Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Hartigans: "Komandas spēlēja mierīgi, taču vēlējās uzvarēt"

Jānis Celmiņš

Hartigans: "Komandas spēlēja mierīgi, taču vēlējās uzvarēt"
Marks Hartigans
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Bija smaga spēle, bet bija jautri. Pretinieki bija krietni ātrāki un mūsu kļūdas ātri pārvērta labos vārtu gūšanas momentos," pēc mača pret Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Fīniksas "Coyotes" atzina Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marks Hartigans – vienīgo vārtu autors "Dinamo" rindās.

Jau ziņojām, ka zaudējumu savā laukumā vakar piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'', kas pārbaudes spēlē atzina Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Fīniksas ''Coyotes'' pārākumu - 1:3.

"Domāju, ka tas bija viņu ātrums un spēle pretuzbrukumos. Tiklīdz kā zaudējām ripu pretinieku zonā, viņi otrā laukuma pusē to nogādāja ļoti ātri. Spēka spēles šovakar nebija daudz – savainojumi nebija vajadzīgi ne viņiem, ne mums, tāpēc komandas spēlēja mierīgi," uz maču īsumā atskatījās Marks Hartigans.

Lūgts raksturot savu vārtu guvumu, hokejists bija īss. "Nekas īpašs, ripa atleca vārtu priekšā un es atradu vietu, kur to raidīt vārtos."

Kā hokejists nosauktu šo spēli – zvaigžņu spēle, pārbaudes spēle vai kas cits, Markam atbildi rast bija grūti. "Domāju, ka no visa pa druskai. Šādās spēlēs neviens nevēlas gūt savainojumus, taču nevēlas zaudēt. Vienā ziņā šādas spēles ir nedaudz dīvainas – abas komandas cīnās par uzvaru, bet tajā pat laikā atstāj nelielu rezervi."

 +18 [+] [-]

, 2010-10-07 09:08, pirms 14 gadiem
Hartigans malacis. Prieks skatīties, kā puika spēlē!

  +9 [+] [-]

, 2010-10-07 09:14, pirms 14 gadiem
Absolūti precīzi,tikai varēja vēl atvainoties par saviem nevajadzīgiem noraidījumiem,kuru dēļ zaudējam gan Jugrai,gan ietekmēja arī vakardienas spēli.Nedomāju ,ka treneri dod uzdevumu pretinieku zonā zaudējot ripu,censties to atņemt ar jebkādiem līdzekļiem.Laiks būtu par
šādiem bezatbildīgiem gājieniem hokejistus sodīt ar latiņiem.Vakardienas spēlē vien, Miķelis tur pretinieku zonā pretspēlētāju aiz nūjas,Marks turpat ar rokām,Galviņš ar šlagbaumu galvā stum ārā spēlētāju no petaka,it kā pareizā veidā to nevarētu izdarīt.Tās visas ir soda minūtes,kuras spēcīgs pretinieks mēdz arī izmantot.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-07 09:15, pirms 14 gadiem
Būtu ļoti interesanti pavērot, piemēram, kā Dinamo spēlētu mazajā laukumā ,kads ir NHL, ar šo pašu komandu...

kāds tad butu rezultats

 +10 [+] [-]

, 2010-10-07 09:23, pirms 14 gadiem
Cerams, ka mūsējie arī kādreiz aizbrauks uz Ameriku, uzspēlēt pret NHL klubiem pirms sezonas patrenēties

  +3 [+] [-]

, 2010-10-07 09:41, pirms 14 gadiem
4aliic rakstīja: Būtu ļoti interesanti pavērot, piemēram, kā Dinamo spēlētu mazajā laukumā ,kads ir NHL, ar šo pašu komandu...

kāds tad butu rezultats
visticamāk bēdīgs, jo pēdējā trešdaļā jau savā laukumā izskatijāmies diezgan švaki... 2 metieni pa vārtiem.. tomēr ir cits līmenis tur... kā nekā, pie mums spēlē tie, kas netiek NHL, bet arī tas nau slikti!

     [+] [-]

, 2010-10-07 09:43, pirms 14 gadiem
Kad gados vecaakiem puishiem jaaspeelee pret jaunaakiem, tad treneris parasti saka: speeleejiet kaa parasti, tikai negruustat vinjus paaraak. Izskatiijaas, ka aptuveni taa bija teikts vakar koyotiem.

  -2 [+] [-]

, 2010-10-07 09:54, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Absolūti precīzi,tikai varēja vēl atvainoties par saviem nevajadzīgiem noraidījumiem,kuru dēļ zaudējam gan Jugrai,gan ietekmēja arī vakardienas spēli.
Tas ko tu tagad prasi ir kaut kādi slima suņa murgi. Cilvēkam prasa par spēli pret kojotiem a tam tagad būtu jāsāk atbilde ar atvainošanos par 2 nedēļu vecām spēlēm. Būšu modīgs un teikšu - I mean, WTF?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-07 10:08, pirms 14 gadiem
Bet galvinu labi uzcepa
savukart patik ka Jeska piesleedzas!

  +4 [+] [-]

, 2010-10-07 10:27, pirms 14 gadiem
Ja, Hartigana nevajadzigie noraidijumi... Protams visu cienu, kad vins iesit vartus... bet tie noradijumi pretinieku zonaaaa.... Pa daudz

  +1 [+] [-]

, 2010-10-07 10:53, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Absolūti precīzi,tikai varēja vēl atvainoties par saviem nevajadzīgiem noraidījumiem,kuru dēļ zaudējam gan Jugrai,gan ietekmēja arī vakardienas spēli.Nedomāju ,ka treneri dod uzdevumu pretinieku zonā zaudējot ripu,censties to atņemt ar jebkādiem līdzekļiem.Laiks būtu par
šādiem bezatbildīgiem gājieniem hokejistus sodīt ar latiņiem.Vakardienas spēlē vien, Miķelis tur pretinieku zonā pretspēlētāju aiz nūjas,Marks turpat ar rokām,Galviņš ar šlagbaumu galvā stum ārā spēlētāju no petaka,it kā pareizā veidā to nevarētu izdarīt.Tās visas ir soda minūtes,kuras spēcīgs pretinieks mēdz arī izmantot.
+ Ankipāns izdomā ka patamborēs savā zonā, kam seko ripas zaudēšana aiz vārtiem, situācijas saasināšnās un mazākums...

  +2 [+] [-]

, 2010-10-07 11:57, pirms 14 gadiem
mrPO rakstīja: Cerams, ka mūsējie arī kādreiz aizbrauks uz Ameriku, uzspēlēt pret NHL klubiem pirms sezonas patrenēties
Jā. Mūsējie tajā spēlē vēl uzvarēs pārliecinoši un pēc spēles kāds no čaļiem pateiks amīšu presei: "Nū. Mums bija ļoti grūta spēle, jo smagie pārlidojumi. Par NHL? Mums tik saspringti grafiki, ka par NHL neinteresējos. Pat šito komandu nezinu... kurā vietā viņa bija pagājušajā sezonā?"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-07 16:05, pirms 14 gadiem
tantes pieturā runā, ka Hartiganam ir kautkads sakars ar spēles dienas rītā notriekto gājēju pie Kalnciema tilta!