Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Skvorcovam un Pavlovam divvirzienu līgums ar "Dinamo"

Skvorcovam un Pavlovam divvirzienu līgums ar "Dinamo"
Ar Ediju Leitānu-Rinki sadarbība netiks turpināta
Foto: Edgars Vaivads

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" uz divām sezonām parakstījis divvirzienu līgumu ar uzbrucējiem Gunāru Skvorcovu un Vitāliju Pavlovu. Tikmēr paziņots, ka netiks turpināta sadarbība ar Ediju Leitānu-Rinki.

22 gadus vecais Skvorcovs visu līdzšinējo karjeru pavadījis "Liepājas metalurga" rindās. Pērn viņš 50 Baltkrievijas čempionāta regulārās sezonas spēlēs guva 15 vārtus un izdarīja 22 rezultatīvas piespēles, savukārt četros izslēgšanas mačos izcēlās ar 2+1.

Pēcāk Skvorcovs palīdzēja liepājniekiem kārtējo reizi triumfēt vietējās meistarsacīkstēs. Uzbrucējs 14 spēlēs guva septiņus vārtus un pievienoja 14 piespēles. Saldū dzimušais hokejists pasaules čempionātos piedalījies Latvijas U-18 un U-20 izlases rindās.

Arī Pavlovs, kurš vakar aizvadītajā pārbaudes spēlē izcēlās ar vārtu guvumu, ir pārstāvējis "Liepājas metalurga" komandu, taču pagājušo sezonu viņš aizvadīja Kazahstānā, Atirau "Beibarys" rindās kļūstot par valsts čempionu.

193 centimetrus garais un 98 kilogramus smagais uzbrucējs 38 regulārās sezonas spēlēs guva 10 vārtus un deviņas reizes palīdzēja to izdarīt partneriem. Savukārt 13 play-off spēlēs 2+4. Arī viņš pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases.

Tikmēr pārbaudi nav izturējis Vācijā dzīvojošais Edijs Leitāns-Rinke, kurš iepriekš spēlējis Vācijas otrajā un trešajā līgā. Viņš 2009. gadā pārstāvēja Latvijas U-18 izlasi, piecās spēlēs gūstot vārtus un divas reizes asistējot partneriem.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-09 21:07, pirms 12 gadiem
Pavlovam iespaidigi parametri..pozitivas zinas,jacer ka tiks dota iespeja abiem sevi pieradit sezonas laika..
, 2012-08-09 21:17, pirms 12 gadiem
Ja abiem RD spēle neaizies, tad abi laipni lūgti Liepājā.
Savi čaļi, kurus skatītāji būs priecīgi viņus redzēt savā komandā.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-10 00:47, pirms 12 gadiem
Skvorcovs var arī nebūt tālakais rezervists.
, 2012-08-10 09:17, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja abiem RD spēle neaizies, tad abi laipni lūgti Liepājā.
Savi čaļi, kurus skatītāji būs priecīgi viņus redzēt savā komandā.
Visdrīzākais jau tā arī būs! Defaultā viņi spēlēs LM iespējams jau no paša sezonas sākuma un reāli tikt uzspēlēt RD viņi var tikai pie kādas traumu "epidēmijas" vai atkal pie kādu leģionāru sūtīšanas mājup... tad šiem čaļiem (visreālāk Skvorcovam) var būt šance uz kādām pāris spēlēm sevi parādīt RD! Jums jau arī pa lielam tas ir ieguvums, jo algu viņiem spēlējot LM tāpat maksās RD, bet ir arī viens mīnuss.... ģinamka šos var jeburā momentā no jums savākt...
, 2012-08-10 09:25, pirms 12 gadiem
Reāli tas nozīmē, ka turpat Liepājā viņi lielāko daļu sezonas arī pavadīs.
, 2012-08-10 09:41, pirms 12 gadiem
Mani gan vairāk interesē termins divvirzienu līgums! Ar ko? Jo iepriekšējās sezonas beigās Vasiļonoks teica, ka sadarbību ar Dinamo neturpinās!!!
, 2012-08-10 10:24, pirms 12 gadiem
Tagad vis džeku, Pekas un veiksmes rokās. Lai izdodas! Vajag džekus, kuri var aizsāt "sagurušos"
, 2012-08-10 11:01, pirms 12 gadiem
vitamins69 rakstīja: Mani gan vairāk interesē termins divvirzienu līgums! Ar ko? Jo iepriekšējās sezonas beigās Vasiļonoks teica, ka sadarbību ar Dinamo neturpinās!!!
Turpina.
Un tas arī ir LM ieguvums, ka dažus viņu spēlētājus atalgo cita (DR) organizācija.
, 2012-08-10 11:46, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Tagad vis džeku, Pekas un veiksmes rokās. Lai izdodas! Vajag džekus, kuri var aizsāt "sagurušos"
Nav jau vairs kam sagurt.
, 2012-08-10 11:51, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Reāli tas nozīmē, ka turpat Liepājā viņi lielāko daļu sezonas arī pavadīs.
Tas vienalga – galvenais, ka pukiem ir cerība uzspēlēt KHL un motivācija LM parādīt sevi no labākās puses... Labāk nekā spēlēt dieva pamestā nostūrī Kazahstānā, ar domu, ka turpmāko karjeru nāksies pavadīt tāda tipa līgās....
Jo piemēram tāds Bukarts, Džeriņš, Upītis, Bičevskis, Podziņš, arī Meija nebūt nevar būt droši par savu vietu sastāvā, jo Skvorcova, mazāk Pavlova, meistarība ir praktiski vienā līmenī ar viņiem, vai labāka un abiem ir normāli rumpji...
, 2012-08-10 13:34, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Visdrīzākais jau tā arī būs! Defaultā viņi spēlēs LM iespējams jau no paša sezonas sākuma un reāli tikt uzspēlēt RD viņi var tikai pie kādas traumu "epidēmijas" vai atkal pie kādu leģionāru sūtīšanas mājup... tad šiem čaļiem (visreālāk Skvorcovam) var būt šance uz kādām pāris spēlēm sevi parādīt RD! Jums jau arī pa lielam tas ir ieguvums, jo algu viņiem spēlējot LM tāpat maksās RD, bet ir arī viens mīnuss.... ģinamka šos var jeburā momentā no jums savākt...
Visādi var būt, tāpat šobrīd RD spēlē vairāki spēlētāji, kuriem vēl nemaz tik sens neviens neredzēja vietu. Kurš pirms pagāšējās sezonas, varēja iedomāties, ka spēlēs Bičevskis? Pie kam, Šāls ar Cipuli taču ir prom.
, 2012-08-10 13:35, pirms 12 gadiem
Vispār šī ziņa ir vērtējama ļoti pozitīvi, kritums karjerā tas noteikti nav nevienam no viņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.