Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Trim hokejistiem tā bija pirmā spēle pēc ilgākas pauzes. Mēs cīnījāmies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skudra: "Trim hokejistiem tā bija pirmā spēle pēc ilgākas pauzes. Mēs cīnījāmies"
Pēteris Skudra. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas “Dinamo” šovakar viesos ar 1:4 piekāpās Helsinku “Jokerit”, zaudējot jau piekto savstarpējo dueli pēc kārtas. Rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra izcēla, ka pretī stājies ļoti labs pretinieks, kamēr “Dinamo” komandai vēl nav izdevies atrast ideālo ritmu.

“Spēlēt pret “Jokerit” - tas vienmēr ir interesanti un izaicinoši. Ļoti spēcīga komanda, viņu galvenie ieroči ir uzbrukums un vairākums. Mums tas bija pārbaudījums. Varu pateikt labāko par to, kā cīnījāmies, ņemot vērā, ka trim mūsu hokejistiem šī bija pirmā spēle pēc ilgākas pauzes [Gints Meija, Morgans Eliss un jaunpienācējs Džordans Marejs - aut.]. “Jokerit” šobrīd ir karsta komanda. Noskatījāmies viņu 7:1 uzvaru pret Maskavas “Spartak”, tāpēc labi zinājām, kādā formā ir pretinieks,” teica Pēteris Skudra.

Rīgas “Dinamo” galvenais treneris arī atzīmēja saraustīto sezonas sākumu: “Lai cik savādi tas neizklausītos, bet mums šī bija treniņspēle. Slimības dēļ mums bija ilga pauze, nav bijis daudz treniņu un spēļu, tāpēc spēles garša jāatgūst maču laikā. Neteiktu, ka šī bija slikta spēle, un uz Minskas maču paņemsim līdz labās lietas.”

“Bija smaga spēle. Zinām, ka “Jokerit” ir grūts pretinieks. Vienība, kas tagad spēlē ļoti labi. Izskatījāmies solīdi, bet neizdevās mazākums. “Jokerit” ir ļoti laba komanda, un tieši viņi paņēma punktus,” teica rīdzinieku aizsargs Tonijs Sunds, kurš ir vienīgais soms “Dinamo” sastāvā. Viņš uz ledus pavadīja 19:17 minūtes, kas bija otrais ilgākais laiks komandā. Tieši pēc Sunda noraidījuma tika atklāts rezultāts. “Pāreja uz KHL - skaidrs, ka bija jāpielāgojas. Šeit ir meistarīgāki hokejisti. Ir interesanti, izbaudu katru dienu.”

Gan “Jokerit” galvenais treneris Lauri Marjameki, gan pirmos vārtus guvušais dāņu uzbrucējs Niklass Jensens atzīmēja lielisko spēles sākumu, laukuma saimniekiem ātri panākot 2:0. “Sākām ļoti labi. Kontrolējām notikumus laukumā un panācām divu vārtu pārsvaru. Arī pēc tam kontrolējām spēli,” teica Jensens. Savukārt Marjameki izteicās, ka pēc 7:1 uzvaras bijušas bažas, kā komanda noskaņosies, taču mačā pret “Dinamo” ar to problēmas nav bijušas. “Nav viegli spēlēt pēc tik pārliecinošas uzvaras, bet priecājos, ka puiši bija gatavi. Ātri panācām 2:0.”

  -1 [+] [-]

, 2020-10-09 21:47, pirms 3 gadiem

Šim vairs nelejiet, tāpat gvež guiņu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-09 22:06, pirms 3 gadiem
Jokeri mūs apspēlēja treniņspēlē! Viss kārtībā

  -1 [+] [-]

, 2020-10-09 23:10, pirms 3 gadiem
Šajā mačā bija grūti cerēt uz uzvaru. Džokeri ir uz viļņa un var saraut gabalos ikvienu. Tomēr mūsējie nospēlēja pieklājīgi, cīnoties līdz galam. Arī es šo maču vairāk uztvēru kā treniņu gaidāmajam mačam pret Minsku. Tur gan ar pliku skaistumu un mērķtiecību būs par īsu. Ir jāuzvar, jāiegūst uzvaras garša, jāuzņem gaita, jo atkāpties vairs nav kur. Vajag pozitīvu noskaņojumu, aizdzīt prom negatīvās emocijas un citas bremzējošās lietas, kas palikušas pēc piespiedu dīkstāves, un tad varēs noķert pārliecību un sākt krāt uzvaras.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-09 23:22, pirms 3 gadiem
Skudra, atkāpies !

     [+] [-]

, 2020-10-10 07:41, pirms 3 gadiem
Sis petja sak atgadinat ankiponi-savac cekistu ar padlu varzu un vacies...

     [+] [-]

, 2020-10-10 11:24, pirms 3 gadiem
Skudra pat nenojauš kādā pakkaļā nonācis

  +1 [+] [-]

, 2020-10-10 18:36, pirms 3 gadiem
Lai ta labāk viņi iet un cīnās ar brūno lāci. Redzams , ka būs kārtējā sezona, kad neslēgšu pat spēli iekšā. Isti neesmu nevienu arī skatījies. Epizodiski mazliet sākumā