Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

KHL Zvaigžņu spēlē papildus Videlam vēl piecas izmaiņas sastāvos

KHL Zvaigžņu spēlē papildus Videlam vēl piecas izmaiņas sastāvos
Līnuss Videls un Vadims Šipačovs. Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga savā mājaslapā paziņojusi, ka savainojumu dēļ Zvaigžņu spēlē nevarēs piedalīties pieci hokejisti, un vislielākās izmaiņas skars tieši Rīgas „Dinamo” pārstāvēto Bobrova divīzijas komandu.

Ģirts Ankipāns šodien portālam Sportacentrs.com atklāja, ka savainojuma dēļ tuvākajā laikā spēlēt nevarēs Līnuss Videls, kuram attiecīgi garām paslīdēs arī KHL Zvaigžņu spēle. Par Videlu KHL vēl oficiāli nav paziņojusi, un viņa aizstājējs, visticamāk, tiks noteikts tuvākajā laikā, taču KHL šodien pavēstīja par trim citiem hokejistiem Bobrova divīzijā, kuri Zvaigžņu spēlē nepiedalīsies.

Traumu dēļ Zvaigžņu spēles pasākumos nepiedalīsies Patriks Hērslijs no SKA, Mīka Koivisto no Maskavas „Dynamo” un Aleksandrs Hohlačovs no Maskavas „Spartak”, kuriem visiem bija plānota dalība Bobrova divīzijas komandas sastāvā. Viņu vietā KHL uz Zvaigžņu spēli aicinās SKA hokejistu Vladislavu Gavrikovu, „Spartak” spēlētāju Iļju Zubovu un uzbrucēju Vadimu Šipačovu no „Dynamo”. Jāievēro, ka visos gadījumos savainoto spēlētāju aizvietoja viņa komandas biedrs, kas sniedz cerību, ka arī Videla vietā tiks izraudzīts kāds Rīgas komandas pārstāvis.

Tikmēr Tarasova divīzijas komandā Ņikitas Ņesterova vietā iekļauts Aleksejs Marčenko, arī no Maskavas CSKA, bet septīto reizi KHL Zvaigžņu spēlē startēs Daniss Zaripovs. Viņš spēlēs Harlamova divīzijas sastāvā, kamēr „Torpedo” aizsargs Deniss Barancevs pārvietots uz Čerņiševa divīzijas komandas sastāvu savainotā Marka Andrē Granjāni vietā.

Izmantotie resursi:
https://en.khl.ru/news/2019/01/11/4...


, 2019-01-11 20:09, pirms 5 gadiem
loti zel ka Videls nepiedalisies bet lai veselojas n butu labi ka vina vieta butu Dārziņš jo vins komandas liders un kapteins
, 2019-01-11 21:02, pirms 5 gadiem
balderuska rakstīja: loti zel ka Videls nepiedalisies bet lai veselojas n butu labi ka vina vieta butu Dārziņš jo vins komandas liders un kapteins
varbūt tomer Majoni?
, 2019-01-11 21:24, pirms 5 gadiem
thekurmis rakstīja: varbūt tomer Majoni?
Tu izskatās cītīgi seko līdz notikumiem hokejā.

Majone tak jau ir iebalsots sākumsastāvā!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.