Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: file

Mets Robinsons: Par Rīgu, Latviju un KHL neko daudz nezinu

Mets Robinsons: Par Rīgu, Latviju un KHL neko daudz nezinu
Mets Robinsons vēl "Timra" kluba formā
Foto: Pērs Olerts/Pic-Agency Sweden

Rīgā ieradies arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» jaunieguvums kanādiešu aizsargs Mets Robinsons. Viņš par Rīgu un Latviju neko daudz nezina un arī nevienu no jaunajiem komandas biedriem pagaidām nepazīst.

«Bija ļoti garš ceļš, lai šeit nokļūtu, jo sanāca aizķeršanās izlidojot,» vienības mājas lapā citēts Robinsons. «Bet beidzot esmu šeit un esmu ļoti, ļoti priecīgs. Tagad jāiekārtojas un jāsāk strādāt. Ar nepacietību gaidu treniņus.»

Rīga un Latvija Kanādas hokejistam, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja Zviedrijas augstākās līgas klubā «Timra», ir kas pilnīgi jauns.

«Jāatzīst, ka iepriekš neko daudz par Latviju un Rīgu nezināju. Pirms lidoju šurp, runāju ar Krisu Holtu. Kriss pastāstīja par sadzīvi šeit, pēc viņa stāstītā sapratu, ka šeit atrasties būs ļoti patīkami. Dzirdēju tikai labas lietas. Kriss īpaši izcēla fanus, kas spēlēs radot lielisku atmosfēru. Fani komandu atbalstot vienmēr. Jau tagad nevaru sagaidīt pirmās spēles,» viņš sacīja.

No jaunajiem komandas biedriem viņš nezina nevienu spēlētāju. «Es nezinu pilnīgi nevienu. Došos iepazīties ar komandas biedriem un treneriem. Pēc Krisa stāstītā, iejusties nebūs grūti.»

Jaunums Robinsonam būs ne tikai Rīga un Latvija, bet arī KHL, jo līdz šim nav redzējis nevienu šā čempionāta spēli. Tomēr ir lietas kursā par KHL augsto līmeni.

pilns raksts- TVNET :: Hokejs - Mets Robinsons: Par Rīgu,...


, 2013-07-11 14:38, pirms 11 gadiem
ka var but lietas kursa ja nav redzejis nevienu speli bet nu tikai logiski kad vis bus skaisti un pozitivi sadas intervijas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-12 02:48, pirms 11 gadiem
arhivs X rakstīja: Kārtējā stulbā replika
pilnigi piekritu
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.