Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: ''Dinamo'' Piņķos pieveic "Neftyanik"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" šodien Piņķos aizvadīja savu otro pārbaudes maču pirms jaunās sezonas, tiekoties ar Kazaņas "Ak Bars" fārmklubu Tatarstānas "Neftyanik". Abus vārtus gūstot spēles pirmajā trešdaļā, dinamieši svinēja panākumu ar 2:1.

, 2012-08-08 20:22, pirms 12 gadiem
Treniņš ar vēl citas komandas piedalīšanos, nekas vairāk
Slēpts komentārs: ogreskijs
Slēpts komentārs: aivarasa
Slēpts komentārs: Guru no geto
, 2012-08-09 02:39, pirms 12 gadiem
euuu, juus tizlie pi*arasainie skaugji... saciet atbalsiit savejos nevis visu laiku no*irst... tizlenji jo*anie!!!! skauzh, ka pashi stradaajiet strojkaa un pelna minimalo kameer Lavins 38 gados stukas pelna? pedinji jo*anie
, 2012-08-09 10:10, pirms 12 gadiem
Kur pēcspēles metieni?
Paldies par video, bet lēnām tomēr būtu jāpāriet no pagājušā gadsimta 60-to gadu video kvalitātes uz mūsdienām.
, 2012-08-09 10:17, pirms 12 gadiem
Biju aizgājis. Tautas mazāk nekā citās spēlēs, kad cipars bija 2LVL.
No jaunajiem patika kā spēlē Pavlovs un Porejs.
, 2012-08-09 10:48, pirms 12 gadiem
besī ārā tā Laviņa aprunāšana ,aizejiet un sasniedziet viņa līmeni-,protams,neviens no šeit sēdošajiem to vairs nekad neizdarīs,cik gadus viņš izlasei ir bijis uzticīgs, kā nav kauna ,nekad nav bijis piekusis, tas ,kas neko nedara arī nekļūdās,visi kļūdās, arī tas pats OZO
Veiksmi Rodžer!
, 2012-08-09 11:40, pirms 12 gadiem
ogreskijs rakstīja: kā mans fāters saka :" Laviņš laukumā un nekad neko nevar zināt, bet ja Laviņš ar ripu pie saviem vārtiem tad zaudēsim golu"
Tavs fāters gan jau ar resnu vēderu dīvānā dzer alu un gudri mūld. Ko ta pats nespēlē?
, 2012-08-09 14:00, pirms 12 gadiem
ogreskijs rakstīja: kā mans fāters saka :" Laviņš laukumā un nekad neko nevar zināt, bet ja Laviņš ar ripu pie saviem vārtiem tad zaudēsim golu"
Tavs fāteris diez ko daudz nerubī!
, 2012-08-09 16:56, pirms 12 gadiem
kas tie par pumpainiem komentētājiem?
"...vārtu stabs izglabj..." kā vārtu stabs var kaut ko glābt, ja tas ir statisks? labi, ka neskatijos spēli, pēc šī video jau gribās nošauties.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.