Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

динамо рига пачему мочить где новости

что динамо рига банкрот или нет денег не каких новостей
vai rigas dinamo nav naudas un bankrots nekadu zinu klubuспрашеваеть дед мороз

что динамо рига банкрот или нет денег не каких новостей
vai rigas dinamo nav naudas un bankrots nekadu zinu klubu

спрашеваеть дед мороз

     [+] [-]

, 2020-05-09 23:44, pirms 4 gadiem
Dinamo pagaidām gaida sponsora naudu un tuvākās nedēļas vel būs klusums. Maija beigās, jūnija sākumā visticamāk sāks paziņot, bet tā sastāvs ir zināms līdz 80% + treneris būs Tambijevs.

     [+] [-]

, 2020-05-10 15:48, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Dinamo pagaidām gaida sponsora naudu un tuvākās nedēļas vel būs klusums. Maija beigās, jūnija sākumā visticamāk sāks paziņot, bet tā sastāvs ir zināms līdz 80% + treneris būs Tambijevs.
Tagad atbildi uz 3 jautājumiem, tiks uzstājīgi prasu, jo nereti tēlo baigo insaideri - kāds tam ir avots (jo par to, ka to stastītu RD pārstāvji - teiksu godīgi neticu, personīgu un pamatotu iemeslu dēļ - un šobrīd tikai ziņas no RD nometnes, nevies visādiem Jeronko un Ševčenko ir kaut nosacīti ticamas par to, ko var izdarīt RD)
Un otrais - tu tiešam uzskati, ka +- 20 hokejisti ir tik stulbi, ka gaidīs līdz jūnijam (citur izsakās pat jūlijam), kad Dinamo mistiski sagrabinās naudu, laikā, kad ir jāņem pirmais iespējamais piedāvājums, jo sporta komandām ar naudu ir kā ir?
Ko Dinamo darīs, ja nebūs vaļā robežu?

     [+] [-]

, 2020-05-10 16:54, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tagad atbildi uz 3 jautājumiem, tiks uzstājīgi prasu, jo nereti tēlo baigo insaideri - kāds tam ir avots (jo par to, ka to stastītu RD pārstāvji - teiksu godīgi neticu, personīgu un pamatotu iemeslu dēļ - un šobrīd tikai ziņas no RD nometnes, nevies visādiem Jeronko un Ševčenko ir kaut nosacīti ticamas par to, ko var izdarīt RD)
Un otrais - tu tiešam uzskati, ka +- 20 hokejisti ir tik stulbi, ka gaidīs līdz jūnijam (citur izsakās pat jūlijam), kad Dinamo mistiski sagrabinās naudu, laikā, kad ir jāņem pirmais iespējamais piedāvājums, jo sporta komandām ar naudu ir kā ir?
Ko Dinamo darīs, ja nebūs vaļā robežu?
Spēlētāji kas ir piekrituši Dinamo līgumam gaida, kad Dinamo uzliks savu parakstu. Tāpat to gaida arī leģionāri, ir gan iekšējs avots, gan daudzi citi labi kontakti ar kuriem bieži tos uzturu. Gan latviešu, gan arī no Krievijas. Ja aktīvi seko līdzi klubam un vēlies uzzināt kas tajā notiek, tad kontaktus vajag atrast pašam kā es to parasti daru. Labu kontaktējos ar to pašu Tomu Prāmnieku un Igoru Eronko, gan arī citiem plaši pazīstamiem hokeja žurnālistiem kas seko līdzi katram klubam. Tagad Dinamo svarīgākais punkts ir Nauda, ko visticamāk iegūs mēneša beigās.

     [+] [-]

, 2020-05-10 17:42, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Spēlētāji kas ir piekrituši Dinamo līgumam gaida, kad Dinamo uzliks savu parakstu. Tāpat to gaida arī leģionāri, ir gan iekšējs avots, gan daudzi citi labi kontakti ar kuriem bieži tos uzturu. Gan latviešu, gan arī no Krievijas. Ja aktīvi seko līdzi klubam un vēlies uzzināt kas tajā notiek, tad kontaktus vajag atrast pašam kā es to parasti daru. Labu kontaktējos ar to pašu Tomu Prāmnieku un Igoru Eronko, gan arī citiem plaši pazīstamiem hokeja žurnālistiem kas seko līdzi katram klubam. Tagad Dinamo svarīgākais punkts ir Nauda, ko visticamāk iegūs mēneša beigās.
Toms Pramnieks un plaši pazīstams hokeja žurnālists? Sorry, bet tas ir maigi sakot pārspīlēti. Komentēt Dinamo spēles vai uzdot jautajumus spēlētājiem pārtraukumā, šad tad paekspertēt yt raidījumos viņu nepadara par plaši pazīstamu žurnālistu. Lai arī Jeronko ir diezgan labs insaideris - šobrīd viņš nekam neder, tieši dēļ ta, ko saki (ja nesaceri pasakas) - ja spēlētāji gaida, kad RD būs nauda - ne jau kāds spēlētājs, ne Jeronko, Pramnieks utt. nezinās, kad tā nauda pienāks. Vienīgā RD persona, kas to varētu zināt ir Juris Savickis un būsim godīgi - šobrīd to nezina arī viņs, jo par naudu izlems Maskavā.
Man ir savi avoti un no tiem nekāds dižais info nenāk. Tev par avotiem jautāju, jo, lai tik pārliecināti runātu ir jābūt labam avotam + nereti esi publicējis rakstus no "uzticamiem avotiem" par praktiski skaidriem transfēriem, kuri 99% gadījumu nav piepildījušies.
Un pat ja RD nauda tiešam ir apsolīta (kam gan teikšu, kā ir - neticu), joprojām nav dzirdēta oficiāla versija par to, kā vismaz sezonas sākumā spēlēt Jokerit, Rīgai, Minskai, Nursultanai - ārzemju klubiem. Es tiešām šaubos, ka Rīgu bāzēs tajā paša Balašihā, Voskresenskā vai kādā citā ex KHL vietā, jo pēc tādas logikas - nafig vispār maksāt ārzemniekiem piķi, labak uzturēt vietejo komandu un miers.

     [+] [-]

, 2020-05-11 11:04, pirms 4 gadiem
Vakar lasu ziņu, ka ir 5 klubi, kuriem pirmajā brīvo aģentu nedēļā nav neviena darījuma. Un starp tiem nav ģinama. kāds ir ģinamas darījums? Tiesības uz Troteru?