Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ankipāns: "Kārtējo reizi varu teikt, ka aizvadījām ļoti labu spēli"

Ankipāns: "Kārtējo reizi varu teikt, ka aizvadījām ļoti labu spēli"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns ir apmierināts par padoto hokejistu sniegumu, lai gan vienība ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas regulārā čempionāta mačā piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" ar 2:3 pagarinājumā.

"Jau kārtējo reizi varu teikt, ka aizvadījām ļoti labu spēli, bija daudz cīņas, un vēlos pateikties spēlētājiem par atdevi un par iegūto punktu. Šis punkts noderēs cīņā par vietu Gagarina kausā," pēc cīņas teica Ankipāns.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Koltons Gilīss sacīja, ka spēle bijusi smaga. "Šī bija smaga spēle, bet mēs to aizvadījām godam, ņemot vērā, ka šis bija ceturtais mačs izbraukumā. Spēlējam viens par otru, laukumā esam ļoti pašaizliedzīgi, bloķējam metienus. Jā, komandā ir vairāki spēlētāji ar savainojumiem, bet tā ir neatņemama hokeja sastāvdaļa. Traumas dod iespēju laukumā tikt jaunajiem spēlētājiem. Esmu lepns par viņu parādīto sniegumu un komandu kopumā," Rīgas klubs citē Gilīsa teikto.

Gilīss izteicās, ka komanda skatās spēles, kurās spēlē tiešie konkurenti par vietu Gagarina kausā. "Mēs zinām situāciju Rietumu konferences tabulā. Skatāmies mačus, kur spēlē tiešie konkurenti, protams, cerot, ka iznākums būs labvēlīgs. Bet jāatceras, ka mēs kontrolējam tikai un vienīgi savu spēli. Tāpēc arī uz to koncentrējamies. Vispirms darbs ir jāpadara pašiem, bet tad varam skatīties, kas notiek citās spēlēs," uzsvēra kanādietis.

Savukārt "Salavat Yulaev" komandas stūrmanis Nikolajs Culigins norādīja, ka viņa vadītā vienība spēli sākusi labi, bet pēc tam atslābusi. "Šo spēli sākām ļoti labi un iemetām divus ātrus vārtus, bet pēc tam ieguvām vairākumu, ko vajadzēja realizēt, taču tajā nenospēlējām vajadzīgajā līmenī. Nedaudz atslābinājāmies, par ko pretinieks mūs uzreiz sodīja - 17 sekunžu laikā iemeta divus vārtus. Puiši pēc tam nenolaida rokas un spēja gūt uzvaru pagarinājumā, lai gan Rīgas "Dinamo" spēlēja ātri un aktīvi," apmierināts bija Culigins.

Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 47 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr "Salavat Yulaev" ar 58 punktiem 48 mačos ir sestajā vietā Austrumos.


Slēpts komentārs: musa03
, 2019-01-10 21:20, pirms 5 gadiem
Treneri un komanda malači. Ar šādu sastāvu paņemt punktu Ufā ir ļoti labs sasniegums.
Dzierkals arī sāk atdzīvoties, viņš pēdējās spēlēs kļūst par vienu no līderiem.
Slēpts komentārs: batista
, 2019-01-10 21:39, pirms 5 gadiem
Malači. Laba spēle. Izbraukumā bija 3 labas spēles no 4.
, 2019-01-10 22:12, pirms 5 gadiem
batista rakstīja: Labu??? Apskaties metienu attiecību! Jau otrā spēle,ka nevaram pat 20 metienus pa pretinieku vārtiem uzmest! Un ja tew liekas,ka spēlēšana no aizsardības ir ļoti laba spēle,tad moš ej trenē amatierus uz vietējā dīķa!
Spēli skatījies vai tukši dir*?
, 2019-01-11 02:15, pirms 5 gadiem
Mačs bija labs, nav ko daudz puišiem pārmest. Ufa ir viens no Dinamo neērtākajiem pretiniekiem, un arī 1 p. pēc sākumā ātri ielaistiem 2 vārtiem ir vērtējams pozitīvi. It sevišķi, ja ņem vērā, ka šī bija ceturtā izbraukuma spēle, turklāt bez vairākiem līderiem. Ja ne melnais caurums Čerepovecā (pat ar visu punktu), visu izbraukuma sēriju varētu vērtēt kā labu, bet tagad kopumā varētu dot 6 balles no 10. Gandrīz labi.
, 2019-01-11 04:22, pirms 5 gadiem
musa03 rakstīja: Kādu labu spēli aizvadīja, jāpriecājas, ka līdz papildlaikam izvilka. Kas tā par modi iesēsties aizsardzībā un spēlēt uz pretuzbrukumiem. Iemāci viņiem spēlēt ka pirmajam nr vai arī atkāpies.
UZvelc slidas un paradi
, 2019-01-11 04:23, pirms 5 gadiem
batista rakstīja: Labu??? Apskaties metienu attiecību! Jau otrā spēle,ka nevaram pat 20 metienus pa pretinieku vārtiem uzmest! Un ja tew liekas,ka spēlēšana no aizsardības ir ļoti laba spēle,tad moš ej trenē amatierus uz vietējā dīķa!
Nees9 vienigais kam to saku, uzvelc slidas un paroadi ka jaspele, gudriniek
, 2019-01-11 13:19, pirms 5 gadiem
batista rakstīja: Labu??? Apskaties metienu attiecību! Jau otrā spēle,ka nevaram pat 20 metienus pa pretinieku vārtiem uzmest! Un ja tew liekas,ka spēlēšana no aizsardības ir ļoti laba spēle,tad moš ej trenē amatierus uz vietējā dīķa!
J*bans neesi? Līderi nebija, bija tikai pārsvarā jaunie un var teikt, ka tiešām bija laba , agresīva un ātra spēle. Var redzēt, ka tev tik pozitīvs rezultāts interesē, ej izārstēties!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.