Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: WILDE

Ozoliņš: Mūsu vairākuma realizācija pēdējā laikā klibo

Ozoliņš: Mūsu vairākuma realizācija pēdējā laikā klibo
Sandis Ozoliņš

foto- sportacentrs.com

Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš sarunā ar portālu sportbox.ru, dalījās iespaidos par spēli ar CSKA, un izrādīja neapmierinātību ar komandas slikto vairākuma realizāciju un vājo spēli viduszonā.

Sandis Ozoliņš:
- Mēs šodien centāmies un darījām visu, ko spējām, bet diemžēl pieļāvām milzīgi daudz kļūdu viduszonā. Tas mūs pazudināja. Katru reizi mēs zaudējām vārtus un atkal nācās iedzīt. Labi, ka vismaz tikām līdz bullīšiem. Viens punkts ir labāk, nekā nekas.

- Vai jūs gaidījāt, ka maskavieši parādīs tik spilgtu un bezkompromisu spēli?
- Jā, pēdējos mačos viņi lieliski spēlē. Tāpēc mēs zinājām, ka klāsies grūti, jo CSKA taču cīnās par vietu "play off". Mēs paredzējām, ka viņi sāks spēli ļoti aktīvi un centīsies izšķirt mača likteni jau starta periodā. Viņi radīja daudzus labus momentus, un mēs arī, bet šī mūsu nevērība viduszonā un aizsardzības zonā mani vienkārši nogalināja. Aizsardzībai bija jāspēlē kvalitatīvāk. Tieši tas mums neļāva maču uzvarēt pamatlaikā. Mēs nedrīkstam svaidīties ar punktiem, mums tie ir vajadzīgi ne mazāk, kā sarkanzilajiem.

- Balstoties uz kādu komponentu grasījāties apspēlēt 'jauno" CSKA?\
- Viņiem ir ļoti labs vairākums, viņi lieliski izspēlēja lieko spēlētāju. Bet mūs vairākuma realizācija pēdējā laikā klibo, Nekā nespējam radīt tādos momentos. Šodien starpība starp mums un laukuma saimniekiem bija tieši vairākuma realizācijā.

Avots: Озолиньша разочаровала игра «Динамо» в средней...


, 2010-11-03 17:17, pirms 13 gadiem
Mums vnk klibo 1ā maiņa kopumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 17:49, pirms 13 gadiem
Tur jau tā lieta,ka kad pirmā maiņa nerubī, nerubī neviena.Bet ko gan,lai pārmet puišiem,ja katru spēli šie spēlē ar citiem pāriniekiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.