Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Savickis: "Esam cietuši nedaudz vairāk, jo Eiropas Savienībā ir cita likumdošana"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Savickis: "Esam cietuši nedaudz vairāk, jo Eiropas Savienībā ir cita likumdošana"
Juris Savickis. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklāj, ka ir pretenzijas pret komandas spēli, taču jāņem vērā pašreizējā situācija saistībā ar Covid-19. Jautājums par galvenā trenera maiņu nav aktuāls.

Sezonas pirmajās desmit cīņās Pētera Skudras trenētie "dinamieši" izcīnījuši piecus punktus un Rietumu konferencē atrodas pēdējā vietā, par astoņiem punktiem atpaliekot no astotās pozīcijas. Citā klubā varbūt jau tiktu rosināts jautājums par galvenā trenera atlaišanu. "Šobrīd mēs tādu jautājumu neesam izskatījuši pašreizējās situācijas dēļ. Daudz bija jādomā par komandas sastāvu - par to, kurš var spēlēt," norāda Savickis. "Pēdējos mačos ņēmām spēlētājus no jauniešu komandas."

Vairākas spēles ietekmēja piesardzības pasākumi saistībā ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, tostarp mačam netika pielaisti sākotnēji nozīmētie tiesneši, pārcēla cīņu pret Ņižņekamskas "Neftekhimik", piesprieda tehniskos zaudējumos par neierašanos uz spēlēm pret Maskavas CSKA un "Dynamo", vairāki mači tika aizvadīti novājinātā sastāvā. Latvijā un Krievijā atšķiras pieeja dažos jautājumos attiecībā uz Covid-19 izplatīšanās ierobežošanu, piemēram, slimnieka kontaktpersonu noteikšanā.

"Koronavīruss ir nodarījis kaitējumu, domāju, visām komandām. Mēs no tā esam cietuši, iespējams, nedaudz vairāk, jo mūsu valsts atrodas Eiropas Savienībā, kur ir cita likumdošana," atzīst Juris Savickis. "Protams, mums ir noteiktas pretenzijas pret komandas spēli, bet tomēr pagaidām to uztveram filozofiski."

9. oktobrī ieplānots mačs izbraukumā pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", kam šosezon ir spēcīgs sastāvs.

Izmantotie resursi:
tass.ru

  -1 [+] [-]

, 2020-10-08 23:40, pirms 4 gadiem
Šerifam ir tikai viena atbilde uz visu "pokuj par utaino līgu"

Bet cerams, ka jaunie papildinājumi (ja būs) būs pietiekami labi + vārtsargu noteikti jānomaina...

  +3 [+] [-]

, 2020-10-08 23:43, pirms 4 gadiem
Svētajam Jurim nepatīk ES, jāvācās tad jau uz vateņu valsti, labu ceļa vēju!

  +2 [+] [-]

, 2020-10-09 00:00, pirms 4 gadiem
Jāievieš vienreiz kārtība tajā klubā, kur ir solītās uzvaras?

     [+] [-]

, 2020-10-09 07:24, pirms 4 gadiem
Vienmēr ir viegli nostādīt sevi cietēja lomā, bet vērtīgāk ir beigt čīkstēt, un celt līmeni nevis balsi. Savicki, tu zini, kas ir grūts ceļš, tu zini, kā nedabūt, tu zini, kā zaudēt.

     [+] [-]

, 2020-10-09 07:25, pirms 4 gadiem
Lai var attaisnot vājumu, ieņemot cietēja lomu nostājoties tieši zem lāstekām.

     [+] [-]

, 2020-10-09 07:27, pirms 4 gadiem
Čekistam protams nepatīk ES ,kur katrs cilvēks pat bēglis ir vērtība,jo viņam tuvāks mongolīdu uzskats,ka cilvēks nav nekas un gan jau mātes piedzemdēs jaunus kritušo vietā.