Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ugunsgrēka dēļ atcelts "Dinamo" treniņš Čeļabinskā, mača norise nav apdraudēta

Ugunsgrēka dēļ atcelts "Dinamo" treniņš Čeļabinskā, mača norise nav apdraudēta
Normunds Sējējs un Kari Heikile
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

KHL komandai Rīgas "Dinamo" šodien Čeļabinskā nācās atcelt rīta treniņu, jo hokeja hallē izcēlās ugunsgrēks. Lai arī parādījās bažas par vakara mača norisi, "Traktor" preses dienests apstiprināja, ka avārija novērsta un spēle varēs sākties kā plānots, proti, 17:00 pēc Latvijas laika.

Rīgas "Dinamo" šovakar noslēgs savu izbraukuma spēļu ciklu, tiekoties ar Čeļabinskas "Traktor" vienību. No ierastā ritma abas komandas gan izrāvis negadījums "Traktor" ledus arēnā, taču ugunsnelaimē cietušo nav.

"Šorīt arēnā patiešām notika ugunsdzēšanas darbi," Krievijas medijiem apliecinājis "Traktor" preses dienesta pārstāvis. "Aizdegās apmēram 15 kvadrātmetrus liela platība arēnas ārējā sienā. Taču jau 15-20 minūšu laikā uguns tika ierobežota un nodzēsta."

"Visi halles darbinieki un spēlētāji tika evakuēti, bet "Dinamo" un "Traktor" komandas nolēma atcelt savus rīta treniņus, neviens cietis nav," "Traktor" preses dienesta pārstāvis turpināja izklāstīt situāciju. "Visi ir dzīvi un veseli, tāpat arī šis negadījums neapdraud mača norisi vakarā."

Izmantotie resursi:
Пожар на «Арене-Трактор» не помешает матчу с...
Čeļabinskā atcelts rīta treniņš - Hokeja kluba...


, 2015-10-09 10:41, pirms 9 gadiem
taču tvplay var noskatīties "Ugunsgrēku". Tāpēc jau nav jāatceļ treniņš
, 2015-10-09 10:47, pirms 9 gadiem
opā, būs atmazka zāģim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-09 11:18, pirms 9 gadiem
Nevarēja traktoru iedarbināt. Puskačs dūmo.
, 2015-10-09 11:21, pirms 9 gadiem
elninjo2 rakstīja: Nevarēja traktoru iedarbināt. Puskačs dūmo.

Traktoru iz puskača myusu dīnuos veļ juopavaicuoj, bet man līkas ka Traktoram starteri nūdadzinuoja pyrms spielys par tū ari beja diumi..
, 2015-10-09 11:48, pirms 9 gadiem
pleesonja rakstīja: taču tvplay var noskatīties "Ugunsgrēku". Tāpēc jau nav jāatceļ treniņš
cepums no manis this made my day
, 2015-10-09 12:34, pirms 9 gadiem
pirms laika meteorīts stiklus izsita, tagad elektroinstalācija vai kas līdzīgs
kas notiek Znaroka dzimtajā pusē ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-09 13:09, pirms 9 gadiem
Nevar būt, Fēlikss tak ir Murmanskā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.