Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles
Lauris Dārziņš un Gints Meija. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šonedēļ TVPlay Sports pārraidīs Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas izbraukuma spēles ar Jaroslavļas Lokomotiv un Mika Indraša Maskavas Dynamo. TVPlay Sports piedāvā arī Kazaņas Ak Bars - Boba Hārtlija Omskas Avangard, HK Sochi - Astanas Barys un Jāņa Kalniņa Helsinku Jokerit - Novosibirskas Sibir maču tiešraides. Baudi KHL spēles TVPlay Sports!

Rīgas Dinamo pēdējās piecās spēlēs izcīnījuši astoņus punktus. Latvijas klubs uzvarējis Sanktpēterburgas SKA, Ņižņekamskas Neftekhimik un Maskava Dynamo, kā arī pagarinājumā piekāpās Helsinku Jokerit un pēcspēles metienu sērijā Ņižņijnovgorodas Torpedo. Turnīra tabulā tas ļāvis pietuvoties 8.vietas īpašniekiem Maskavas apgabala Vityaz līdz vienam punktam. Panākumi izbraukumā pret Jaroslavļas Lokomotiv un Mika Indraša Maskavas Dynamo pavērtu durvis uz atgriešanos Rietumu konferences astotniekā.

Toms Prāmnieks, TVPlay Sports komentētājs, par Jaroslavļas Lokomotiv - Rīgas Dinamo spēli:
“Savainojumiem māktā Jaroslavļas Lokomotiv vēl vecajā gadā pamanījās zaudēt Minskas Dinamo hokejistiem, turklāt zaudējot savās mājās un sausā ar 0:3. Protams, tā ir viena spēle un jau pēc svētku pauzes komanda vēlēsies reabilitēties par zaudējumu, bet to var traucēt garā komandas lazarete. Dmitrija Kvartaļnova vadīto Lokomotiv jau reiz esam pārspējuši šajā sezonā un nekādus pārsteigumus pretinieku spēlē nesagaidīsim. Dinamo treneru korpusam atkal jāliek lietā tie paši instrumenti, kas reiz jau izmantoti Rīgā - disciplīna, pacietība aizsardzībā un dzinuls uz vārtiem, kas atnesa divus vārtus jau pirmajā periodā, kad komandas tikās savā starpā 1. novembrī.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 3.janvārī, 15:50 Kazaņas Ak Bars - Omskas Avangard
• Piektdien, 4.janvārī, 15:50 Jaroslavļas Lokomotiv - Rīgas Dinamo
• Sestdien, 5.janvārī, 15:50 HK Sochi - Astanas Barys
• Svētdien, 6.janvārī, 15:50 Masavask Dynamo - Rīgas Dinamo

KHL spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 3.decembrī, 18:20 Helsinku Jokerit - Novosibirskas Sibir

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2019-01-03 18:21, pirms 5 gadiem
Būtu ļoti laba jaungada dāvana, ka Tvplay sports parūpētos par vienu mēnesi bezmaksas pāraidi

  +2 [+] [-]

, 2019-01-03 18:36, pirms 5 gadiem
• Piektdien, 4.janvārī, 15:50 Jaroslavļas Lokomotiv - Rīgas Dinamo
• Svētdien, 6.janvārī, 15:50 Masavask Dynamo - Rīgas Dinamo

Šis spēlēs arī KHL TV HD -tiešraide!!!

     [+] [-]

, 2019-01-03 19:41, pirms 5 gadiem
es labak skatos khl bezmaksas interneta neka to tvplay par baro naudu un slikta kvalitate,lai veicas Dinamo atvest vissmaz 6 punktus tas ir iespeja tikt astotnieka