Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" - SKA 1:6 (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" - SKA 1:6 (spēle galā)
Iļja Kovaļčuks
Foto: ska.ru

Rīgas "Dinamo" uzņem Sanktpēterburgas SKA, kas ir Kontinentālās hokeja līgas rezultatīvākā komanda un ilgu laiku atradās pirmajā pozīcijā, tomēr piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas un noslīdējusi vietu zemāk. Mājinieku vārtos Jakubs Sedlāčeks, bet pirmo reizi pamatsastāvā iekļauts aizsargs Imants Leščovs.

Rīgas "Dinamo" – Sanktpēterburgas SKA

Vārti: 26:18 Voinovs (Širokovs, Kovaļčuks, vair.) 0:1, 30:15 Ketovs (Tihonovs, Herslijs) 0:2, 35:19 Čudinovs (Šipačovs) 0:3, 38:51 Šipačovs (Gusevs, Dadonovs) 0:4, 50:35 Ketovs (Jakovļevs, Prohorkins) 0:5, 54:32 Jeļisejevs (Golovkovs, Kulda) 1:5, 59:09 Tihonovs (Prohorkins) 1:6
Soda minūtes: 14:6
Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks – Igors Šestjorkins

60' Spēle galā - Znaroka trenētā SKA Rīgā grauj ar 6:1 un pārtrauc četru zaudējumu sēriju.

60' VĀĀĀRTI! 51 sekundi līdz cīņas beigām punktu sagrāvei pielika Viktors Tihonovs, kurš bija izveicīgākais cīņā vārtu priekšā (6:1).

55' Rīgas "Dinamo" nepaliks sausā otro maču pēc kārtas - 1:5. Ceturtās maiņas uzbrucēju Edgara Kuldas un Georga Golovkova darbs aiz sāncenšu vārtiem palīdz ripu nogādāt līdz Nikolajam Jeļisejevam, kurš no pateicīgas pozīcijas šauj devītniekā, izceļoties pirmo reizi kopš 19. septembra.

54' Laukuma saimniekiem izdodas neitralizēt sāncenšu vairākumu. Antons Belovs meta garām vārtiem, kamēr Jevgeņijam Dadonovam un Vadimam Šipačovam neizdevās metieni no vārtu priekšas.

52' Rīgas "Dinamo" paliek trijatā pret četriem sāncenšiem, jo Miks Indrašis nopelna noraidījumu par klupināšanu.

51' Sanktpēterburgas SKA palielina pārsvaru līdz pieciem vārtiem - 5:0. Nikolaja Prohorkina piespēli no aizvārtes vārtu guvumā pārvērš Jevgeņijs Ketovs, izceļoties otro reizi mačā. Pēc piespēles Prohorkinu ar varenu spēka paņēmienu sagaida Tims Sestito, kurš saķeras ar Viktoru Tihonovu, un abi tiek pie noraidījuma par rupjību.

51' Sanktpēterburgas SKA mazākumu iztur bez jebkādām problēmām. Mājinieku rindās ievērojamākais bija fakts, ka laukumā kā otrā brigāde devās ceturtā maiņa, ieskaitot aizsargu Imantu Leščovu, kurš pirmoreiz iekļauts pamatsastāvā.

49' Pretuzbrukumā Filipam Toluzakovam neļauj izdarīt metienu vai piespēli, un krievu uzbrucējs nopelna laukuma saimniekiem tikai otro vairākumu mačā.

48' Izcila iespēja Aleksandram Barabanovam, pie kurā nonāk atlēkusī ripa, bet viņa metienu tuvajā stūrī špagatā atvaira Jakubs Sedlāčeks, kurš pārliecinoši bijis Rīgas "Dinamo" labākais spēlētājs.

47' Pēc Iļjas Kovaļčuka metiena pirmais pie atlēkušās ripas ir Jevgeņijs Dadonovs, tomēr viņam brīnumainā kārtā neizdodas iemest 24. vārtus sezonā. Iespēja arī Sanktpēterburgas SKA labākajam snaiperim Kovaļčukam, bet viņam neizdodas piespēli no aizvārtes pārvērst 25. vārtu guvumā.

45' Ātra pāreja no aizsardzības uzbrukumā Sanktpēterburgas SKA izpildījumā, Iļja Kovaļčuks izved Pāvelu Dacjuku vienatnē pret Jakubu Sedlāčeku, bet rīdzinieku vārtsargs glābj komandu skaistā špagatā. Tomēr epizode beidzas ar Jēkaba Rēdliha noraidījumu par bloķēšanu un Rīgas "Dinamo" mazākumu.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa. Pirmajās 40 minūtēs Rīgas "Dinamo" hokejisti izdarījuši septiņus metienus, kamēr Sanktpēterburgas SKA izdevies apdraudēt Jakuba Sedlāčeka cietoksni 27 gadījumos.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa. Rīgas "Dinamo" ielaida mazākumā, pēcāk neizmantoja vairākumu un ielaida vēl trīs ripas deviņu minūšu laikā.

39' Sanktpēterburgas SKA turpina uguņošanu un panāk 4:0. Gints Meija kļūdās piespēlē, viesi izveido pretuzbrukumu, un punktu ar metienu tuvajā stūrī pieliek Vadims Šipačovs, kurš tiek pie otrā punkta četru minūšu laikā.

36' Sanktpēterburgas SKA palielina pārsvaru līdz trim vārtiem - 3:0. Saņēmis ripu uz zilās līnijas, aizsargs Maksims Čudinovs viegli tiek garām Mikam Indrašim un bez pretestības nonāk vārtu priekšā, Jakubu Sedlāčeku pārspējot ar plaukstas metienu ķērājcimda pusē.

31' Sanktpēterburgas SKA pēc izturētā mazākuma dubulto pārsvaru - 2:0. Patriks Herslijs no labas pozīcijas aizmet garām, bet pirmais pie no apmales atlēkušās ripas ir Jevgeņijs Ketovs, kuru neizdodas noturēt Gunāram Skvorcovam, tādējādi ceturtās maiņas uzbrucējam izdodas metiens no tuvas distances tukšos vārtos.

30' Rīdzinieku vairākums ir nesekmīgs. Piespēles gan no labās, gan no kreisās malas, tomēr Mārim Bičevskim vārtu priekšā neizdodas pielikt punktu. Tāpat mērķi neatrod Krišjāņa Rēdliha metiens no zilās līnijas.

28' Klupināšana pret Georgu Golovkovu, kurš pa labo malu ielauzās sāncenšu aizsardzības zonā, un Rīgas "Dinamo" tiek pie pirmā vairākuma.

27' Sanktpēterburgas SKA realizē vairākumu un panāk 1:0. Rīdzinieki nepagūst atpakaļ aizsardzībā, ripu uz zilās līnijas saņem Vjačeslavs Voinovs, kurš ar šāvienu bez piespēles apturēšanas gūst savus 11. vārtus sezonā.

26' Sanktpēterburgas SKA izmanto tālās piespēles, un piektajā piegājienā tas nostrādā, Iļjam Kovaļčukam un Vadimam Šipačovam divatā izejot pret Jēkabu Rēdlihu, tomēr moments beidzas pēc neprecīzas piespēles. Pēc svilpes Tims Sestito nopelna noraidījumu, tādējādi laukuma saimniekiem ceturtais mazākums pēc kārtas.

22' Pēc Ņikitas Guseva piespēles pie tālā stabiņa punktu neizdodas pielikt Vadimam Šipačovam, bet vairākums beidzas ar Vjačeslava Voinova šāvienu no distances. Rīgas "Dinamo" izdodas izturēt arī trešo mazākumu pēc kārtas.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Rīgas "Dinamo" vēl jāiztur 1:23 minūtes mazākumā Mika Indraša noraidījuma dēļ. Viņš nebija pārkāpis noteikumus iepriekšējos septiņos mačos pēc kārtas.

20' Līdz ar beigu sirēnu iespēju neizmanto Gints Meija. Pēc pirmās trešdaļas bezvārtu neizšķirts, lai gan Sanktpēterburgas SKA viennozīmīgi piederēja pārsvars. Tomēr viesiem pat vairākumā neizdevās radīt izcilus vārtu gūšanas momentus.

20' Neitrālajā zonā cenšoties atbruņot pretinieku, divas minūtes par klupināšanu nopelna Miks Indrašis. Rīgas "Dinamo" trešais mazākums pirmajā trešdaļā, kas ir par diviem vairāk nekā metieni.

14' Rīgas "Dinamo" ceturtā maiņa sagriež karuseli pretinieku zonā. Filips Toluzakovs met pēc apgriešanās ap savu asi, bet garām vārtiem. Uvis Balinskis met no zilās līnijas, bet garām vārtiem. Tādējādi spiediens noslēdzas bez precīziem metieniem, un pašlaik laukuma saimnieki pretinieku vārtus apdraudējuši tikai vienu reizi.

11' Rīdzinieki iztur arī otro mazākumu. Vadims Šipačovs pēc asas piespēles no šaura leņķa aizmet garām pustukšiem vārtiem, kamēr Ņikitam Gusevam neizdodas trāpīt tuvajā stūrī. Kopumā laukuma saimnieki aizsargājās atzīstami, ļaujot izdarīt metienus tikai no perimetra.

9' Miķelis Rēdlihs ar teicamu piespēli atrod Robertu Lipsbergu, tomēr uzbrucējs neizmanto lielisku iespēju gūt savus ceturtos vārtus pēdējos deviņos mačos. Sanktpēterburgas SKA sarīko varenu atbildi, Viktoram Tihonovam atrodot Nikolaju Prohorkinu, un viņam realizēt izgājienu vienatnē pret vārtsargu neļauj tikai Edgara Kuldas pārkāpums. Rīgas "Dinamo" vēlreiz mazākumā, varēja būt bullītis.

8' Laukuma saimniekiem izdodas izturēt pirmo mazākumu. Pāvela Dacjuka un Iļjas Kovaļčuka virknējumam neizdodas nekas vairāk par dažām piespēlēm gar vārtiem, savukārt otrā maiņa izspēlē līdz Antona Belova metienam pēc piespēles no aizvārtes, bet lielisks vārtos ir Jakubs Sedlāčeks.

6' Tims Sestito uzbrukuma zonā pārtver piespēli un izdara metienu no labās malas. Mirkli vēlāk viņš atkal ir uzmanības centrā, tomēr šoreiz ripa atduras pret kapteini Gintu Meiju. Sanktpēterburgas SKA atbild ar Vadima Šipačova un Ņikitas Guseva saspēli, bet nākamajā epizodē divas minūtes par bloķēšanu nopelna Vitālijs Pavlovs, atstājot Rīgas "Dinamo" mazākumā.

4' Lai gan nevienai komandai nav izdevies iegūt pārsvaru, vairāk ripu kontrolē Sanktpēterburgas SKA. Pirmo momentu izveido viesu ceturtais virknējums, Jevgeņijam Ketovam izlaužoties no aizvārtes un metot tuvajā stūrī, tomēr Jakubu Sedlāčeku pārsteigt neizdodas.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā Pāvels Dacjuks, viesu kapteinis, uzvar Māri Bičevski.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Guntis Galviņš – Uvis Balinskis, Krišjānis Rēdlihs – Imants Leščovs, Jēkabs Rēdlihs – Aleksandrs Jerofejevs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Gunārs Skvorcovs – Tims Sestito – Gints Meija, Roberts Lipsbergs – Vitālijs Pavlovs – Miķelis Rēdlihs, Nikolajs Jeļisejevs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda, Filips Toluzakovs, Kaspars Saulietis.

1 2 3 4 5 6 7 214 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2017-01-07 16:39, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dimamo !!!!!!!!!!!!

Baidies Znarok, Dinamo Rīga nāk !
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-01-07 16:40, pirms 7 gadiem
Mēs sitīsim tos utainos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-01-07 16:41, pirms 7 gadiem
Kovaļčuku bortā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:44, pirms 7 gadiem
ES šodien ēdu banānus ar pienu, hurmu un manderīnus!

Mēs par Dinamo !!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:46, pirms 7 gadiem
p4 2 8ghzht 2gb ddr2 geforce 7800gs 256mb 256bit 80gb hdd rakstīja: Gribu minetu!
tu tikai vari uzraut kulakā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:49, pirms 7 gadiem
OOOOTTTTTRRRRRIIIIIIIEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-07 16:49, pirms 7 gadiem
p4 2 8ghzht 2gb ddr2 geforce 7800gs 256mb 256bit 80gb hdd rakstīja: Laba ideja.
uz neko vairāk tu neesi spējīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:49, pirms 7 gadiem
Sodien atkal mes redzesim, ka krievu lacis edis latvijas mušu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-07 16:50, pirms 7 gadiem
uzliku kompjuteru uz ska!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:50, pirms 7 gadiem
novelet man veiksmi, draugi!

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:51, pirms 7 gadiem
StopItNowOrIShutUpY rakstīja: novelet man veiksmi, draugi!
Tur jau tāpat skaidrs ka pelavi atrausies no ska!

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:52, pirms 7 gadiem
Tomēr trešie.

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:52, pirms 7 gadiem
Sāniņš rakstīja: Tur jau tāpat skaidrs ka pelavi atrausies no ska!
ja paldies draug, es tev veleju laimi un daudz ko!

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:53, pirms 7 gadiem
Sāniņš rakstīja: Tur jau tāpat skaidrs ka pelavi atrausies no ska!
tacu tavs avatars nav labs, tu esi heiteris!

     [+] [-]

, 2017-01-07 16:56, pirms 7 gadiem
StopItNowOrIShutUpY rakstīja: tacu tavs avatars nav labs, tu esi heiteris!
Neesmu par nevienu komandu, vnk domāju ka uzvarēs ska!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-01-07 17:02, pirms 7 gadiem

tērauds ledu griež
Mūs neapturēs neviens
Mans draugs ar tevi kopa
Uz uzvaras dievietes sveiks,sveiks,sveiks

Dināmo,Dināmo
Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga

  -2 [+] [-]

, 2017-01-07 17:03, pirms 7 gadiem
LUX_04 rakstīja: Kā
tērauds ledu griež
Mūs neapturēs neviens
Mans draugs ar tevi kopa
Uz uzvaras dievietes sveiks,sveiks,sveiks



Dināmo,Dināmo
Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Būsim draugi !
Es jau no pusvārda tevi saprotu.

Tikai Rīga Tikai Dimamo !!!!!!!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2017-01-07 17:04, pirms 7 gadiem
SĀKAM CEĻU UZ PLAYOFF!!!

     [+] [-]

, 2017-01-07 17:05, pirms 7 gadiem
LUX_04 rakstīja: SĀKAM CEĻU UZ PLAYOFF!!!
Jāāāāāāāāā !!!!!!!!!!! Tuvāk zvaigznēm !

     [+] [-]

, 2017-01-07 17:05, pirms 7 gadiem
p4 2 8ghzht 2gb ddr2 geforce 7800gs 256mb 256bit 80gb hdd rakstīja: Kulaks labs - nekad neatsaka.
Mazliet novecojis kompis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-07 17:08, pirms 7 gadiem
Nauda smird jau briesmīgi. “Līdzjutēji, ignorēsim “Dinamo” – šo Krievijas maigās varas instrumentu!” Nauda smird jau briesmīgi. “Līdzjutēji,...
1 2 3 4 5 6 7 214 komentāri