Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" dalība Rīgas turnīrā ir zem jautājuma zīmes

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" dalība Rīgas turnīrā ir zem jautājuma zīmes
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Foto: spartak.ru

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" šodien paziņojis, ka šīs komandas dalība 7.-14. augusta Rīgas turnīrā pagaidām ir zem jautājuma zīmes.

Aprīļa sākumā Baltkrievijas klubs publiskoja savu pirmssezonas gatavošanās plānu un informēja, ka Rīgas turnīrā savu dalību sākotnēji jau apstiprinājuši pieci klubi - Rīgas "Dinamo", Minskas "Dinamo", Maskavas "Dynamo", Maskavas "Spartak" un Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Jūnija beigās Minskas "Dinamo", Maskavas "Dynamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist" mainīja savus plānus un Rīgas turnīra vietā izvēlējās aizvadīt mačus citviet.

Maskavas "Spartak" šodien publicēja gatavošanās plānu, kur tostarp teikts, ka šīs komandas piedalīšanās Rīgas turnīrā pagaidām ir zem jautājuma zīmes. KHL mājas lapā Rīgas turnīrs šodien ir iekļauts starpsezonas kalendārā, taču ar norādi, ka informācija vēl tiek precizēta.

Kā zināms, koronavīrusa pandēmijas dēļ Krievijas un Latvijas robeža ir slēgta. Pēdējās nedēļās Krievijā saslimšanas gadījumu skaits samazinās, līdz ar to parādās cerība, ka līdz augustam ceļošanas ierobežojumi varētu tikt atviegloti.

Augusta beigās Latvijas galvaspilsētā tradicionāli tiek rīkots pirmssezonas turnīrs (agrāk ar nosaukumu "Latvijas Dzelzceļa kauss"), taču šoreiz tā norise plānota jau 7.-14. augustā. Šādas izmaiņas bija saistītas ar izlašu piedalīšanos 27.-30. augusta olimpisko spēļu kvalifikācijā Rīgā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ jau maijā šie atlases mači tika pārcelti uz 2021. gada 26.-29. augustu. Latvijas galvaspilsētā pērn šāds turnīrs risinājās 11. reizi, otro gadu pēc kārtas vietējais "Dinamo" izcīnīja pirmo vietu.

Rīgas "Dinamo" patlaban tas ir vienīgais KHL klubs bez galvenā trenera, starpsezonā nav paziņojis par kādu spēlētāju parakstīšanu. Mēneša sākumā līgas mājas lapā tika informēts, ka 14. datumā "dinamiešiem" tiks veikta padziļināta medicīniskā pārbaude, savukārt 16.-30. jūlijā ieplānota treniņnometne Rīgā.

Izmantotie resursi:
spartak.ru
khl.ru


, 2020-07-03 14:11, pirms 4 gadiem
Kāds turnīrs augustā? 1. piecinieks jau ir pārējie jāpielasa. SAVICKIS - PRIEDE - ULMANIS aizsardzībā PASTE - PASTE Vārtos - GAZPROMs.
Un visticamāk spēlēs Vecrīgā uz bruģīša āra EXIBITION GAME jo ledum piķis nebūs ....
, 2020-07-03 14:18, pirms 4 gadiem
KPēdējās nedēļās Krievijā saslimšanas gadījumu skaits samazinās, līdz ar to parādās cerība, ka līdz augustam ceļošanas ierobežojumi varētu tikt atviegloti.

, 2020-07-03 14:23, pirms 4 gadiem
cik sapratu spartak un ģinama tikai LDZ piedalās!
, 2020-07-03 15:31, pirms 4 gadiem
zelts rakstīja: Kāds turnīrs augustā? 1. piecinieks jau ir pārējie jāpielasa. SAVICKIS - PRIEDE - ULMANIS aizsardzībā PASTE - PASTE Vārtos - GAZPROMs.
Un visticamāk spēlēs Vecrīgā uz bruģīša āra EXIBITION GAME jo ledum piķis nebūs ....
Ģēģerim arī ir līgums. Nebūs tikai ar Pasti vien defā jāmauc - varēs Ulmani iespēlēt.
, 2020-07-03 15:34, pirms 4 gadiem
backstab rakstīja: Ģēģerim arī ir līgums. Nebūs tikai ar Pasti vien defā jāmauc - varēs Ulmani iespēlēt.
khl.ru !
https://www.khl.ru/news/2020/07/02/...
';
, 2020-07-03 16:23, pirms 4 gadiem
Kā viņi var Rīgā spēlēt, ja ieceļojot no Krievijas ir jāievēro 14 dienu karantīna??? Varētu jau divas nedēļas iepriekš atbraukt, bet arī treniņnometni rīkot viņi nevar, jo atrodas karantīnā!
, 2020-07-03 16:40, pirms 4 gadiem
Kāds turnīrs, ja Rīgā pat nav komandas. Un ja arī kaut ko uz ātro sastiķēs kopā pāris nedēļas pirms sezonas sākuma, par komandu šis veidojums tāpat nevarēs tikt nosaukts.
, 2020-07-03 17:37, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: khl.ru !
https://www.khl.ru/news/2020/07/02/468247.html#to208
tici vien krievu huiņas melu lapām!
, 2020-07-03 17:59, pirms 4 gadiem
"Neformālais darbs notiek," par komandas sastāva komplektāciju sacīja Savickis, solot jaunumus nākamajā nedēļā.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs atklāja, ka kluba budžets nākamajai sezonai esot gandrīz apstiprināts. "Sarunas ir tuvu pie beigām," teica Savickis.

https://sports.tvnet.lv/7009849/rig...
, 2020-07-03 18:33, pirms 4 gadiem
Tagad te būtu jāparādas permandrača ierakatam, ka Znaroks ir glēva bāba, ne? Bet izskatās, ka perdučo vispār nosprādzis aiz pārdzīvojumiem😂
, 2020-07-03 18:59, pirms 4 gadiem
adrock rakstīja: Tagad te būtu jāparādas permandrača ierakatam, ka Znaroks ir glēva bāba, ne? Bet izskatās, ka perdučo vispār nosprādzis aiz pārdzīvojumiem😂
DR pat nav naudas Savickija sviestmaizei, kur nu vēl troļļu apmaksāšanai
, 2020-07-03 20:32, pirms 4 gadiem
Argonauts rakstīja: tici vien krievu huiņas melu lapām!
o plja, tak ieliku, kas ir oficāli
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.