Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Dārziņš līdzjutēju balsojumā atzīts par KHL labāko spēlētāju 8. septembrī

Dārziņš līdzjutēju balsojumā atzīts par KHL labāko spēlētāju 8. septembrī
Rīgas "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš un komandas biedri. Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) organizētajā līdzjutēju balsojumā Rīgas "Dinamo" kapteinis un vakar 4 (2+2) punktus sakrājušais latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš ar 42.6% pārliecinoši atzīts par 8. septembra labāko spēlētāju.

Kā jau ziņots, Rīgas "Dinamo" vakar savā laukumā pārspēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Podoļskas "Vityaz" (4:3), un mājinieku kapteinis izcēlās savas komandas visos vārtu guvumos, sakrājot 2+2.

Līdzjutēju balsojumā Lauris Dārziņš ieguva 42.6% jeb 1437 balsis (tostarp 37.7% jeb 911 balsis Krievijā), kuram seko nevienu ripu neielaidušais Jekaterinburgas "Avtomobilist" čehu vārtsargs Jakubs Kovāržs (20%) un citi.

Izmantotie resursi:
vk.com/khl


, 2020-09-09 15:46, pirms 4 gadiem
2+2
Zvērā!!!
Tā tik turpināt!!!
, 2020-09-09 18:22, pirms 4 gadiem
A kas būs 11.septembrī labākais?
Un metīsies visi uz ceļa gala, lai pieminētu grandizāko terora aktu?
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.