Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" uzdevums Ufā – pārtraukt piecu zaudējumu sēriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" uzdevums Ufā – pārtraukt piecu zaudējumu sēriju
Sandis Ozoliņš
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Piecus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušais Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien pulksten 17:00 izbraukumā tiksies ar Ufas "Salavat Yulaev", kas sezonu sākusi ar četrām uzvarām septiņās cīņās. Tiešraide kanālā "Viasat Sport Baltic".

Rīgas "Dinamo" pēdējās piecas spēles aizvadīja savā laukumā, gūstot tikai četrus vārtus un paliekot bez punktiem. Pēdējais zaudējums tika piedzīvots piektdien, ar 0:6 kaunpilni piekāpjoties Astanas "Barys". Visi vārti tika ielaisti pirmo 40 minūšu laikā, un pēc otrās trešdaļas komanda tika izsvilpta.

Galvenais treneris Sandis Ozoliņš pēc neveiksmes norādīja, ka pretinieks komandu saplosījis, neatstājot nekādas cerības. Tomēr Ozoliņš nevēlējās kritizēt padotos, sakot, lai ādu nost dīrājot viņam. Ozoliņa vadībā Rīgas "Dinamo" atrodas turpat, kur pabeidza pagājušo sezonu – pēdējā vietā Rietumu konferencē.

Pieci punkti deviņās spēlēs ir skumja aina, taču visi punkti savākti izbraukumā, un šodien rīdzinieki atgriežas viesos, pulksten 17:00 tiekoties ar Ufas "Salavat Yulaev". Sāncenši aizvadījuši septiņas cīņas, savācot 12 punktus un ieņemot astoto vietu Austrumu konferencē.

31. augustā Ufas "Salavat Yulaev" savā laukumā ar 11:3 sagrāva "Sochi", bet trīs dienas vēlāk ar 6:0 tika pārbraukts pāri Ņižņekamskas "Neftekhimik". Pirmajā graujošajā panākumā ar 2+2 izcēlās Envers Ļisins, bet otrā mačā 1+2 savāca Iļja Zubovs.

Zubovs, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Omskas "Avangard" un 44 spēlēs savāca 17 punktus, ir komandas rezultatīvākais spēlētājs ar vieniem vārtiem un desmit punktiem. Tādējādi septiņos mačos viņš savācis vairāk nekā pusi no pagājušās sezonas guvuma.

30 gadus vecā Zubova tuvākais sekotājs ir zviedrs Līnuss Ūmarks, kurš iemetis divus vārtus un savācis deviņus punktus. Neierasti, bet Ufas "Salavat Yulaev" labākais snaiperis ir aizsargs – dānis Filips Larsens guvis piecus vārtus un savācis septiņus punktus. Viņš trīs reizes realizējis vairākumu, taču tas nav iespaidīgākais – vidēji mačā Larsens laukumā pavada 25:46 minūtes.

Ufas "Salavat Yulaev" vārtu drošība šosezon nodota kanādieša Bena Skrivensa rokās. Viņš pērn sargāja Minskas "Dinamo" vārtus un bija viens no labākajiem Kontinentālajā hokeja līgā, bet šosezon pārcēlies uz austrumiem. Piecās spēlēs Skrivenss izcīnījis četras uzvaras, aizvadījis vienu sauso maču un atvairījis 92,6% pretinieku metienu. Karjeras laikā Skrivenss pārstāvējis četras Nacionālās hokeja līgas komandas – Toronto "Maple Leafs", Losandželosas "Kings", Edmontonas "Oilers" un Monreālas "Canadiens".

Izbraukuma turpinājumā Rīgas "Dinamo" dosies uz Sočiem, Helsinkiem, Kazaņu un Ņižņekamsku. Kopā ar komandu atkal ir kanādiešu centra uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš bija devies mājās, lai būtu kopā ar ģimeni un sagaidītu tās papildinājumu.

Savukārt Somijā rīdzinieku rindas varētu papildināt uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš turpina atlabt no savainojuma. Helsinkos mačs tiks aizvadīts 16. septembrī. Savukārt nākamā mājas spēle 25. septembrī pret Artūra Kuldas pārstāvēto Pekinas "Kunlun Red Star".

1 2 3 86 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-09-12 10:11, pirms 7 gadiem
Bilde izskatas ka Ozo jau planee /) if you know what i mean
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-09-12 10:18, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: Kepkaam naavi, naa jus visus uz saarta
a, tev pa ībli par šādiem tekstiem, pi dar!!!
lūzeris jo bann ijs

  -1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:19, pirms 7 gadiem
..beiidzot sūkā tāji tikuši pie lielākā prieka- DR neveiksmēm. lohi.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-12 10:20, pirms 7 gadiem
viss jau ok, bet nu ar nāvi draudēt nevajag gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-12 10:26, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: matainais kaulu kambar valdies
Iesākumā pats novaldies, tad arī es nomierināšos

  -4 [+] [-]

, 2017-09-12 10:27, pirms 7 gadiem
Dinamo šodien ņems punktus. Bez variantiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:32, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: pelaviem 5 cietas draates, shas vel 5 buus un Kolhoza tablicaa PEDEJA vieta. Kaa lai rimstos???

baskets tikmer iet pretii medalaam, IESAKU
Turam īkšķus par mūsējiem un netērējam lieki emocijas! šovakar tās noderēs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:41, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: Esmu parliecinats ka Dragichu un Co uzvaresim, iikshkus protams turesim BET esam paraaki
Lai jau būtu.. Tu jau te esi basketa gandrīz eksperts!
..bet ir tāda lieta, ka vnk pārliecība ir spējīga iegāzt.. ne sa pi sies šovakar Viss jau liecina mums par labu, bet slovēņi ir īsti kalnieši, sitīsies līdz pēdējam uz visiem 100% un meistarība arī tiem tak ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:49, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: salasijies novika domugraudus liecies baigi gudrais???

nekas vairak par shaurpierju viena sporta veida un pareizak sakot VIENAS SPORTA KOMANDAS kepku nekas neesi!!! tapec jau visi gjinamas pelavu fani ir kepkas un arpus Arenas bezcerigi
eu, sīkais pe ģik, kas tu galīgi te a hu jel? Gribi man to acīs pateik, urkli jebučijs?
anwy- ir skaidrs, ka esmu daudz gudrāks par tevi un es neuzdodu tādus stulbus jautājumus, kā:" kāpēcPortugālē neceļ ledus halles" un neesmu tāds i di ots, lai apgalvotu ka"somi vinnēs itāļus"Lohs stulbs de bils tu esi vnk
ps. nelasu es nekādus domugraudus. atšķirībā no pārējiem, man ir savs viedoklis! bat, ja tāda man nav, tad es klusēju! piģiks tu

  -1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:52, pirms 7 gadiem
ja mēs visi būsi pofigā pārliecināti, tāda pašpārliecinātība nemanot iezagsies arī izlases zemapziņā, kam tālāk seko zāģis.. nezini, kā lietas strādā, tad aizej prom un nerādies te, tundra ne pi stā

  +1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:53, pirms 7 gadiem
..un lai es būtu tāds de bils, ka teiktu-piem man ir tikai tik cm, bet trenēt nav vērts.. a hu jet,, tu esi vnk nepārspējams i *iots!!

     [+] [-]

, 2017-09-12 10:55, pirms 7 gadiem
jej bogu. es tak tev vienreiz to ībli izdauzīšu 100%
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-09-12 10:58, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: par pegiku tevi neesmu saucis, tu mani 5x nosauci! ja vecaaks cilveks kaadu nosauc par siiko, tas jau vien parada kaads vinam liimenis - kipa, es vecaaks, es gudraks, man Kolhozaa lielaka pieredze

nenosmieties protams! par kalniem ar labs teksts
..pat grūti pateikt, kas ir aizvainojošāk- "bezcerīgs" vai "pe ģiks"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-09-12 11:00, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: tu tak pats man jau pusotra gada garumaa staaasti cik tev cm!!! mees visi zinam ka tev 14cm garumaa un 14,5cm resnumaa!!! esi izturiiigs, tatad ilgi vari puceet sievishi,ko centies kirbju tantei stastit. Ko tu parmet man shinii sakara???
tev dedukcija ir 0- līmenī- tak viss ir uzrakstīts!
Labi ar tevi. miers. beidz apsaukāties.
..tu iztaisies par tādu pārgudru, bet lasīt vēlaizvien neesi iemācījies- lobi tik to, kas pašam izdevīgāk- tā kā tāds bābietis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-09-12 11:02, pirms 7 gadiem
HMB-BASKETS PAARI VISAM!!! #Baltaa cilveka nakotne rakstīja: pegiks tomer ir arpusnormas visaam klasifikacijam un BALTAA cilveka kodeksa. Tas ka tu mani buudams 9 gadus vecaaks sauc par siiko, tas pierada ka tas ir tavs vienigais trumpis un citu argumentu tev nav
:0 hei, mazais, klausies! ķip, es zinu, cik tev gadu? no dažādiem tekstiem pat biju domājis, ka esi vecāks par mani!
..un visi argumenti ir uzskaitīti tepat zemāk sarakstē- atkārtošos- iemācies lasīt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 86 komentāri