Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Leino: "Neviens man neieteica, ko darīt pret Masaļski"

Leino: "Neviens man neieteica, ko darīt pret Masaļski"
Ville Leino
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" somu leģionārs Ville Leino pēc šovakar izcīnītās uzvaras pēcspēles metienu sērijā viesos pār Toljati "Lada" (2:1) norādīja, ka idejas, kā pārspēt Edgaru Masaļski "bullīšu" sērijā, centies rast vērojot viņa darbības dueļos ar citiem rīdziniekiem.

“Mums bija vairākas iespējas otrajā periodā, kuras vajadzēja realizēt, lai gūtu uzvaru jau pamatlaikā. Bet patīkami uzvarēt arī pēcspēles metienos un turpināt uzvaru sēriju,” saka Leino.

Pēcspēles metienos somu uzbrucējs trīsreiz izgāja aci pret aci ar Edgaru Masaļski, realizējot divas iespējas. “Neviens man neieteica, ko darīt pret Masaļski. Vienkārši gāju un metu kā vienmēr. Pirmie divi bija veiksmīgi, bet trešajā nedaudz nepaveicās. Reizēm trāpi, reizēm nē. Es zināju, ka vārtsargs ir pārstāvējis "Dinamo" komandu. Ieteikumus no malas man nedeva. Es skatījos, ko viņš dara pret pārējiem.”

Izbraukuma turpinājumā "Dinamo" trešdien spēlēs Ņižņekamskā pret "Neftekhimik", bet piektdien - pret Čeļabinskas "Traktor". Rīgā "Dinamo" atgriezīsies spēlē pret Magņitogorskas "Metallurg" 12. oktobrī.

“Mums ir jāpiestrādā pie momentu realizācijas. Šodien trešajā periodā tā nebija tik veiksmīga, kā gribētos,” nenoliedz somu hokejists.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu


, 2015-10-05 21:31, pirms 8 gadiem
kāpēc neviens no sava kluba viņam neieteica kā labāk apspēlēt Masaļski??!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-05 21:34, pirms 8 gadiem
Tas vien atspoguļo komandas ''gatavošanos'' spēlei...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-05 23:14, pirms 8 gadiem
Ieteikumus no malas nedeva...
Skaidrs, ka deva !
...tikai piekodināja pateikt pēcspēles intervijā, ka nedeva ! ...neviens no mūsējiem takš negrib sačakarēt attiecības ar Edžu, kurš noteikti apvainotos uz to, kurš dotu šādus padomus !...tagad viss kārtībā, jo Leino pats saprata kā divreiz iemest...
, 2015-10-05 23:36, pirms 8 gadiem
Starp kājām jāmet Masaļskim,to zina visi un tā ir viņa vājā vieta,vienmēr ir bijusi!
, 2015-10-06 00:32, pirms 8 gadiem
Varu pačukstēt...
Neviens no Dinamo spēlējošiem hokejistiem nedomā, kā ko metīs... Tā pat kā principā netēmē metiena brīdī, vai nemet apzināti tālajā vai tuvajā stūrī, vai virs pleca... Bet met uz čuju, pieredze vairo veiksmi, kad izdodas trapīt...
Bet pa lielam visi metieni ir vārtsargam vēderā vai pa lavenei, vai pa kājsargu... Vienīgā apzinātā kustība ir mest caur kājām... Pārējais ir kā sanāk... Nav tādi apzināti metieni padusē vai virs kājsarga... Dinamo tā nemet...
Skumji, bet tā reāli ir...
Ko tādi var ieteikt?
Masaļskis ir maziņš augumā, kas pa zemi vien vārtās... Viņam virs pleca ujāmet... Cik pasaules čempionātos tas nav iegāzis... Kāds met? Kāds regulāri var uzmest?
, 2015-10-06 01:00, pirms 8 gadiem
zigiss rakstīja: kāpēc neviens no sava kluba viņam neieteica kā labāk apspēlēt Masaļski??!
Jā un ja būtu pateikuši? Tur pirmajos gājienos, latvieši, vispār neko pret Masaļski neizdarīja.
Labāk jau tad lai Leino pats izdomā kā mest.
, 2015-10-06 07:55, pirms 8 gadiem
Drizzijs rakstīja: Starp kājām jāmet Masaļskim,to zina visi un tā ir viņa vājā vieta,vienmēr ir bijusi!
Vājā vieta ir augšējie stūri, tikai tur vēl arī jātrāpa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.