Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Starp Rīgas "Dinamo" trenera kandidātiem - soms Heikila?

Starp Rīgas "Dinamo" trenera kandidātiem - soms Heikila?
Kari Heikila
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar "Latvijas Avīzi" šodien jau atkal sola, ka viss nokārtosies: nauda būs jau rīt, sastāvs - pēc nedēļas. Laikraksta neoficiālā informācija liecina, ka par rīdzinieku kluba galveno treneri varētu kļūt somu speciālists Kari Heikila.

"Viss būs kārtībā. Parakstiem [ar naudas devējiem] jābūt šodien vai rīt un tad arī nauda būs kontā. Pēc nedēļas sastāvs būs gatavs, šobrīd strādājam pie līguma ar treneriem un spēlētājiem," atklāj Juris Savickis. Sīkāka informācija tiks sniegta, kad "darbs būs izdarīts".

Aizkulisēs baumo, ka Rīgas "Dinamo" galvenais treneris būs Kari Heikila, kurš pērno sezonu sāka kā Ņižņekamskas “Neftekhimik” stūrmanis, taču oktobrī tika atlaists.

KHL reglamentā norādīts, ka finansiālās garantijas par nākamo sezonu klubi iesniedz līdz 30. aprīlim. Līgas vadība nāk pretī, un šajā starpsezonā vairāki citi līgas klubi saņēmuši termiņa pagarinājumu finanšu garantiju iesniegšanai, tostarp Rīgas "Dinamo". Ņemto vērā to, ka iepriekš rīdzinieku kluba finansējums lielā mērā nāca no Krievijas, patlaban, jādomā, sarežģījumus rada arī aktuālā ģeopolitiskā situācija.

Kā zināms, aizvadītajā KHL sezonā "Dinamo" izcīnīja 12. vietu starp 14 komandām Rietumu konferencē. Latvijas galvaspilsētas klubs otro reizi septiņu gadu laikā neiekļuva izslēgšanas spēlēs, līdz ar to par Gagarina kausu cīnījās citas vienības.

Rīgas "Dinamo" pagājušās sezonas galvenais treneris Artis Ābols turpmāk strādās par asistentu Toljati "Lada". Pievolgas klubs jūlija otrajā pusē aizvadīs treniņnometni Latvijā.

Izmantotie resursi:
www.hclada.ru
www.la.lv


Slēpts komentārs: Krokodils
, 2015-06-08 17:07, pirms 9 gadiem
vareja jau to Vitolina draugu ielikt no Avangarda.
, 2015-06-08 17:09, pirms 9 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: vareja jau to Vitolina draugu ielikt no Avangarda.
Tas tak par kapeikam nestradas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: MachimoI
, 2015-06-08 17:16, pirms 9 gadiem
"Parakstiem jābūt šodien vai rīt" obligāti...
domāju, ka šogad viss vilksies tieši tā pat kā pērn, tikai šoreiz komanda nebūs
, 2015-06-08 17:17, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Žēl , ko lai saka. Tas nozīmē , ka fašisti te tik viegli savu ietekmi negrib atdot.
Kremlis jūt ,ka maigā vara jāturpina ,jo prgress ir ,to vislabāk var just palasor Apollo ,Delfi ,TVNET komentārus.
, 2015-06-08 17:20, pirms 9 gadiem
Man patīk hokejs, patīk Dinamo! Un man ir vienalga, kur un kā ņemta nauda!
Vienmēr atbalstīšu latviešu hokejistus!
Dinamo!
, 2015-06-08 17:22, pirms 9 gadiem
Jacer ka Slovaku,un Kanadiesu vieta tiks atvesti atbilstosa limena Somi
, 2015-06-08 17:33, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: Ļoti žēl, ka šis Kremļa audzējs turpina augt Latvijas miesā.
Kāds man var izskaidrot kādu politiku piekopj Krievija ar DR palīdzību? Kādi ir negatīvie aspekti tam? Tas ka 2 tautas, krievi un latvieši, draudzīgi atbalsta vienu komandu?
, 2015-06-08 17:47, pirms 9 gadiem
Sharps rakstīja: Kāds man var izskaidrot kādu politiku piekopj Krievija ar DR palīdzību? Kādi ir negatīvie aspekti tam? Tas ka 2 tautas, krievi un latvieši, draudzīgi atbalsta vienu komandu?
Arēna Rīga ģinamkas spēļu laikā pārvēršas par okultisma objektu, kur daudzi tūkstoši, roku pielikuši pie sirds, dungo līdzi krievijas himnai.
, 2015-06-08 17:52, pirms 9 gadiem
Dinamo tad būs vēl nākamās 3 sezonas - jauki , dēļ tiem ,kam patīk vērot cauru sezonu augstas klases hokeju klātienē.
, 2015-06-08 17:55, pirms 9 gadiem
Sharps rakstīja: Kāds man var izskaidrot kādu politiku piekopj Krievija ar DR palīdzību? Kādi ir negatīvie aspekti tam? Tas ka 2 tautas, krievi un latvieši, draudzīgi atbalsta vienu komandu?
Krievija ar DR palīdzību jau astoņus gadus jāj smadzenes tādiem auniem kā Sharpiem un viņiem līdzīgiem, kuri savā naivumā domā, ka naudu kremlis atmet tāpat vien - rūpēs par Latvijas hokeja attīstību. Tiešām nepielec kāpēc?
, 2015-06-08 17:58, pirms 9 gadiem
naurisk rakstīja: Arēna Rīga ģinamkas spēļu laikā pārvēršas par okultisma objektu, kur daudzi tūkstoši, roku pielikuši pie sirds, dungo līdzi krievijas himnai.
Tu tagad nopietni raksti, vai troļļo? Visi klausīsies citas valsts himnu divreiz nedēļā prims savas komandas spēlēm un kļūs par VDK aģentiem?
, 2015-06-08 17:59, pirms 9 gadiem
coffijs rakstīja: Kremlis jūt ,ka maigā vara jāturpina ,jo prgress ir ,to vislabāk var just palasor Apollo ,Delfi ,TVNET komentārus.
Komentārus drukā nolīgti Kremļa troļļi. Latvija, starp citu, tam bija kā pilotprojekts un mums tos komentārus drukā jau n-tos gadus. Pēdējos pāris gados tas projekts ir izvērsts arī citur Rietumos un arī angliski rakstošajos medijos.

Respektīvi, cilvēkiem, kas lasa krievu sadrukātos komentārus, rodas iespaids, ka tie viedokļi reāli atspoguļo sabiedrības domas par notiekošo Latvijā/pasaulē. Tas atgriezeniski iespaido pašu lasītāju skatījumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-08 18:04, pirms 9 gadiem
coffijs rakstīja: Kremlis jūt ,ka maigā vara jāturpina ,jo prgress ir ,to vislabāk var just palasor Apollo ,Delfi ,TVNET komentārus.
pat pēc neatkarības atgūšanas, 30-35% bija prokrieviski orjentēti, (tas ir katrs trešais).
Tur neko nevar darīt, vakar vienam dežurējošajam kremlinam, iemetu info par to kā krievi saviem cilvēkiem uz galvas nometa atombumbu Cоветская власть испытывала атомную бомбу на... . Domā kaut kas mainijās? Nē! Nekādas emocijas.
, 2015-06-08 18:07, pirms 9 gadiem
Agris 77 rakstīja: pat pēc neatkarības atgūšanas, 30-35% bija prokrieviski orjentēti, (tas ir katrs trešais).
No kura pirksta tu izzīdi tos skaitļus?
, 2015-06-08 18:12, pirms 9 gadiem
jukuts rakstīja: nezinu kurš te visu laiku irš par to kremli un maigo varu. hokejs dinamo peronā ir mums devis prieku, vienojis un uzmundrinājis un pieļauju, ka šie irsēji neko vairāk kā contra strike savā sūda mūžā nav redzējuši. par lieu Dinamo
Tu redzi, kā Dinamo priecē, vieno utt...piekrītu, sava taisnība Tev ir. Es, tajā pašā laikā, redzu, kā Dinamo izveide sagrāva vietējo čempionātu(cik nu viņš pirms tam bija labs, nestrīdēsimies - zinu, ka nebija nekāda Superlīga, bet tomēr...). Skatītāju apmeklētība uz vietējo čempionātu nokritusies dramatiski, sponsoru atdeve tieši tāpat. Tajā pašā laikā - uz PČ arī čaļi vairs tā neraujas. Tā ka - katrs uz to visu skatās savādāk un katrs atradīs argumentus savam viedoklim.
, 2015-06-08 18:27, pirms 9 gadiem
Vai tika publiskota informācija, no kurienes nāca DR budžeta nauda pagājušogad? Kaut kā dīvaini, ka tiek algota daudzmiljonu komanda par mistiskas izcelsmes līdzekļiem. VIDam arī tas neinteresē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-08 18:33, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: O, viens no galvenajiem pokemoniem pieslēdzās
Piekrītu, tu esi liels pokemons. No savas puses vēl piebildīšu, ka arī neveiksminieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-08 18:34, pirms 9 gadiem
viss būs štokos- mēs esam visur: gan NATO, gan KHL- citi tā neprot!
, 2015-06-08 18:35, pirms 9 gadiem
kristaps212409 rakstīja: Cerams naudu nedabūs !!!!
Ja būs bezmaksas totopadomi, būs arī nauda...mums, protams, ne ģinamo!
, 2015-06-08 18:35, pirms 9 gadiem
Šogad Dinamo tiešām noplicinās Latvijas čempionātu, jo būs spiesti piesaistīt visu LČ komandu līderus. Varbūt vecais Kerčs beidzot debitēs KHL
, 2015-06-08 18:38, pirms 9 gadiem
Joprojām nekā vairāk kā solījumi.Labi būtu,ja katru dienu turpmāk mums par to atgādinātu.
, 2015-06-08 18:38, pirms 9 gadiem
chemist_dk rakstīja: Vai tika publiskota informācija, no kurienes nāca DR budžeta nauda pagājušogad? Kaut kā dīvaini, ka tiek algota daudzmiljonu komanda par mistiskas izcelsmes līdzekļiem. VIDam arī tas neinteresē?
Mēs dzīvojam brīnišķīgā laikmetā! Cilvēki ir tik turīgi un izpausmēs pieticīgi, ka iemīļotajai sporta komandai var atvēlēt 10 miljonus, bet paši vēlas palikt anonīmi!
, 2015-06-08 18:51, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: No kura pirksta tu izzīdi tos skaitļus?
25% vienmēr balsojuši par kremļa partijām, plus vēl kaudze nepilsoņu, takā % iespējams pat ir lielāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-08 19:01, pirms 9 gadiem
KARALIS89 rakstīja: Man patīk hokejs, patīk Dinamo! Un man ir vienalga, kur un kā ņemta nauda!
Vienmēr atbalstīšu latviešu hokejistus!
Dinamo!
Pilnīgi piekrītu!Vel jo vairāk,visi ņemās par to naudu,kāda starpība,ja tā pat nav mūsu nauda bet krievu-tas pat ir izdevīgi,nav jatere sava ;d
, 2015-06-08 19:06, pirms 9 gadiem
Man kaut kur atmiņā palicis, ka Heikila bija otrs kandidāts tolaik, kad paņēma Peku par treneri.
Vai arī es kaut ko jaucu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-08 19:33, pirms 9 gadiem
Gandrīz neviena hokeja fana te nav, ko viņiem te darīt, ja te visādi politbiroja locekļi ar savām demokrātijas izpausmēm.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.