Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: ''Dinamo'' - ''Severstal'' 2:3 (spēle beigusies)

Teksta tiešraide: ''Dinamo'' - ''Severstal'' 2:3 (spēle beigusies)
Uvis Balinskis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas ''Dinamo'' pēdējo reizi šosezon tiekas ar Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas ''Severstal''. Par spīti bažām par mikrotraumu, mājinieku vārtos spēli atkal sāks Jānis Voris, bet pēc ilgāka pārtraukuma ierindā atgriezies aizsargs Uvis Balinskis. Kulda iekļauts ''Severstal'' otrajā aizsargu pārī.

Rīgas ''Dinamo'' - Čerepovecas ''Severstal'' 2:2 (0:0;2:1;0:1)

Vārti: 24:09 Jakimovs (Ņevoļins, Hohlovs) 0:1, 38:47 Sotnieks (Meija) 1:1, 39:10 Ģēģeris (Majone, Džeriņš) 2:1, 46:26 Jakovļevs (Morozovs, Kapustins, vair.) 2:2
Soda minūtes: 8:4
Vārtsargi: Jānis Voris - Vladislavs Podjapoļskis

0:2 Protapovičs - metiens garām. "Severstal" izcīna uzvaru ar 3:2!
0:2 Sļepecs - metiens atvairīts. Kudako - vārti!
0:1 Setdikovs - metiens atvairīts. Petuņins - vārti!
0:0 Metjū Majone - metiens atvairīts. Marozovs - metiens atvairīts.

65' Pēc mazākuma beigšanās ilgu laiku neatskan svilpe, līdz ar to mačs turpinās četri pret četri. Papildlaiks beidzas bez uzvarētāja noskaidrošanas. Tikai otro reizi sezonā "Dinamo" piedalīsies pēcspēles metienu sērijā.

63' Voris glābj komandu no vārtu zaudējuma pēc ļoti spēcīga pretinieku metiena, rīdzinieki iztur mazākumu.

61' "Severstal" sāk ar iniciatīvu, un rīdzinieki kļūdās nomaiņā, saņemot sodu par pārāk daudz spēlētājiem laukumā.

61' Sācies papildlaiks.

Pamatlaiks beidzies. Mūs gaida pagarinājums.

60' Viesi atkal pārņem iniciatīvu, rada dažus pusmomentus. 9,2 sekundes pirms beigām Čerepoveca pieprasa pārtraukumu, lai sagatavotu sadarbību pēdējam iemetienam pamatlaikā pie "Dinamo" vārtiem.

59' Bodrovs, slidojot caur vārtsarga laukumu, ietriecas mugurā Vorim, tomēr tiesneši noraidījumu šajā situācijā nesaredz.

58' Ališausks, vadot ripu aiz vārtiem, nokrīt, taču neko bīstamu uzreiz Čerepoveca nespēj radīt.

54' Rīdzinieki ieguvuši teritoriālu pārsvaru, viesi spēlē ļoti uzmanīgi. Vienā no retajiem pretuzbrukumiem "Severstal" trāpa pa vārtu pārliktni.

52` ''Dinamo'' atkal nākas ar visiem spēkiem aizsargāties. Voris atvaira bīstamu Vladislava Kodolas plaukstas metienu, bet pēc tam tiek galā arī ar Provoļņeva šāvienu no zilās līnijas.

51` Pēc ilgāka laika beidzot ilgstošu uzbrukumu izdodas izveidot mājiniekiem. Tas noslēdzas ar spēcīgu Majones šāvienu no zilās līnijas, bet Podjapoļskis tomēr ripu ierauga un noķer.

47` VĀRTI! Viesi pirmoreiz realizē vairākumu un panāk izlīdzinājumu. Meistarīgi vārtu priekšā nospēlē Jegors Jakovļevs, kurš pieliek nūju partnera piespēlei pa gaisu un pārvirza ripu aiz Vora muguras - 2:2.

46` Rēdlihs noraidīts par pretinieka turēšanu, ''Dinamo'' jāspēlē mazākumā.

46` Bīstams uzbrukums pie Vora sargātajiem vārtiem, rīdziniekiem izdodas notīrīt vārtu priekšu un nepieļaut metienu.

44` Balinskis saņem ripu uz zilās līnijas, ierauga, ka vārtu tuvumā nepieskatīts palicis Rēdlihs, un nogādā ripu Miķelim - uzbrucējs pārvirza to uz vārtiem, tomēr Podjapoļskis epizodi nolasa un ripu notver.

44` Perioda sākumā atkal iniciatīva pieder ''Severstal''.

41` Sākusies trešā trešdaļa. Veiktas izmaiņas uzbrucēju virknējumos - savulaik daudz kopā spēlējušie Džeriņš un Meija salikti kopā ar Miķeli Rēdlihu, kurš šodien pilda kapteiņa pienākumus.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies.

40` VĀRTI! Jau nākamajā uzbrukumā rīdziniekiem izdodas izvirzīties vadībā! Pie sava pirmā punkta par rezultatīvu piespēli kopš atgriešanās ''Dinamo'' tiek Majone, kura mestās ripas lidojuma virzienu vārtu priekšā sekmīgi pamaina Ģēģeris - 2:1. 20 gadus vecajam uzbrucējam pirmais vārtu guvums šosezon.

39` VĀRTI! Kas neizdodas uzbrucējiem, to paveic aizsargs. Uzbrukuma smailē nonāk Kristaps Sotnieks, kurš ar precīzu metienu pārspēj Podjapoļski un izlīdzina rezultātu - 1:1.

38` ''Dinamo'' pagaidām labākā iespēja mačā. Ripu vārtu priekšā saņem Setdikovs, uzbrucējam maz brīvas vietas, tomēr izdodas noguldīt Podjapoļski. Trūkst gan paša galvenā - metiena pustukšajos vārtos, jo viesu vārtsargam šoreiz talkā nāk aizsargi.

37` Podjapoļskis atvaira Roberta Mamčica šāvienu no zilās līnijas.

34` Vienīgo bīstamo momentu rīdziniekiem izdodas radīt pašā vairākuma izskaņā, kad Batņa vārtu priekšā maina Majones mestās ripas lidojuma virzienu - Podjapoļskis gan ir vietā un glābj ''Severstal''.

32` Mājinieki tiek pie otrā vairākuma un iespējas lauzt spēles gaitu, kas pagaidām rit ''Dinamo'' nelabvēlīgā gultnē.

31` Kirils Sļepecs gandrīz ieraida ripu savos vārtos - skrienot atpakaļ aizsardzībā, uzbrucējs cenšas pārtvert pretinieka piespēli, ripu izdodas kavēt, taču pēc rikošeta no Sļepeca nūjas tā nolido draudīgi tuvu vārtu stabam.

30` Pēc vārtu guvuma ''Severstal'' pārsvars kļuvis vēl nospiedošāks. Viesi vienādos sastāvos spēlē gluži kā vairākumā. Izcilu iespēju par laimi ''Dinamo'' iznieko Čerepovecas rezultatīvākais spēlētājs Vovčenko, metot garām no vārtu priekšas.

28` ''Dinamo'' otrā maiņa tiek iespiesta aizsardzības zonā, viesi atkal nogādā ripu uz vārtu priekšu, kur jau ir raženais Jakimovs, tomēr kopīgiem spēkiem izdodas vārtus nosargāt, Voris ripu piespiež. Pēc tam pagrūstās Bens Māršals un Jegors Morozovs.

27` Pie brīva metiena tiek Eštons, taču no zilās līnijas raida ripu pāri vārtiem.

25` VĀRTI! ''Severstal'' aizskrien pretuzbrukumā un atklāj rezultātu. Djaloga netiek līdzi Bogdanam Jakimovam, kurš ar augumu piesedz ripu, pietuvojas vārtiem, nomāna arī Majoni un no neērtā satvēriena izpilda precīzu metienu - 0:1.

23` Rīdzinieki atkal spēlē pilnā sastāvā. Voris vārtos veikli pārvietojas un glābj pēc Vovčenko metiena no kreisā iemetiena apļa.

21` Nerijus Ališausks ieraida ripu tribīnēs un atstāj ''Dinamo'' mazākumā.

21` Sākusies spēles otrā trešdaļa.

20` Pirmās trešdaļas izskaņā vārtu priekšā izlaužas Kārters Eštons, kuram neizdodas atrast brīvu spraudziņu Podjapoļska cietoksnī. Trešdaļa noslēgusies.

19` Pretuzbrukumā nepieskatīts paliek Igors Geraskins, kurš pietuvojas vārtiem, izvelk ārā Vori no vārtsarga laukuma un met, bet vārtsargs nospēlē pārliecinoši un glābj komandu.

19` Arī ''Dinamo'' vairākumu nerealizē. Podjapoļskis tiek galā ar diviem Setdikova šķīlieniem un vienu Majones šķīlienu.

17` Emīls Ģēģeris nopelna mājiniekiem pirmo vairākumu.

16` ''Severstal'' spiediens arvien pieaug, un Vladislavs Podjapoļskis viesu vārtos nav traucēts jau ilgu laiku.

14` Izveidojas arī pirmie asumi. Pie rīdzinieku vārtiem Kirils Kapustins nesadala teritoriju ar augumā krietni raženāko Oskaru Batņu, abiem pagrūstoties.

13` Metjū Majone kļūdās aiz saviem vārtiem, pazaudējot ripu un ļaujot ''Severstal'' izveidot bīstamāko iespēju šovakar. Viesi izspēlē ripu vārtu priekšā, bet Voris glābj ''Dinamo'', neļaujot Bogdanam Jakimovam un Daņilam Vovčenko to iebakstīt vārtos.

9` Ripu vairāk kontrolē viesi, taču nevienai no komandām neizdodas izvietoties uzbrukuma zonā un sākt kārtīgu saspēli.

6` Pirmā iespēja arī ''Dinamo''. Uzbrukuma zonā riskanti, bet precīzi saspēlējas Uvis Balinskis un Ņikita Setdikovs, uzbrucējs pietuvojas vārtiem un tiek pie brīva metiena, tomēr ripu bloķē pretinieku aizsargs, kurš atrodas vārtu priekšā.

5` Mazākums izturēts. Voris tver spēcīgu Vladislava Provoļņeva metienu no zilās līnijas.

3` ''Dinamo'' pirmais mazākums - pārāk agresīvi uzbrukuma zonā pie apmales nospēlē Koltons Gilīss.

3` Pirmais pusmoments pie Jāņa Vora sargātajiem vārtiem. Mareks Djaloga un Aleksandrs Protapovičs nesadala sedzamo, pretinieku uzbrucējs izpilda metienu no tuvas distances, bet Voris ripu atsit.

1` Spēle sākusies.

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Jānis Voris (Reinis Liepiņš); Nerijus Ališausks - Kristaps Sotnieks, Roberts Mamčics - Bens Māršals, Metjū Majone - Mareks Djaloga, Uvis Balinskis; Kārters Eštons - Oskars Batņa - Emīls Ģēģeris, Gints Meija - Aleksandrs Protapovičs - Ņikita Setdikovs, Koltons Gilīss - Andris Džeriņš - Kirils Sļepecs, Miķelis Rēdlihs - Daniels Bērziņš - Roberts Lipsbergs, Antons Trastašenkovs.


, 2020-01-08 19:17, pirms 4 gadiem
hahaha nu ko cieta draats
, 2020-01-08 19:17, pirms 4 gadiem
, 2020-01-08 19:20, pirms 4 gadiem
kur ta tas slavenais lejnieks
pieteica, bet nespēlē
, 2020-01-08 19:29, pirms 4 gadiem
bleeeg mr speechas dzimtaa himna
, 2020-01-08 19:29, pirms 4 gadiem
kāpēc tagad arēnā mežpili pa 4,50 tirgo??
, 2020-01-08 19:37, pirms 4 gadiem
un vsp kaapeec pazinjo krieviski un tad tikai latviski???
, 2020-01-08 19:41, pirms 4 gadiem
peec u20 finaaliem shi te speele vnk pretiiga un garlaiciiga no abaam komandaam
, 2020-01-08 19:46, pirms 4 gadiem
oohh savickis ar resno cuuku kalviiti tribiines
, 2020-01-08 19:47, pirms 4 gadiem
petruukst ventspils huutes veel starp vinjiem
, 2020-01-08 19:48, pirms 4 gadiem
re kur,bērnībā šito sparīgi dziedājuhttps://youtu.be/558277mryZA
, 2020-01-08 19:50, pirms 4 gadiem
Ev, ko ta šodien tik piebāzts fanu sektors? Pirmdien gan bija kādi 10-12 cilvēki. Ā pareizi, pirmdien bija krievu ziemassvētku vakars. Šodien visi atpakaļ ierindā. Funis jau teiks ka sakritība, pirmdiena pie vainas😀tāpēc fanu kluba biedri nenāk uz spēli😀
, 2020-01-08 19:51, pirms 4 gadiem
labaak zemgali vs kurbads pastiihos
, 2020-01-08 19:51, pirms 4 gadiem
Cik nopietna LD-10 trauma? Atkal čekas Juris baigo mysterious čali ieslēdza un nekādu informāciju ne vienam nesniedz?
, 2020-01-08 19:56, pirms 4 gadiem
man prieks par OHL zemgales faniem jo DR matchaa nekaa taada nav un speele ar interesantaaka
, 2020-01-08 19:57, pirms 4 gadiem
hehe jelgavnieki mizo kurbadu 2 = 0
, 2020-01-08 19:59, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Ev, ko ta šodien tik piebāzts fanu sektors? Pirmdien gan bija kādi 10-12 cilvēki. Ā pareizi, pirmdien bija krievu ziemassvētku vakars. Šodien visi atpakaļ ierindā. Funis jau teiks ka sakritība, pirmdiena pie vainas😀tāpēc fanu kluba biedri nenāk uz spēli😀
Kā jau teicu LATVIEŠIEM patīk hokejs un viņi apmeklē DR spēles.
, 2020-01-08 20:01, pirms 4 gadiem
Sifons nezin ka fabu sektorā varbūt 2-3 uzraksti ir krievu valodā uz krekliem bet vairāki desmiti ir latviešu vārdi. Dīvaini krievi dodas uz hokeju ar latviskiem uzrakstiem uz krekliem.
, 2020-01-08 20:02, pirms 4 gadiem
es vsp par PRIzMU
, 2020-01-08 20:02, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Kā jau teicu LATVIEŠIEM patīk hokejs un viņi apmeklē DR spēles.
Bez saviem debilajiem tekstiņiem. Nornāli racionāli vari to izskaidrot? Tieši par fanu klubu kāpēc pret jokerit (krievu ziemassvētku vakarā) ir labi ja 10-12 cilvēki , bet šodien , arī darba dienā, pret sūda čerepovecu ir pilns sektors ar vismaz 70 cilvēkiem? 😀 Vienkārši atbildi
, 2020-01-08 20:04, pirms 4 gadiem
un nost ar OLJYmp kkaads utaino klkubels
, 2020-01-08 20:06, pirms 4 gadiem
brick rakstīja: kāpēc tagad arēnā mežpili pa 4,50 tirgo??
Vairāk urīns aldarītim pievienots
, 2020-01-08 20:06, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Bez saviem debilajiem tekstiņiem. Nornāli racionāli vari to izskaidrot? Tieši par fanu klubu kāpēc pret jokerit (krievu ziemassvētku vakarā) ir labi ja 10-12 cilvēki , bet šodien , arī darba dienā, pret sūda čerepovecu ir pilns sektors ar vismaz 70 cilvēkiem? 😀 Vienkārši atbildi
Esmu sēdējis arī fanu sektorā dažas spēles. Izteikti latviska vide. Uzraksti uz krekliem latviski. Saukļi latviešu valodā. Raktu ko pats savām acīm redzējis, pats dzirdējis. Tu vari turpināt rakstīt pasakas, bet realitāte ir tāda kāda tā ir.
, 2020-01-08 20:08, pirms 4 gadiem
Cik punkti līdz playoff?
, 2020-01-08 20:08, pirms 4 gadiem
Sifonam un pārējiem vairāk būtu jāuztraucas ka Latvijas čempionātā Olimp uzraksts uz krekliem ir krievu valodā. Lūk kas man ļoti nepatīk, pilnīgi nepieņemami. Kādēļ neviens neprotestē?
, 2020-01-08 20:09, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Bez saviem debilajiem tekstiņiem. Nornāli racionāli vari to izskaidrot? Tieši par fanu klubu kāpēc pret jokerit (krievu ziemassvētku vakarā) ir labi ja 10-12 cilvēki , bet šodien , arī darba dienā, pret sūda čerepovecu ir pilns sektors ar vismaz 70 cilvēkiem? 😀 Vienkārši atbildi
Pret Jokerit bija daudz pilnāks fanu sektors nekā tu raksti.
, 2020-01-08 20:09, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Sifonam un pārējiem vairāk būtu jāuztraucas ka Latvijas čempionātā Olimp uzraksts uz krekliem ir krievu valodā. Lūk kas man ļoti nepatīk, pilnīgi nepieņemami. Kādēļ neviens neprotestē?
paakji es 5min atpaklj izteicu publisku protestu; neliekuljo cuuka!!!
, 2020-01-08 20:10, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Sifonam un pārējiem vairāk būtu jāuztraucas ka Latvijas čempionātā Olimp uzraksts uz krekliem ir krievu valodā. Lūk kas man ļoti nepatīk, pilnīgi nepieņemami. Kādēļ neviens neprotestē?
aizej un apskaties,kā Olimp spēlē!!un tad padomā-vai nav vienalga,kādā valodā tas uzraksts,ja ir tāda komanda?????
vai tišām tu ari tagad sasniegsi SC štata troļļu truluma līmeni?
, 2020-01-08 20:11, pirms 4 gadiem
nu pilnīgi debili komentāri....
, 2020-01-08 20:11, pirms 4 gadiem
Tūlīt ziemeļbleķis ieslēgs otrajā ātrumā un dinamovci varēs lasīt pretinieku uzvārdus.
, 2020-01-08 20:13, pirms 4 gadiem
inuks rakstīja: nu pilnīgi debili komentāri....
Piekrītu
, 2020-01-08 20:14, pirms 4 gadiem
štata troļļi visi noplaukušivēl pirms pusgada visi kopā brēca,ka RD ir siltumnīca LV hokejistiem!Tipa siltumnīcas apstākļos visi degradējas,jo ir komandā tikai tāpēc ka latvieši!!!
tagad pēkšni visi kopā nomaina plati-RD nelaiž latviešus laukumā!!man jau ari agrāk čaļi teica,ka šamie par naudu drukā komentusnu tagad,ja tā apdomājas,tiešām i redzams,ka čaļus vieno kopīga algas izmaksas kase
, 2020-01-08 20:14, pirms 4 gadiem
zemgale kurbads paartraukums rengiit apeesta un teervetnieks pluust maagaa pats no sevis; ko taiuta saka iespraust tagad pa fixo pieguleetaajai vai pagaidiit 2/3 PER paartraukum ko,,,???/
, 2020-01-08 20:16, pirms 4 gadiem
sniegaviirs_nistjak_101591567482359 rakstīja: zemgale kurbads paartraukums rengiit apeesta un teervetnieks pluust maagaa pats no sevis; ko taiuta saka iespraust tagad pa fixo pieguleetaajai vai pagaidiit 2/3 PER paartraukum ko,,,???/
Neizdzer visu TērvetniekuTā ir manta.
, 2020-01-08 20:17, pirms 4 gadiem
Kāda atšķirība kādā valodā uzraksti? Cilvēki kuriem patīk hokejs, iet un skatās nevis kaut ko tupi dir.š komentāros.
, 2020-01-08 20:17, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Sifonam un pārējiem vairāk būtu jāuztraucas ka Latvijas čempionātā Olimp uzraksts uz krekliem ir krievu valodā. Lūk kas man ļoti nepatīk, pilnīgi nepieņemami. Kādēļ neviens neprotestē?
Sifons nemaz nezina, cik un kādas komandas piedalās OHL.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.