Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sestito: "Pretiniekiem nebija tik daudz metienu, bet viņi realizēja vairākumus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sestito: "Pretiniekiem nebija tik daudz metienu, bet viņi realizēja vairākumus"
Tims Sestito
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" trīs spēļu izbraukumu noslēdza ar diviem zaudējumiem, jo šovakar nācās pagarinājumā atzīt Zagrebas "Medveščak" pārākumu - 1:2. "Daudz metām, bet ripa nelidoja vārtos. Tāpat ir jāuzlabo vairākums," atzina pirmās maiņas centra uzbrucējs Tims Sestito.

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" punktu nopelnīja 52. minūtē, kad trīs pretinieku uzmanību piesaistīja Miķelis Rēdlihs, pēcāk rezultatīvi piespēlējot Andrim Džeriņam, kurš no kreisā iemetiena punkta trāpīja tālajā stūrī. Centra uzbrucējam tas bija pirmais vārtu guvums sezonā, tāpat Džeriņš pārtrauca "Dinamo" gandrīz 117 minūtes ilgušo sauso sēriju.

"Vienmēr ir smagi zaudēt papildlaikā. Spēle bija ļoti aktīva un ātra, bet traucēja ledus kvalitāte. Labi, ka trešajā trešdaļā guvām vārtus un izcīnījām vismaz vienu punktu. Tāpat ir arī pozitīvie aspekti, kurus paņemt līdzi uz nākamajiem mačiem," norādīja Rīgas "Dinamo" pirmās maiņas centra uzbrucējs Tims Sestito, kurš laukumā pavadītajās 17 minūtēs un 29 sekundēs izcēlās ar diviem metieniem pa sāncenšu vārtiem.

"Daudz metām, bet ripa nelidoja vārtos. Neveicās arī vairākumā, kas mums ir jāuzlabo. Pretiniekiem nebija tik daudz metienu, bet viņi vārtus guva tieši vairākumā. Tas var izšķirt spēles likteni," skaidroja amerikāņu uzbrucējs. Rīdzinieki neizmantoja nevienu no piecām iespējām, kamēr Zagrebas "Medveščak" realizēja divus no trim vairākumiem. "Viņi spēlēja amerikānisku hokeju. Radās sajūta, ka spēlēju Amerikas Hokeja līgā. Pret Zagrebu izbraukumā gāja grūti, bet patika tas, kā cīnījāmies."

No trīs spēļu izbraukuma Rīgas "Dinamo" mājās vedīs četrus punktus - 1:2 pret Zagrebas "Medveščak", 0:5 pret Maskavas CSKA un 4:0 pret Minskas "Dinamo". "Bija interesanti. Redzēju valstis, kurās nebiju viesojies. Minskā bija pilna arēna un ļoti laba atmosfēra. Maskava ir pilsēta ar ļoti senu vēsturi. Zagreba bija citāda - mazais laukums. Bet bija interesanti. Tagad dodamies atpakaļ uz Rīgu. Ir pāris dienas pirms nākamā izbraukuma, ir lietas, kas jāuzlabo," noslēdza Sestito.

Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" astotajā septembrī viesos pret Novokuzņeckas "Metallurg". Ceļojums uz Austrumu konferenci ietver arī mačus Habarovskā un Vladivostokā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  +1 [+] [-]

, 2015-09-04 00:32, pirms 9 gadiem
Vladivostoka arī būs interesanta, Tim

  +4 [+] [-]

, 2015-09-04 01:38, pirms 9 gadiem
Vairākums pavisam noteikti ir jāuzlabo! Mazākums līdz šim bija labs, bet pēdējās divas spēles parādīja, ka arī šajā ātrumkārbā daži zobrati ir kļuvuši nestabili. Arī uzbrukums kā tāds ir "atlaidis gāzi". Tagad mājās, treniņos, pirms nākamā izbraukuma visi brāķi jākonstatē un jāsalabo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-04 09:07, pirms 9 gadiem
Paldies Indrašim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja