Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Rīgas "Dinamo" veiksmes monētas izsola labdarībai

Rīgas "Dinamo" veiksmes monētas izsola labdarībai
Gatis Kaleinis

"TLS Alliance Open" golfa turnīra labdarības izsolē jaunu īpašnieku ieguva Rīgas "Dinamo" hokeja relikvija, kas KHL klubam pagājušajā sezonā play-off turnīrā palīdzēja pieveikt Sanktpēterburgas SKA. "Ozo Golf Club" īpašnieks un "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš izsolei atvēlēja 21 santīmu, kas bijis iekausēts "Arēnas Rīga" vārtu ledū.

Par spēles momenta fotogrāfijā iestiprinātā "Dinamo" maģiskā 21 santīma ieguvēju kļuva Gatis Kaleinis, kurš izsolē bija gatavs šķirties no 260 latiem. Jaunais īpašnieks pat bija nedaudz pārsteigts, ka par šādu summu ieguvis nevis kopiju, bet gan absolūti autentisku mantu, par kuru ne viens vien "Dinamo" fans būtu gatavs apķīlāt savu līdzjutēja dvēseli.

Līdz šim reti kurš zināja, ka Ozoliņš pirms 14. marta spēles "Dinamo" vārtu ledū iesaldēja 20 un viena santīma monētas. Maģija "Dinamo" palīdzēja, jo izšķirošajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA tika gūta uzvara ar 4:2, ļaujot "Dinamo" sērijā ar 3:1 pieveikt šķietami drošo favorītu, un negaidīti iekļūt Rietumu konferences pusfinālā. "Vārti bija noburti," liecina Ozoliņa autogrāfs uz fotogrāfijas, kur "Dinamo" kapteinis redzams guļam uz ledus, pēdējiem spēkiem turas vārtsargs Martins Pruseks, bet vārti paliek neskarti.

Labdarībai izsolīja arī visu "Dinamo" hokejistu parakstītu spēles kreklu, ko par 270 latiem savā īpašumā ieguva Jānis Lielcepure. Vēl divus autogrāfiem izraibinātus "Dinamo" kreklus izlozēja turnīra dalībniekiem, kuri ar teorētiski nepieciešamo sitienu skaitu (PAR) izspēlēja "Ozo" laukuma 3. bedrīti. Turnīrā tika vākti arī ziedojumi, un summā savāktais aptuveni tūkstotis latu nonāks Latvijas bērnu SOS ciematu rīcībā.

Advokātu biroja "Grunte & Cers" un tā sadarbības partneru rīkotajā "TLS Alliance Open" turnīrā piedalījās Baltijas valstu golferi, taču, saprotams, ka izsolē par "Dinamo" vērtslietām aktīvāki bija pašmāju pretendenti. Turnīrā spēlēja arī Kaspars Daugaviņš, kuram gan tās bija sezonā pēdējās golfa sacensības, jo turpmāk viss būs veltīts hokejam. Par "TLS Alliance Open" uzvarētāju spēcīgākajā handikapa grupā kļuva igaunis Tāvi Kotka, savukārt otrajā handikapa grupā labākais bija Gints Čakāns.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-06 10:31, pirms 14 gadiem
Tieši tā, tam 21 santimam vajadzeja stavet kkur Dinamo muzejaa. A kas zina, GATIM kadu dienu aptruksies aliņam nu vietējā bodē šos santīmus notrieks
, 2010-09-06 10:50, pirms 14 gadiem
mrPO rakstīja: Tieši tā, tam 21 santimam vajadzeja stavet kkur Dinamo muzejaa. A kas zina, GATIM kadu dienu aptruksies aliņam nu vietējā bodē šos santīmus notrieks
Šķiet, ka esi Gati ar Antonu sajaucis!
YouTube
- Aldaris Gaišais - Anton, alu dzersi
, 2010-09-06 22:11, pirms 14 gadiem
Dark_Side rakstīja: Tādas mantas kā 21 neizsola. Tām bija jāpaliek uz visiem laikiem DR arhīvā...
Nevajag kļūt māņticīgiem un jebkurš veids kā iegūt naudu labdarībai ir tikai apsveicams. Dinamo ir darījis ļoti daudz laba bērniem, tā tikai turpināt!
, 2010-09-08 12:53, pirms 14 gadiem
Es būtu gatavs samaksāt vairāk.....varēja jau to izsoli pareklamēt....
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.