Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pēdējā iespēja piecu mājas spēļu sēriju nepabeigt bez punktiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" pēdējā iespēja piecu mājas spēļu sēriju nepabeigt bez punktiem
Miks Indrašis pirms 13 dienām Astanas "Barys" vārtos iemeta divas ripas
Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā joprojām atrodas pirmās uzvaras meklējumos – zaudētas četras spēles pēc kārtas, kopā iemetot tikai četrus vārtus. Šovakar pulksten 19:30 pretiniekos Astanas "Barys" – komanda, kuru sezonas ievadā jau izdevies apspēlēt. Tiešraide kanālā TV6.

Rīgas "Dinamo" no sezonas pirmā izbraukuma, kas ilga četras spēles, atveda piecus punktus. Diviem zaudējumiem sekoja divas uzvaras, un pirmā tika izcīnīta pret Astanas "Barys" – komandu, kas pretī stāsies arī šovakar. Lielā mērā uzvara tika nokārtota pirmajās 15 minūtēs, gūstot trīs vārtus pēc kārtas. Beigās rīdzinieki svinēja panākumu ar 5:3, visus vārtus ielaižot pēdējās 21 minūtes laikā.

Rīdzinieku rindās sezonas rezultatīvāko maču aizvadīja Miks Indrašis, kurš pretinieku vārtos raidīja divas ripas un izdarīja rezultatīvu piespēli. Pie diviem punktiem tika amerikānis Denijs Kristo un kanādietis Brendons Makmilans, kurš šovakar palīdzēt nevarēs un ierindā atgriezīsies tikai pirms izbraukuma tūres. Tikmēr Džastins Pīterss atvairīja 31 no 34 metieniem, bet viņa sniegums mājas sērijā nav bijis pārliecinošs.

Savā laukumā Rīgas "Dinamo" klājies ļoti pieticīgi – četri zaudējumi pēc kārtas, turklāt visās spēlēs gūti tikai vieni vārti. Divos mačos – pret Maskavas "Spartak" un Jaroslavļas "Lokomotiv" – pirms noslēdzošās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts, bet tas nepalīdzēja paņemt punktus. Pret Maskavas "Dynamo" tika piedzīvota smaga sakāve, bet pret Sanktpēterburgas SKA izdevās nodemonstrēt lielisku cīņassparu un nepiekāpību, taču ar to bija par maz.

Tikmēr Astanas "Barys" pēc zaudējuma rīdziniekiem izcīnījis trīs uzvaras četrās spēlēs, bet vienīgā neveiksme piedzīvota bullīšos pret Magņitogorskas "Metallurg". Kazahstānas komanda ar 13 punktiem ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, un zaudējums pret Rīgas "Dinamo" bijis vienīgais pamatlaikā.

Pirms trim dienām izdevās viesos ar 5:3 apspēlēt Ufas "Salavat Yulaev", un teicams bija komandas kapteinis Naidžels Douss, kurš guva trīs vārtus, sasniedzot jaunu Kontinentālās hokeja līgas rekordu – astotais hat-trick karjerā. Jāizceļ, ka kanādietis divus vārtus iemeta pēdējā minūtē.

Duelis ar Rīgas "Dinamo" bija vienīgais, kurā Douss palika sausā. Ar 11 punktiem viņš ir līgas rezultatīvākais spēlētājs, kamēr kanādiešu aizsargs Derens Dītss ar astoņiem punktiem ir labākais starp zilās līnijas pieskatītājiem. 24 gadus vecajam Dītsam tā ir pirmā sezona ārpus Ziemeļamerikas, bet Douss pārstāvējis Kazahstānas izlasi divos pasaules čempionātos.

Astanas "Barys" filozofiju nav mainījis – lielāko vezumu velk leģionāri. Vārtus sargā zviedrs Henriks Kārlsons, kurš atvairījis 91,9% metienu, aizsardzībā ir Dītss un Kevins Dalmens (2+6), bet uzbrukumā līdzās Dousam ir vēl četri kanādieši – Mets Fratins (0+3), Martins Senpjērs (3+3), Korijs Trivīno (0+1) un Lindens Vejs (0+5). Starp vietējiem rezultatīvākais ir Talgats Žailaulovs, kurš guvis divus vārtus.

Vai Rīgas "Dinamo" vismaz izdosies mājas spēļu sēriju pabeigt uz pozitīvas nots? Sākums pulksten 19:30, tiešraide kanālā TV6. Laika posmā no 12. līdz 20. septembrim rīdzinieki aizvadīs piecu spēļu izbraukumu, piestājot Ufā, Sočos, Helsinkos, Kazaņā un Ņižņekamskā. Savukārt nākamā mājas spēle būs 25. septembrī pret Pekinas "Kunlun Red Star" un Artūru Kuldu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 468 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Titinsh

  +2 [+] [-]

, 2017-09-08 09:03, pirms 7 gadiem
Nesaprotu kāpēc tagad, kad LV lielākā sabiedrības daļa ir uz nacionālā pacēluma viļņa saistībā ar mūsu puišu veiksmīgo sniegumu EČ basketbolā, baigi jāreklamē to krievu čekas projekta lūzerus.
Varēja viņi klusiņām kāst vienu spēli pēc otras arī bez sevišķa pompa publiskā telpā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-09-08 09:19, pirms 7 gadiem
Variantu nau Sandim būs pašam jāiet kapāt

  +1 [+] [-]

, 2017-09-08 09:31, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nesaprotu kāpēc tagad, kad LV lielākā sabiedrības daļa ir uz nacionālā pacēluma viļņa saistībā ar mūsu puišu veiksmīgo sniegumu EČ basketbolā, baigi jāreklamē to krievu čekas projekta lūzerus.
Varēja viņi klusiņām kāst vienu spēli pēc otras arī bez sevišķa pompa publiskā telpā.
Pofig vai Krievu, ķiniešu vai Austrālijas - Mūsējie ir jāatbalsta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2017-09-08 09:37, pirms 7 gadiem
Viss kārtībā! Basketbolisti turpina uzvarēt, krievu huiņa Динамо Рига dāvināt vieglus punktus saviem oponentiem. Mūsu zeme - Latvija! Ģinamo smird!
Slēpts komentārs: pernambucano

  +7 [+] [-]

, 2017-09-08 09:43, pirms 7 gadiem
fox234 rakstīja: Vakar es runāju ar vienu lietuvieti. Es viņam saku - jums spēcīga basketbola izlase, jau 20 gadus ņem zeltus un bronzas.
Viņš man saka - Taisnība taču basketbols reliģija ir tikai Lietuvā un mūsu pretinieki ir loti vāji.
Pēc tam viņš man saka - Jums ir paveicies vairāk tapēc ka jums ir Dinamo un hokeja izlase un 10 vieta tur nozīmē vairāk par mūsu bronzam
tapec ka basketbolā ir zema konkurence.
Es viņam saku - ačiū brāļuka. Heh
Ko tu tur muldi, lai kāds leitis tā pateiktu, leišiem pie d.. tāds Dinamo.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-08 09:48, pirms 7 gadiem
Kā saka klasiķi - cietā drāte.
Cik apm tautas bija uz ļeņingradas armiju?

 +15 [+] [-]

, 2017-09-08 09:57, pirms 7 gadiem
Tātad kā zināms apmeklēju pagājušo spēli ar SKA (biļetes tika piešķirtas manai darba vietai), un galvenais secinājums, ko izdariju bija sekojošs - radās tāda sajūta, ka praktiski visiem apmeklētājiem biļetes ir nākušas pa velti, jo gan pirms spēles, gan starp periodiem, gan spēles laikā no apkartējiem dzīrdēju tādas frāzes kā biļetes vinnēju, biļetes no darba vietas, biļetes čoms piespēlēja biļetes pa haļavu utt. un tādas frāzes no ļoooti daudziem dzirdēju tovakar.

 +11 [+] [-]

, 2017-09-08 10:03, pirms 7 gadiem
Par atmosfēru runājot arī ne tā labākā sajūta, nav kā kādreiz , kad visi kliedz, dzied , jūt līdz, bet gan vienkārši atnākuši pavadīt brīvo laiku, paskatīties vienkārši hokeju, jo biļetes par brīvu. Tā saucamais fanu sektors arī palicis tāds pašķidrs un vājš... viens vecis ar bungām un veco Dinamo kreklu ar knapi pīkstošu balsi (nodomāju varētu būt FUNS, bet , drošvien, jau , ka nē), kautko mēģina uzsākt bļaut, dziedām, bet pārējie, kas tur atrodas tā negribīgi velk līdzi, un jā vēl kkāda psihiski nelīdzsvarota riža babka , kad iekliedzas, tad liekas, ka no psihenes uz spēli izlaista. Kādreiz fanu sektors tiešām bij jēdzīgs, tagad atgādina kkādu Maskačkas ielu kliedzēju kori.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-08 10:05, pirms 7 gadiem
Ja spēlētu toto,liktu uz Astanu.Baris austrumos šobrīd vieni no līderiem un šaubos vai viņi otro reizi atļausies zaudēt rietumu pastarīšiem.
Mums ir zaudējumi ar 1:2 1:3 1:5 ,trūkst tikai 1:4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-09-08 10:07, pirms 7 gadiem
Un, protams, kā zināms piedāvāju pirms spēles vai starp periodiem saskrieties ar slaveno abonementa priekšrocību baudītāju permaku, bet tiklīdz to piedāvāju permaks pazuda un vairs nekādu ziņu, komentāru neatstāja, laikam, jau saprata, ka satikšanās arēnā nav iespējama, jo viņam tač nemaz nav abonements... Nu neko, lai tad turpina baudīt savas priekšrocības pie tv, dīvānā ar Dinamo pelmeņu paku!

  +5 [+] [-]

, 2017-09-08 10:08, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Nu gudrs cilvēks savu naudu nemaksās čekistiem par tādu antihokeju
Protams, ja mētā biļetes pa labi, pa kreisi, tad jau kāds aiziet uz arēnu.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-08 10:09, pirms 7 gadiem
huy rakstīja: Kā saka klasiķi - cietā drāte.
Cik apm tautas bija uz ļeņingradas armiju?
6,5k domāju 5,5k ar haļavnaj'm biļetēm un 1k ar pirktajām.
Slēpts komentārs: tufijs1984
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-08 10:14, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tātad kā zināms apmeklēju pagājušo spēli ar SKA (biļetes tika piešķirtas manai darba vietai), un galvenais secinājums, ko izdariju bija sekojošs - radās tāda sajūta, ka praktiski visiem apmeklētājiem biļetes ir nākušas pa velti, jo gan pirms spēles, gan starp periodiem, gan spēles laikā no apkartējiem dzīrdēju tādas frāzes kā biļetes vinnēju, biļetes no darba vietas, biļetes čoms piespēlēja biļetes pa haļavu utt. un tādas frāzes no ļoooti daudziem dzirdēju tovakar.
Man atkal baigi iekrita acīs vai ausīs, pareizāk, ka pārsvarà tik krievu val. vien varēja dzirdēt. Domāju, ka tā arī tàda būtiska pārmaiņa no sākuma sezonām- pirmajos gados tomēr latvieši dominēja starp līdzjūtējiem un arī bija tā latviskā atmosfēra, par ko fuņa te vienmēr tā priecājās. Protams, nekāda statisktika man nav un nav izslēgts, ka visi krievi arēnā bija sapulcējušies tieši ap mani bet patiesībā jau viss loģiski un pašsaprotami- krievu līga, krievu klubs, attiecìgi arī līdzjūtēji krievi.

  +8 [+] [-]

, 2017-09-08 10:19, pirms 7 gadiem
fox234 rakstīja: Vakar es runāju ar vienu lietuvieti. Es viņam saku - jums spēcīga basketbola izlase, jau 20 gadus ņem zeltus un bronzas.
Viņš man saka - Taisnība taču basketbols reliģija ir tikai Lietuvā un mūsu pretinieki ir loti vāji.
Pēc tam viņš man saka - Jums ir paveicies vairāk tapēc ka jums ir Dinamo un hokeja izlase un 10 vieta tur nozīmē vairāk par mūsu bronzam
tapec ka basketbolā ir zema konkurence.
Es viņam saku - ačiū brāļuka. Heh
Es vakar runāju ar vienu krievu.
Saku - jums spēcīga hokeja izlase.
Viņš saka - nav gan,jo hokejs ir lokāla spēle,tā vispār nav Āzijā,Dienvidamerikā,ASV tikai lielpilsētās,lielākā daļa dienvidu štatu nespēlē,visa rietumeiropa hokeju nespēlē,pat Armēnijā Gruzijā Mongolijā Čečenijā Dagestānā nespēlē,par krievijas sādžām netunājot,jo nav ledus halles ārpus dažām lielpilsētām.
Es saku - sūdīgi jums džeki,viņš saka -jā,hrenova,pat basketbolā pagrūdām Latvijas izlasei superīga jums izlase,talantīgi spēlētāji,,ne tā kā mums - viss korumpēts un dopingots,vieglatlētiem vispār diskābelis.
Turēšu īkšķi par Latvijas izlasi,šķiroties noteica un lika pasveicināt klases muļķīti fox,kurš bērnībā uz ledus sasita galvu.
Buķ zdorov es viņam un šķīrāmies

  -2 [+] [-]

, 2017-09-08 10:20, pirms 7 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Pofig vai Krievu, ķiniešu vai Austrālijas - Mūsējie ir jāatbalsta
Skaidrs, ka jāatbalsta, bet šitajiem to vari nestāstīt - šie te pseidopatrioti, kuri ievēro sava skolotāja putina stilu par visām tēmām runāt tāpat kā to dara propogandas TV kanāli un interneta saiti. Ja zaudē labā spēlē, tad saka, ka pārbrauca mums pāri, ja uzvar labā spēlē, tad nepelnīti paveicās vai tiesnesis pietiesāja.
Tas, ka savickis ir maita un nodevējs, tas zirgam skaidrs, bet kāpēc tur vainīgi hokejisti nav īsti skaidrs. Un tad, kad šitiem umņikiem saka, lai ķeras pie darbiem un neatbalsta savicki - nepērk gāzi, tad uzreiz atrunas.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-08 10:27, pirms 7 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Skaidrs, ka jāatbalsta, bet šitajiem to vari nestāstīt - šie te pseidopatrioti, kuri ievēro sava skolotāja putina stilu par visām tēmām runāt tāpat kā to dara propogandas TV kanāli un interneta saiti. Ja zaudē labā spēlē, tad saka, ka pārbrauca mums pāri, ja uzvar labā spēlē, tad nepelnīti paveicās vai tiesnesis pietiesāja.
Tas, ka savickis ir maita un nodevējs, tas zirgam skaidrs, bet kāpēc tur vainīgi hokejisti nav īsti skaidrs. Un tad, kad šitiem umņikiem saka, lai ķeras pie darbiem un neatbalsta savicki - nepērk gāzi, tad uzreiz atrunas.
Labs mēģinājums tikai khl vispār nav sports poļitruk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-08 10:31, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Runā,ka darba vietās tās biļetes paliekot pāri,visi neņemot un ja spiežot ar varu iet uz dinamas spēlēm,tie kas negribot,ņemot slimības lapas
mums arī uzņēmumam bija iespēja 15 biļetes dabūt, izlietotas tika 11, bet nekas uzspiests netika, brīva izvēle.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-08 10:32, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Man atkal baigi iekrita acīs vai ausīs, pareizāk, ka pārsvarà tik krievu val. vien varēja dzirdēt. Domāju, ka tā arī tàda būtiska pārmaiņa no sākuma sezonām- pirmajos gados tomēr latvieši dominēja starp līdzjūtējiem un arī bija tā latviskā atmosfēra, par ko fuņa te vienmēr tā priecājās. Protams, nekāda statisktika man nav un nav izslēgts, ka visi krievi arēnā bija sapulcējušies tieši ap mani bet patiesībā jau viss loģiski un pašsaprotami- krievu līga, krievu klubs, attiecìgi arī līdzjūtēji krievi.
Jā, pilnīgi piekrītu, aizmirsu šo pieminēt, pat no fanu sektora bij ļoti dzirdama krievu valoda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-08 10:42, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tad jums ir labi,ševs nav čekists.
tieši tā!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-08 10:42, pirms 7 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Labs mēģinājums tikai khl vispār nav sports poļitruk
Skaidra lieta, ka nav. Tas ir dārzkopības pulciņš. Un cūkas lido un viņām d1rsā rudzi aug.

p.s. lūk klasisks piemērs - īstens putna audzēknis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-09-08 11:08, pirms 7 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Es vakar runāju ar vienu krievu.
Saku - jums spēcīga hokeja izlase.
Viņš saka - nav gan,jo hokejs ir lokāla spēle,tā vispār nav Āzijā,Dienvidamerikā,ASV tikai lielpilsētās,lielākā daļa dienvidu štatu nespēlē,visa rietumeiropa hokeju nespēlē,pat Armēnijā Gruzijā Mongolijā Čečenijā Dagestānā nespēlē,par krievijas sādžām netunājot,jo nav ledus halles ārpus dažām lielpilsētām.
Es saku - sūdīgi jums džeki,viņš saka -jā,hrenova,pat basketbolā pagrūdām Latvijas izlasei superīga jums izlase,talantīgi spēlētāji,,ne tā kā mums - viss korumpēts un dopingots,vieglatlētiem vispār diskābelis.
Turēšu īkšķi par Latvijas izlasi,šķiroties noteica un lika pasveicināt klases muļķīti fox,kurš bērnībā uz ledus sasita galvu.
Buķ zdorov es viņam un šķīrāmies
un tad tu pamodies no sava slapja sapna
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-08 11:15, pirms 7 gadiem
asusasus rakstīja: un tad tu pamodies no sava slapja sapna
Tavā sapnī, no kura pamodies appļūtījies
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 468 komentāri