Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Kā vienmēr iegāza otrais periods"

Indrašis: "Kā vienmēr iegāza otrais periods"
Miks Indrašis
dinamoriga.eu

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis pēc zaudējuma papildlaikā (2:3) Bratislavas "Slovan" hokejistiem kluba oficiālajā mājaslapā atzina, ka mača gaitā bijuši vārtu gūšanas momenti, kurus diemžēl nav izdevies izmantot.

Miks Indrašis trešā perioda ievadā guva "Dinamo" pirmos vārtus, uzsākot atspēlēšanos no 0:2. Nepilnas sešas minūtes līdz pamatlaika beigām Vitālijs Pavlovs panāca izlīdzinājumu, tomēr papildlaikā uzvaru uzrāva "Slovan", tādējādi garantējot dalību Gagarina kausa izcīņā.

"Zinājām, kas viņiem ir vajadzīgs – viens punkts. Domāju, spēli iesākām pietiekami labi. No malas likās, ka spēlējām nedaudz labāk nekā viņi. Bija momenti, kurus neizmantojām. Diemžēl, bet jāsaka – kā vienmēr iegāza otrais periods," secina Indrašis.

"Trešajā trešdaļā vienkārši gājām laukumā un centāmies atspēlēties. Divus vārtus atguvām. Protams, gribējām izbraukumu noslēgt uz nedaudz labākas nots. Bija iespēlēts vairākums, katrs atradāmies savā pozīcijā. Sākumā centos atdot piespēli, bet nevienam neizdevās atbrīvoties. Pamanīju, ka Timijs Tims Sestito ir nosedzis vārtsargu un metu tuvajā stūrī. Ripa veiksmīgi atrada ceļu vārtos," savu vārtu guvumu atcerējās Miks.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

     [+] [-]

, 2016-02-09 10:02, pirms 8 gadiem
Es gan teiktu "meistarība", bet nu, lai jau būtu 2.periods.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 10:08, pirms 8 gadiem
Nu jau vienalga par šo rezultātu.
Šodien jāskatās Čempionu līgas fināls!

     [+] [-]

, 2016-02-09 12:29, pirms 8 gadiem
Mr.Eksperts1 rakstīja: Es gan teiktu "meistarība", bet nu, lai jau būtu 2.periods.
Bet varbut viss kopa - 2.periods, meistariba, psihologija (jeb galva)?

     [+] [-]

, 2016-02-09 12:37, pirms 8 gadiem
kā vienmēr olas traucē
kurš bija uz laukuma kad ielidoja 1. un 2. vārti???

     [+] [-]

, 2016-02-10 18:59, pirms 8 gadiem
Cerams ka gāzes Juris jums algas apgriezīs un tad jūs sāksiet strādāt