Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" uz Šveici dodas bez četriem izlašu spēlētājiem, K. Rēdliha un Gilīsa

Agris Suveizda

"Dinamo" uz Šveici dodas bez četriem izlašu spēlētājiem, K. Rēdliha un Gilīsa
Krišjānis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas pastarīte Rīgas "Dinamo" šodien lido uz Šveici, lai no 15. līdz 18. februārim piedalītos starptautiskajā hokejā turnīrā Davosā, kas ir augstākā pilsēta virs jūras līmeņa Eiropā.

Pirms turnīra Rīgas "Dinamo" aizvadīs trīs dienu treniņnometni, trenējoties divas reizes dienā, bet pēc tam aizvadīs viena riņķa turnīru. Tajā piedalīsies arī mājiniece "Davos", Magņitogorskas "Metallurg" un Tršinecas "Ocelari".

Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā turnīrā būs divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 15 uzbrucēji: vārtsargi - Jānis Kalniņš, Mantas Armalis; aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Anssi Salmela, Aleksandrs Smirnovs, Pauls Svars un Kristaps Zīle; uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Lauris Dārziņš, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Danny Kristo, Reinis Lejnieks, Roberts Lipsbergs, Brandon McMillan, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs.

Savainojumu dēļ uz turnīru nedosies aizsargs Krišjānis Rēdlihs un uzbrucējs Koltons Gilīss. Tāpat nebūs arī kanādiešu aizsarga Kārla Stolerija, kurš piedalīsies Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, kā arī Gunta Galviņa, Riharda Bukarta un Edgara Kuldas, kuri kopā ar Latvijas izlasi piedalīsies turnīrā Dānijā.

DINAMO RĪGA spēles DAVOS HOCKEY SUMMIT turnīrā (Latvijas laiks):
15. februāris, plkst. 21:00, Davosa (Šveice), METALLURG Mg. - DINAMO RĪGA;

16. februāris, plkst. 17:00, Davosa (Šveice), HC OCELARI TRINEC - DINAMO RĪGA;

17. februāris, plkst. 21:00, Davosa (Šveice), HC DAVOS - DINAMO RĪGA.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -3 [+] [-]

, 2018-02-11 12:00, pirms 6 gadiem
Moš ar magņitku varēs pacīnīties par nepalikšanu pēdējā vietā...
Slēpts komentārs: pernambucano

  -1 [+] [-]

, 2018-02-11 12:29, pirms 6 gadiem
Cerams , ka būs iespējas redzēt spēles internetā.

     [+] [-]

, 2018-02-11 12:41, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Cerams , ka būs iespējas redzēt spēles internetā.
Tu pat visas DR pārbaudenes gatavs esi skatīties?

  +3 [+] [-]

, 2018-02-11 12:50, pirms 6 gadiem
Ja es kaut ko prognozēšu, tas izklausīsies rupji un skarbi, tāpēc izteikšu tikai viedokli, ka 1 punkts visā turnīrā būs teicams rezultāts. Visdrīzāk, ar metālistiem nospēlēs 1:1 vai 2:2. Pārējās spēles uz vieniem vārtiem...

  -4 [+] [-]

, 2018-02-11 12:50, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tu pat visas DR pārbaudenes gatavs esi skatīties?
Visas pārbaudes spēles cenšos noskatīties tikai DR un Latvijas hokeja izlasei. Ja ņem no intereses viedokļa tad spēles Davosā būs vienas no neinteresantākajām DR spēlēm. Skatīšos ne tik cītīgi varbūt,jo sezonas beigas, forma nav tik būtiska, PČ vēl tālu. Motivācija zema un pašas spēles droši vien būs ļoti , ļoti atvieglotā režīmā.Labāk protams spēlēt turnīrā nekā tikai trenēties , ja mēnesis brīvs.

     [+] [-]

, 2018-02-11 12:58, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Šveicieši Dinamiešus uzskata par autoritatīviem turnīta favorītiem, tādēļ ielikuši spēli ar viņiem kā pēdējo! Domāju būs labas ģēres! Čehi spēcīgi ar virkni KHL rūdījumu izgājušiem meistariem. Magņitka -brends pats par sevi. Davosa-neapstrīdami pastarīši!
ha, ha, protams, brends... varbūt krievijā arī ir, bet ārpus tās tas ir tāds pats brends kā Karachi Gulberg futbolā

  +5 [+] [-]

, 2018-02-11 13:27, pirms 6 gadiem
Interesanti, kapēc teju visi HK Rīga kaut cik spēlēt protošie šosezon ir pabijuši kopā ar Dinamo, izņemot komandas rezultatīvāko spēlētāju A.Homjakovu?

  -1 [+] [-]

, 2018-02-11 13:42, pirms 6 gadiem
Vajadzētu apsvērt iespēju par Koltona G. izvirzīšanu kādam apbalvojumam- Par ilgstošu uzticību dinamiešu rindām- un tad steidzamā kārtā deportēt uz RUS, SVK, vai citur...

  -2 [+] [-]

, 2018-02-11 13:54, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tu pat visas DR pārbaudenes gatavs esi skatīties?
Protams ka cilvēki, kuriem hokejs un Dinamo ir sirdslieta skatās un skatīsies! Nesaprotu, kas tur liekas tik dīvains? Manuprāt maigi izsakoties daudz dīvaināk ir gadiem ilgi pie katra Dinamo raksta blēt cik ļoti tas nepatīk un neinteresē, taču ar savām darbībām spītīgi pierādīt pretējo.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-11 13:59, pirms 6 gadiem
RuncisPuncis rakstīja: ha, ha, protams, brends... varbūt krievijā arī ir, bet ārpus tās tas ir tāds pats brends kā Karachi Gulberg futbolā
Ja ārpus savas mucas nekur neesi bijis un pasauli redzējis tikai caur spundi, protams, lai tā būtu....tad sanāk, ka šveicieši ir kolhoznieki, ja aicina šādus klubus.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-11 14:14, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: r gadiem ilgi pie katra raksta blēt cik ļoti tas nepatīk un neinteresē, taču ar savām darbībām spītīgi pierādīt pretējo.
kā perņa pie "ņhļ"

  +3 [+] [-]

, 2018-02-11 14:18, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Visas pārbaudes spēles cenšos noskatīties tikai DR un Latvijas hokeja izlasei. Ja ņem no intereses viedokļa tad spēles Davosā būs vienas no neinteresantākajām DR spēlēm. Skatīšos ne tik cītīgi varbūt,jo sezonas beigas, forma nav tik būtiska, PČ vēl tālu. Motivācija zema un pašas spēles droši vien būs ļoti , ļoti atvieglotā režīmā.Labāk protams spēlēt turnīrā nekā tikai trenēties , ja mēnesis brīvs.
Funi, tu saviem audzēkņiem arī kādu laiku atlicini? Savādāk visa OS programma pēc kārtas plus vēl Dinamas slidināšanās un SC palagi- tur pat miegam laika nav. Atzīsties taču, ka neesi nekāds pedagogs.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-11 14:19, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: kā perņa pie "ņhļ"
B-ānus, nepropogandē melus, vates galva! Kad esmu teicis, ka man nepatīk ŅHĻ, vai ka tas projekts būtu jāklapē ciet? Lai vai kāds, bet tas arī ir hokejs, turklāt ar letiņu līdzdalību.
Manus komentus neatradīsi pie rakstiem par rokas bumbu, basketbolu, volejbolu, F-1, renes šļūcējiem un citiem mani neinteresējušiem sporta veidiem. Jo ja man kaut kas neinteresē, tad patiešām neinteresē, nevis es 10 reizes dienā citiem borēšu cik ļoti man tas neinteresē!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-11 14:27, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: B-ānus, nepropogandē melus, vates galva! Kad esmu teicis, ka man nepatīk ŅHĻ, vai ka tas projekts būtu jāklapē ciet? Lai vai kāds, bet tas arī ir hokejs, turklāt ar letiņu līdzdalību.
Manus komentus neatradīsi pie rakstiem par rokas bumbu, basketbolu, volejbolu, F-1, renes šļūcējiem un citiem mani neinteresējušiem sporta veidiem. Jo ja man kaut kas neinteresē, tad patiešām neinteresē, nevis es 10 reizes dienā citiem borēšu cik ļoti man tas neinteresē!
klausies regulāri arēnā izģērētais izļurkātais pakaļcaurum, tu tos tekstus par tupo hokeju un plastmasas līgām liec tad ka letiņi tur nav spēlējuši un vairak priecājies par vatņikiem, tā ka vate ir tavā galvā.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-11 14:35, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Funi, tu saviem audzēkņiem arī kādu laiku atlicini? Savādāk visa OS programma pēc kārtas plus vēl Dinamas slidināšanās un SC palagi- tur pat miegam laika nav. Atzīsties taču, ka neesi nekāds pedagogs.
Kā vēlies. Esmu nekāds pedagogs. Tagad pareizi pateicu?

  -2 [+] [-]

, 2018-02-11 14:37, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: klausies regulāri arēnā izģērētais izļurkātais pakaļcaurum, tu tos tekstus par tupo hokeju un plastmasas līgām liec tad ka letiņi tur nav spēlējuši un vairak priecājies par vatņikiem, tā ka vate ir tavā galvā.
Ja hokejs ir tups un plasmasas, tā nav mana vaina, liec to aiz auss, Antiņ! Skatos tev tie vīriešu caurumi vareni iet pie sirds, ne velti sev pat tik simbolisku lietotājvārdu esi izvēlējies! Viss, šodien vari būt brīvs, lekcija beigusies.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-11 14:38, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Kā vēlies. Esmu nekāds pedagogs. Tagad pareizi pateicu?
'' nekāds pedagogs''- tomēr skolotājs, bet tāds stipri štruntīgs?

  -2 [+] [-]

, 2018-02-11 14:43, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: '' nekāds pedagogs''- tomēr skolotājs, bet tāds stipri štruntīgs?
Ļoti štruntīgs.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-11 14:50, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Ja hokejs ir tups un plasmasas, tā nav mana vaina, liec to aiz auss, Antiņ! Skatos tev tie vīriešu caurumi vareni iet pie sirds, ne velti sev pat tik simbolisku lietotājvārdu esi izvēlējies! Viss, šodien vari būt brīvs, lekcija beigusies.
teica cilvēks, kurš pirms katras rd spēles lepni paziņo kā šis arēnā "saņems ģēri" un regulāri velkas komentēt līgu, kura esot tupa
un kaut kāda virtuāla "brīvības iedošana" protams ir augstākais perņas varenības apliecinājums

  +1 [+] [-]

, 2018-02-11 14:51, pirms 6 gadiem
Koivu kā tiesībsargs, prokuratūras izmeklētājs, trausls psihologs un augstas morāles iemiesojums...

     [+] [-]

, 2018-02-11 20:15, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: ... Skatos tev tie vīriešu caurumi vareni iet pie sirds, ne velti sev pat tik simbolisku lietotājvārdu esi izvēlējies!...
Ar tupumu nelielās. Labi, Bansam tas pirmais niks arī nebija tāds inteliģents, bet esošajam gan ir nedaudz cits stāsts. Ja ja jūties baigais specs, tas būtu jāzina.