Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Rīgas "Dinamo" piekāpjas šosezon spēcīgajam "Vityaz"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmdienas mačā Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 1:2 zaudēja Maskavas apgabala "Vityaz", kas tagad atgriezās līgas līdervienības pozīcijā. Rīdziniekiem astotais zaudējums pēc kārtas. Mājinieku vienīgo ripu iemeta vietējais uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.
Video: tvplay.lv
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2019-10-08 08:36, pirms 4 gadiem
Skaista spēle, bet iznākums jau zināmais!

     [+] [-]

, 2019-10-08 08:40, pirms 4 gadiem
Nezinu, ko teiks citi Rīgas "Dinamo" hokeja draugi, bet vakardienas spēle beidzot bija cīņa un, cik noprotu, Ankipāns ar čaļiem bija runājis ģērbtuvēs. Ir jānovērtē pienesums, kas, lai arī mūsējiem šoreiz nedeva kārotos punktus, bija acīmredzams. Zinot, kādas spēles kvalitātes demonstrēja rīdzinieki iepriekšējās 6spēlēs un šajā, jāteic, ka ir pazīmes, ka mūsu komanda vēl var savākties un izķepuroties no kopumā nejēdzīgā sākuma.

Par aizvadīto cīņu pret "Vitjaz" un gaidot nākamo cīņu pret minskiešiem, jauns raksts arī te:

Rīgas Dinamo rāda saturīgu sniegumu.Bet ar to...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-08 09:02, pirms 4 gadiem
Tas tik jautājums cik ilgam laikam pietiks jaudas uz vienu spēli jau var savākties

     [+] [-]

, 2019-10-08 09:41, pirms 4 gadiem
Ja KHL komanda grib uzvarēt...tad diemžēl ar vieniem izmocītiem vārtiem ir krietni par maz!!!Patreiz komandā nav neviens uzbrucēju trijnieks,kurš var dot rezultātu.Turpinās spēlētāju tusēšana uz trijniekiem....un rādās ka nenotiek vismaz divu vadošo uzbrucēju trijnieku izveidošana.
Pierādās patiesība ka Bārtulis turpat gadu nespēlējot bija viens no vislabākajiem aizsargiem!!!!Kur Kulda?
Ar vakardienas cīņas sparu bez saspēlētiem uzbrucēju trijniekiem........nekas nav un arī nebūs
Liekas ka ārzemju uzbrucējiem nebija ne mazāko iespēju palikt komandā un paredzu ka izņemot Makmillanu pārējie tiks atlaisti.
Būs jāpiekrīt KHL ekspertu domām....ka Dinamo prot atrast labus ārzemniekus...BET NEPROT VIŅUS IZMANTOT un faktiski šiem hokejistiem paver ceļu uz citām KHL komandām!!!!
Un noslēdzot:Vai komandu nav jāvada galv.trenerim ar saviem palīgiem un jāprot izveidot cīņas spējīgu komandas sastāvu nevis daiļslidotāju ansambli un pie tam ar ļoti vāju fiziskās sagatavotības bāzi.
Pirmssezonas darbs nav padarīts kvalitatīvi ne tikai fiziskajā sagatavotībā bet arī optimālo vismaz divu uzbrucēju trijnieku izveidošanā un kopā ar vismaz ar diviem stabiliem aizsargu pāriem.
Spēlētāju materiāls bija labs....bet treneru korpusa darba rezultātus tagad redzam