Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" aizsargs Šuļeņins: "Pirmie iespaidi par komandu ir tikai pozitīvi"

Rolands Eliņš

Rīgas "Dinamo" aizsargs Šuļeņins: "Pirmie iespaidi par komandu ir tikai pozitīvi"
Dmitrijs Šuļeņins un Lauris Dārziņš
Foto:Raimonds Volonts/Dinamo Rīga

Pēc pirmās spēles Ņižņijnovgorodā notiekošajā Gubernatora kausa izcīņā Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Ģirts Ankipāns izteica prieku, ka pretiniece Maskavas „Dynamo” spēlējusi ar kaujas sastāvu un tādējādi sarūpējusi labu pārbaudījumu, bet Rīgas komandas jaunpienācējs Dmitrijs Šuleņins atzinīgi novērtēja gaisotni komandā un pauda mērķi iekļūt KHL izslēgšanas spēlēs.

„Mums ir jauna komanda, mums nepieciešams iziet cauri šādiem mačiem,” pēc zaudējuma ar 1:4 sacīja „Dinamo” galvenais treneris Ģirts Ankipāns, kurš citēts KHL mājaslapā. „Šodien mums bija spēcīgs pretinieks, kurš izlika savu kaujas sastāvu. Mēs par to esam ļoti priecīgi. Mūsu komanda šobrīd ir pēc pamatīgām slodzēm, tāpat kā visas komandas. Taču arī šādos apstākļos vēlamies, lai spēlētājiem galva strādātu. Līdz ideālai komandas spēlei un sadarbībām, protams, vēl tālu, taču mēs pie tā strādājam.”

„Vārtsargs Timura Biļalova biežā komunikācija ar laukuma spēlētājiem nebija viņa paša iniciatīva,” turpināja Ankipāns. „Mēs vēlamies, lai hokejisti laukumā neklusētu, bet gan lai sadarbotos un komunicētu cits ar citu. Šī turnīra uzdevums ir izveidot komandas spēli. Mēs pie tā vēl nestrādājam īpaši ilgi, taču vēlētos, lai Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā mūsu kolektīvs būtu gatavs jau par 90%. Pats galvenais ir tas, lai mēs būtu pilnībā gatavi otrajā septembrī, jaunās sezonas sākumā.”

Tikmēr Dmitrijs Šuļeņins, Rīgas „Dinamo” jaunais aizsargs, par savu jauno komandu ieguvis tikai pozitīvus pirmos iespaidus: „Visi šeit runā krieviski, ieskaitot trenerus. Visu paskaidro, viss ir kārtībā. Galvenais treneris labi zina, ko es varu paveikt – tas noteikti ļoti ietekmēja manu izvēli par pievienošanos komandai. Šodien spēle nesanāca. Pirmie divi periodi bija labi, bet trešajā spēle vairs neaizgāja. Galvenais iemesls laikam ir pašu galvās. Sākām spēlēt piesardzīgāk un tikām sodīti. Ja turpinātu spēlēt savu spēli, gan jau viss būtu bijis labi.”

Šuļeņins arī norādīja, ka no Rīgas „Dinamo” sagaida tādus pašus mērķus kā no citām komandām: „Sākotnējais uzdevums ir viens – iekļūt izslēgšanas spēlēs. Iepriekš „Chaika” sastāvā arī mums neviens neticēja, bet mēs uzvarējām. Tā arī šeit.”

Bet ”Dinamo” vienīgo vārtu autors šajā spēlē Kristaps Zīle norādīja uz neveiksmīgi ielaistajiem pirmajiem vārtiem: “Spēli iesākām labi, vairākkārt veidojām bīstamus momentus. Slikti, ka ielaidām vārtus sekundi līdz 2.perioda beigām. Tad rezultāts iespējams būtu cits. Trešajā trešdaļā viņi guva trīs vārtus un mums īsti vairs variantu nebija.”

“Sanāca pret Indraši pacīnīties,” Zīle pieminēja bijušā komandas biedra atrašanos pretinieku sastāvā. „Prieks, protams, ka viņš ir ticis tādā komandā, bet tagad vēl pāragri kaut ko spriest. Šis tomēr ir pārbaudes turnīrs. Īstā cīņa sāksies regulārajā čempionātā.”

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/08/05/...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: EsIrLetinsh

  +2 [+] [-]

, 2018-08-05 20:18, pirms 6 gadiem
Kad viņš sāks mest šaibu pēc šaibas, un arēnas runasvīrs teiks, vārtus guva ŠŪŪŪŪ, un publika 4000 skolnieču balsīs atbildēs ĻEŅINS!!!, Svētais Juris būs debesīs.

  -4 [+] [-]

, 2018-08-05 20:23, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Kad viņš sāks mest šaibu pēc šaibas, un arēnas runasvīrs teiks, vārtus guva ŠŪŪŪŪ, un publika 4000 skolnieču balsīs atbildēs ĻEŅINS!!!, Svētais Juris būs debesīs.
Par to, ka tev fantazija strada, ieliku plusu!
BET! Vins pec amplua ir aizsargs, tapec nedomaju, ka tie goli vinam bus dikti daudz.Bet kads gan jau bus.
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs: mareks_radevics_1715471712036154
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-08-05 21:56, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Tev tikai cekisti... Nav ienacis prata, ka loti lielam procentam Latvijas iedzivotaju ( kuri nav krievi pec tautibas) krievu valoda ir gandriz ka otra dzimta valoda. Un komunicet taja nav nekas arkartejs. Ja vien neesi baigi nacionali noskanots vai 90tajos gados dzimis jauneklis. Tad ar to krievu valodu gan ir , ka ir.
Tas ir mīts. Izdomātas pasakas. Es zinu tādus, kas ir dzimuši PSRS laikos, bet ar krievu valodu ir uz "jūs". Krievu valodai kā valodai nav ne vainas, bet tracina tas, ka to izmanto okupācijas nolūkā. Tas arī rada pretestību cilvēkos.

  -4 [+] [-]

, 2018-08-05 22:16, pirms 6 gadiem
OILER1981 rakstīja: Tas ir mīts. Izdomātas pasakas. Es zinu tādus, kas ir dzimuši PSRS laikos, bet ar krievu valodu ir uz "jūs". Krievu valodai kā valodai nav ne vainas, bet tracina tas, ka to izmanto okupācijas nolūkā. Tas arī rada pretestību cilvēkos.
Isti nepiekritisu gan. Lai gan faktiski, ka uz to lietu skatas. Nu piemeram, ir tadas pilsetas Valka un Valga, attiecigi Latvijas un Igaunijas robezpilsetas. Un ka tad latvietis ar igauni (vai otradi) komunices? Protams, ka krieviski! Iznemums, protams vatetu but ma is jau minetie 90tajos gados dzimusie. Un tas tikai ir viens tads piemers. Bet gan jau ka tadu ir vel simt un viens.

  -3 [+] [-]

, 2018-08-05 23:03, pirms 6 gadiem
OILER1981 rakstīja: Tas ir mīts. Izdomātas pasakas. Es zinu tādus, kas ir dzimuši PSRS laikos, bet ar krievu valodu ir uz "jūs". Krievu valodai kā valodai nav ne vainas, bet tracina tas, ka to izmanto okupācijas nolūkā. Tas arī rada pretestību cilvēkos.
Dzīvot PSRS un nezināt krievu valodu bija praktiski neiespējami. Krievu valoda skolā katru dienu gandrīz no 1.klases. Man krievu valoda kā tāda nepatīk, nav skanīga. Tieši kā radīta rupjībām, bet tās ir krievu problēmas. J akrievs rupji lamājās tas ir viņu intelekts, viņu dzīves stils, bet kad latvietis sāk rupji runāt krievu valodā man ir kauns. Diemžēl šeit komentāros arī bieži latvieši izmanto krievu valodu kā lamu valodu. Kauns. Mēs esam latvieši un nevajag nolaisties līdz vidējā krieva līmenim.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-05 23:12, pirms 6 gadiem
Es ar Igauņiem runāju angliski,kaut arī lielākais vairums runā ļoti slikti un krieviski negrib runāt,kaut arī saprot.Ar to izrādot savu stulbumu un manu tieksmi ātrā angļu valodā paņirgt par viņiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-06 01:05, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - https://elbo.in/vdoh Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросилa без физический и моральных усилий за 1 день!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja