Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Edgars Lūsiņš- Mēs nēesam stabi, bet spelētaji.

Edgars Lūsiņš- Mēs nēesam stabi, bet spelētaji.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Edgars Lusiņš sniedzis ekspresinterviju Krievijas interneta portālam sportbox.ru, kurā Rīgas "Dinamo" vārtu vīrs komentējis komandas zaudējumu Mitišķu " Atlant" vienībai un paskaidrojis, kāpēc tik bieži izslido no vārtiem.

- Šajā sezonā mēs spelējam labi, mums pietrukst tikai sportiskās veiksmes- Lūsiņa vārdus citē Sportbox.ru korespondente Diana Andrianova. - Pats galvenais, ka skatītāji uz mūsu spēlēm nāk ar vien vairāk un vairāk. Ažiotāža aug katru dienu. Intrese ir " ārprātīga". Par nožēlu jāsaka, ka mēs savus līdzjutējus iepriecinam ne tik bieži, kā gribētos. Kaut vai ar "Atlant", spēlējām cienījami, līdzvērtigi ar laukuma saimniekiem, brīžiem pat labāk. Mums bija "japaņem" trīs punkti. Gruti teikt, kā mums pietrūka.

- Daudzi uzskata, ka ar Ržigas atnākšanu "Atlant" komanda sakusi spēlēt citādāk. Izjutāt?

- Pilnībā piekritu. Viņi tiešām strauji pacēlās. Agrāk viņi bija krietni vajāki. Jaunas asinis, jaunas idejas. Parasti treneru maiņa komandu "sapurina". Kaut gan, reizēm "sapurina" tik uz pāris mačiem. Bet tas neattiecas uz " Atlant". Mēs zinajam, ka viņi ir laba formā un daudz uzvar.

- Kapēc Jūs tik bieži izejat no vartiem?

- Gribu palīdzēt aizsargiem. Un es neizeju no vārtiem uz pusstundiņu ( Smaida). Vienmēr izvērtēju topošo situāciju, pirms izslidoju, tadēļ pamest savus " valdījumus" nebaidos. Domāju, ka lielāks labums būs tad, ja es izslidošu, nevis stāvēšu vienkārši vartos un neko nedarīšu. Reizēm saka, ka vārtusargi vārtos "stāv". Bet mēs nēesam stabi, bet spēletāji!

Эдгарс Лусиньш: Мы не столбы, а игроки -...

  -4 [+] [-]

, 2011-01-10 11:00, pirms 13 gadiem
Pilnīgi bezjēdzīga intervija, FUUU sportboxam. jautājumi pilnīgi nekādi.

  +7 [+] [-]

, 2011-01-10 11:10, pirms 13 gadiem
uz 3. jautājumu atbilde ir reklāma

  -4 [+] [-]

, 2011-01-10 11:26, pirms 13 gadiem
nu baiga intervija.3 jautajumi un tie nekadi.pec sadam spelem vajag nointervet tiesnesi,nevis speletajus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-01-10 15:14, pirms 13 gadiem
db01 rakstīja: uz 3. jautājumu atbilde ir reklāma
kāda reklāma? LoL

     [+] [-]

, 2011-01-10 17:13, pirms 13 gadiem
db01 rakstīja: uz 3. jautājumu atbilde ir reklāma
te pat nav 3 jautājumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja