Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Dinamo Rīga pirms 11.sezonas

Nepilns mēnesis un jaunā KHL sezona būs sākusies. Kā rit gatavošanās sezonai?

DR vēl 2 pārbaudes turnīri līdz sezonai. Šonedēļ ļoti skopas ziņas no komandas. Laikam nekas būtisks nav. Notiek gatavošanās sezonai. Šajā foruma sadaļā varētu padalīties ar ziņām no DR ,kuras atrodamas citos portālos. Tagad gaidu kādā sastāvā izlidos uz turnīru Krievijā. Ja ir kas jauns padalieties.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-04 11:43, pirms 6 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2018-08-04 11:48, pirms 6 gadiem

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 12:13, pirms 6 gadiem
Facebook. Latvijas Hokeja Fanu Grupa. Tur vairāk iegūsi jaunumus nekā te😀

  +2 [+] [-]

, 2018-08-04 12:17, pirms 6 gadiem
Ļoti svarīgs foruma raksts!
FUNI nemīz , viss notiek!

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 12:33, pirms 6 gadiem
Ilmarse rakstīja: Facebook. Latvijas Hokeja Fanu Grupa. Tur vairāk iegūsi jaunumus nekā te😀
Paldies! Cenšos iegūt pēc iespējas vairāk info par DR. Izmantoju arī Facebook. Informācija nekad nebūs par daudz. Varbūt kādam kāds interesants raksts atrasts ar ko padalīties.

  -4 [+] [-]

, 2018-08-04 12:58, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Paldies! Cenšos iegūt pēc iespējas vairāk info par DR. Izmantoju arī Facebook. Informācija nekad nebūs par daudz. Varbūt kādam kāds interesants raksts atrasts ar ko padalīties.
Par Krievijas klubu nesen izteicās viens žurnālists:
https://nra.lv/sports/hokejs/252816...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 13:30, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Par Krievijas klubu nesen izteicās viens žurnālists:
https://nra.lv/sports/hokejs/252816-rigas-dinamo-bija-varguli-vai-bus-vel-vargaki.htm
Interesanti lasīt dažādas pārdomas par DR. Arī šis raksts noder. Kritika ir laba lieta, īpaši tad, ja to veic profesionāls žurnālists. Patīkami, ka rakstā tiek kritizēts Gudļevskis un vārtsargu līnija šosezon. Potenciāli Biļalovs šķiet varētu būt labāks par Gudļevski, bet tad Jau redzēs.
Patīk vai nepatīk, bet izlase bez DR spēlētājiem nespēj iztikt. Ja spēlētāji daudz mainās-slikti, ja daudz spēlē DR - atkal slikti (tekstā "pielaulāti"). Dārziņš, Miķelis ir mūsu labākie un kādēļ no viņiem atteikties.
Intereses pēc salīdzināju DR sastāvu pirms 4 gadiem, kad bija Videls un tagad. Vārtsargi citi, aizsargs viens (Sotnieks un tas pats atgriezies), uzbrucēji 7 (2 atgriezušies, 2 try-out). Sastāvs mums stipri mainās.
Bieži DR kritiķi nonāk milzīgās pretrunās. Runā ka nav konkurences, vietas iesildītas, kādēļ censties utt., bet kad spēlētāji bieži mainās atkal runā ka nav stabils sastāvs, pārāk mainām sastāvu utt. Sliktā gan tā gan tā.
Un vēl viena liela pretruna. Neitrālam KHL skatītājam DR asociējas ar sīkstumu, nepiekāpību, lielām darba spējām, arī līdzjutēji DR sauc bieži par kapātāju komandu. It kā nav vēlme sisties, no otras puses viena no lielākajām kapātājām KHL.
Arī izlasē kapātāji 3-4 maiņā noder. Mēs kritizējam DR -jaunie neaug. Vai aiz okeāna un citur Eiropā daudz jaunie izauguši. Vidējie un vecie stagnē (kā tad ar Ķēniņu, Girgensonu). Kas notiek ar Ābolu jaunāko, Gudļevski, Dzierkalu. Pozitīvie piemēri Balcers, Bļugers, Balinskis, Zīle, Merzļikins, Punnenovs, Indrašis, Daugaviņš.
Varbūty tomēr vaina ir mūsu hokeja pamatos? Tikai kādēļ arī tie kas ātri dodas svešumā arī ne tik daudz progresē. Pilna Eiropa ar tādiem mūsu censoņiem kuri pat izlasē tuvumā nav. Labi ka viņi ir daudz , tikai tādi labi talanti ir ļoti maz,kuri izaug par stabilām izlases vērtībām. Izlasē arī gribas lielāku konkurenci. Ja saka ka DR nav konkurences, tad izlasē vēl vairāk tās trūkst ,jo DR var paņemt leģionārus daudz un vietējiem vairāk tad pakaļa svilst.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-04 14:22, pirms 6 gadiem
Ar Ķēniņu un Ābolu noteikti viss ok PČ bija vieni no izlases līderiem. Gudļevskis tā īsti stabilitāti ieguvis nav, bet minēt kā negatīvu piemēru viņu ar ir muļķīgi. Pagaidām vienīgais negatīvais ir tas, kas notiek ar Dzierkalu. Un teikt, ka izlasē nav konkurences ar ir tupi, jo pirms pagājušā čempja tika pārbaudīti vairāk kā 60hokejisti.

  -3 [+] [-]

, 2018-08-04 14:27, pirms 6 gadiem
mums ir daudz spēlētāju, kuri nākotnē tiks pie iespējas vai arī ir tādi, kuri ir laba līmeņa, bet reāli pēdējajā laikā netiek sastāvā, jo ir labāki(Tātad konkurence ir)
Lai daudz nesprēgātu, tad še piemēri:
Edijs Brahmanis,
Nikolajs Jeļisejevs,
Artūrs Ozoliņš,
Ņikita Jevpalovs,
Eduards Tralmaks,
Kirils Tambijevs,
Roberts Jekimovs,
Mārtiņš Dzierkals,
Renārs Krastenbergs,
Artūrs Salija,
Jānis Jaks,
Jānis Andersons,
Renārs Demiters,
Māris Jass

un to sarakstu varētu turpināt diezgan ilgi, bet šie visi ir labi hokejisti, kas konkurē uz vietu izlases sastāvā tikai atrodas par viņiem uz to brīdi labāki, kas izkonkurē viņus

  -2 [+] [-]

, 2018-08-04 14:33, pirms 6 gadiem
mums ir Daugaviņš, Roberts Bukarts, Rihards Bukarts, Ķēniņš, KArsums, Dārziņš, Girgensons, Ābols, Bļugers, Džeriņš, Balcers, M.Rēdlihs, Indrašis, Galviņš, A.Kulda, Freibergs, Sotnieks, Balinskis, Pujacs, Cibuļskis, Punnenovs, Kalniņš, Gudļevskis, Merzļikins, Kivlenieks, kas atbraucot uz izlasi noteikti spēj būt līderi un ir daudz, jo daudz lomu spēlētāju uz doto brīdi izlasei kā: E.Kulda, J.Sprukts, Pavlovs, Bičevskis, Meija, Skvorcovs, Razgals, Ē.Ševčenko, Rubīns, Siksna, Jerofejevs, Zīle, Bindulis utt.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 14:52, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Par Krievijas klubu nesen izteicās viens žurnālists:
https://nra.lv/sports/hokejs/252816-rigas-dinamo-bija-varguli-vai-bus-vel-vargaki.htm
Mjā, rakstelis tāds klišejisks un pašķidrs. Pat nobrīnījos, ka sportacentra dīvānā pirdēja līmenī spriež kādreiz cienījams žurnĀlists. Re ko dara konkurences trūkums lv sporta žurnālistikā.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 15:15, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: Mjā, rakstelis tāds klišejisks un pašķidrs. Pat nobrīnījos, ka sportacentra dīvānā pirdēja līmenī spriež kādreiz cienījams žurnĀlists. Re ko dara konkurences trūkums lv sporta žurnālistikā.
Piekrītu, ka šķidrs! diezgan saudzējis ir šo krievijas klubu Latvijā!

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 15:44, pirms 6 gadiem
No pārbaudāmajiem noteikti gribētu, lai līgumus iešķiebj Kalnam, Saulietim, Skvorcovam. Pasaulē palaist droši var Rancevu, Mamčiču, Ališausku, Lipsbergu., Pavlovu, bet par Pavlova pasaulē laišanu ir maza iespēja Un redzēs kāds būs Marenis ar Tretjaku. iekš HK Rīga max spēles laiks jādod Ģēģerim, Bērziņam, Kaleiņikovam,Svaram, Kaļķim, Mateiko un Šilovam. No spēlētājiem ar līgumiem uz nākamo sezonu lieki ir Shulenin, Zanetti, Smirnovs, Batņa ar pārējiem diezgan pozitīvs skats uz dzīvi...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 15:48, pirms 6 gadiem
šosezon sastāvs diezgan lielu rekrutēšanu piedzīvo. Kodols ar 11spēlētājiem palicis no pagājušās sezonas. Vēl četriem ir try-out, kas pagāšsezon bija ar drošiem līgumiem. 13ir tādi, kuri pagājušo sezon nebija iekš DR un vēl 6ar pārbaudes laika līgumiem, kuri nebija pagājušo sezon iekš DR +juniori

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 16:25, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: šosezon sastāvs diezgan lielu rekrutēšanu piedzīvo. Kodols ar 11spēlētājiem palicis no pagājušās sezonas. Vēl četriem ir try-out, kas pagāšsezon bija ar drošiem līgumiem. 13ir tādi, kuri pagājušo sezon nebija iekš DR un vēl 6ar pārbaudes laika līgumiem, kuri nebija pagājušo sezon iekš DR +juniori
Un kur spēlēs tie, kas netiks sastāvā?

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 17:06, pirms 6 gadiem
Skatos pamatā komentē cik vērtīgi ir izlasei. Es vēlētos lai mūsu hokejisti labā līmenī spēlētu vadošās līgās-NHL, KHL, NLA,SHL. Jaunajiem arī AHL. Kaut kā maz redzu laba līmeņa spēlētājus šajās līgās.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-04 17:39, pirms 6 gadiem
Nesaprotu, kāpēc to Pavlovu ņem gan izlasē, gan Dinamo, man pofig, ka viņš mazākumā labi spēlē, labāk lai kāds jaunais viņa vietā spēlē, kurš reāli savus 5 golus sezonā var iemest.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 17:41, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Nesaprotu, kāpēc to Pavlovu ņem gan izlasē, gan Dinamo, man pofig, ka viņš mazākumā labi spēlē, labāk lai kāds jaunais viņa vietā spēlē, kurš reāli savus 5 golus sezonā var iemest.
Bet vispār neslikti - par tādu sniegumu saņemt KHL minimālo algu.
Agrāk tie bija 5k mēnesī. Nezinu cik tagad.

     [+] [-]

, 2018-08-04 17:43, pirms 6 gadiem
Komandā ir vajadzīgi dažādi spēlētāji. Pavlovs ir labs savā jomā. Ja dažādi treneri viņu ņem izlasē komandā tad viņā kaut kas ir. Jautājums arī ko Ivanāns darīja NHL.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 21:18, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Par Krievijas klubu nesen izteicās viens žurnālists:
https://nra.lv/sports/hokejs/252816-rigas-dinamo-bija-varguli-vai-bus-vel-vargaki.htm
Zema līmeņa naida pilns smērējums

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 21:46, pirms 6 gadiem
Ja spēlētāji grib sevi pierādīt un spēlēs labi, aktīvi un ātri spēlēs uzbrukumos realizējot savus momentus, tad play-off garantēts. Un ir mums tādi spēlētāji kas VAR realizēt iespējas, tikai jāgrib un jācenšas.

     [+] [-]

, 2018-08-05 00:08, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Par Krievijas klubu nesen izteicās viens žurnālists:
https://nra.lv/sports/hokejs/252816-rigas-dinamo-bija-varguli-vai-bus-vel-vargaki.htm
Pašvaks raksts no Štrausa, kuram bieži ir faktu kļūas viņa rakstos (vismaz drukātajos medijos) Arī šeit nekonsekvence, piemēram, kāpēc Lipsbergu un Rancevu katru liek savā kategorijā, lai arī viens vecums un Kalnu liek pie entās reizes pārbaudītajiem, ja Kalnam ar Dinamo sakara praktiski līdz šim nav bijis.

     [+] [-]

, 2018-08-05 00:11, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: mums ir daudz spēlētāju, kuri nākotnē tiks pie iespējas vai arī ir tādi, kuri ir laba līmeņa, bet reāli pēdējajā laikā netiek sastāvā, jo ir labāki(Tātad konkurence ir)
Lai daudz nesprēgātu, tad še piemēri:
Edijs Brahmanis,
Nikolajs Jeļisejevs,
Artūrs Ozoliņš,
Ņikita Jevpalovs,
Eduards Tralmaks,
Kirils Tambijevs,
Roberts Jekimovs,
Mārtiņš Dzierkals,
Renārs Krastenbergs,
Artūrs Salija,
Jānis Jaks,
Jānis Andersons,
Renārs Demiters,
Māris Jass

un to sarakstu varētu turpināt diezgan ilgi, bet šie visi ir labi hokejisti, kas konkurē uz vietu izlases sastāvā tikai atrodas par viņiem uz to brīdi labāki, kas izkonkurē viņus
Brahmanis un Demiters neiederās sarakstā. Brahmanis izlasē ir entās reizes pārbaudīts un vienmēr pierādījies, ka nevelk augstaku līmeni par Baču un tagad vispār ir karjeras nogalē un iet runas, ka pāries uz trenēšanu. Arī Demiters nekad nav bijis top aizsargs. Pāris labas sezonas, tas arī viss. Arī otrais komentārs jocīgs, jo tas pats E. Kulda izlasē tikpat kā nav spelējis, bet te viņu dēvē par lomas spēlētāju.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-05 02:35, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Par Krievijas klubu nesen izteicās viens žurnālists:
https://nra.lv/sports/hokejs/252816-rigas-dinamo-bija-varguli-vai-bus-vel-vargaki.htm
Klauns pat rakstīt nemāk, gramatika vispār atvainojos Ies*kā. Krievs paliek krievs, lai atbalsta savus Mātes Zemes Russia komandas.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-05 06:00, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Komandā ir vajadzīgi dažādi spēlētāji. Pavlovs ir labs savā jomā. Ja dažādi treneri viņu ņem izlasē komandā tad viņā kaut kas ir. Jautājums arī ko Ivanāns darīja NHL.
Suni īstais jautājums ir - ko tu te smirdi ?!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-05 10:25, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Suni īstais jautājums ir - ko tu te smirdi ?!
Tev tāds ļoti gudrs komentārs sanāca?