt Maslovski. Sliktāk diez vai būtu. Jaunie no tā tikai iegūtu.. Pieredzējušajiem būtu jāpacenšās- jo ja striķi trūkst un nauda tā arī neparādās,šeit jāspēlē maksimāli labi,lai sezonas vidū atrastu saprātīgu darbu. Pazaudēt vietu jaunajam galīgi nav maksimāli labi.
Nav tā nekāda zīme, ierasta prakse visu līdzšinējo sezonu laikā ar domu, ja gadās kāda trauma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-09-12 22:13, pirms 10 gadiem
mammal rakstīja: Nav tā nekāda zīme, ierasta prakse visu līdzšinējo sezonu laikā ar domu, ja gadās kāda trauma.
līdz šim tā pārsvarā darīja,jo līdz pagājušās sezonas vidum bija likums-gribi pilnu sastāvu jābūt 2 puišeļiem komandā ,kam beņķi palielam deldēt. Šogad tāda noteikuma vairs nav

  -1 [+] [-]

, 2014-09-12 22:30, pirms 10 gadiem
kas tie tādi - masieris ar savu labāko draugu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-13 00:00, pirms 10 gadiem
Iespēlē džekus, jo kādam taču būs ģinamas gods jāaizstāv un pēdējā sezona līdz beigām jānovelk...